Şimdi Ara

Avm ye bıçak girer mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Atma bıçak kursum var ve yanıma almam gerekli Allahtan cüzdanıma sığıyor küçükler, cüzdanla telefonu sağa koysam cüzdana dikkat ederler mi yoksa direk alıp gidermiyim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bakmaz bile bizim burda cuzdan telefon anahtar saga koyup geciyorum yinede otuyor kemer var diyorum devam diyo

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • avmye bıçakla girilmez ama koçtaştan balta balyoz alıp dolaşırsın diyenler gelmeden
  • sen ne diyon kardeş kılıçla bile girilir öyle ahım şahım bir arama yapmıyorlar ki
  • Bıçak yasak bazukayla gir

• Atma bicak dersini nerden aliyorsun hocam?
    Zor mu? Ucret ne kadar? Sehir neresi?

• Cüzdanı koyma bile.
    Telefon elinde geç. Ötünce telefonu göster.
    Tekrar geçirirse telefonu koy ve kemer de.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • içerde fırlatmayı planlamıyorsan kapıdaki güvenliğe verebilirsin çıkışta da alırsın.Bu tip aletleri üstüne isim etiketi yapıştırıp saklıyorlar sahipleri çıkışta alana kadar, bi sıkıntı olmaz yani.Bende emanet bırakmıştım bi kere ordan biliyorum
  • Opinel 7 numara ile giriyordum.9 ötüyor

• quote:

Orijinalden alıntı: Br00klyn28

içerde fırlatmayı planlamıyorsan kapıdaki güvenliğe verebilirsin çıkışta da alırsın.Bu tip aletleri üstüne isim etiketi yapıştırıp saklıyorlar sahipleri çıkışta alana kadar, bi sıkıntı olmaz yani.Bende emanet bırakmıştım bi kere ordan biliyorum

Hocam 5 dk lık işim var ondan yani girip çıkcam yoksa sıkıntı yokta :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: SiNaPSiS

Atma bicak dersini nerden aliyorsun hocam?

Şehir Antalya, zor değil refleksin falan sağlamsa bide sabır tabi zaten hemen kaparsın, ücret 50-100 arası değişiyor genelde kurstan kursa, ben hobi olsun diye gidiyorum, dövüş sporu falan düşünüyorsan tabi ki onları tavsiye ederim bu hobi amaçlı
  • Girmez ama çıkar

• quote:

Orijinalden alıntı: BaySkill

quote:

Şehir Antalya, zor değil refleksin falan sağlamsa bide sabır tabi zaten hemen kaparsın, ücret 50-100 arası değişiyor genelde kurstan kursa, ben hobi olsun diye gidiyorum, dövüş sporu falan düşünüyorsan tabi ki onları tavsiye ederim bu hobi amaçlı

İlginc bir hobi, ben okculugu tercih ederdim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ele7en

quote:

Orijinalden alıntı: BaySkill

quote:

İlginc bir hobi, ben okculugu tercih ederdim

Okçuluğa gidecektim geçen yıl da adam karaktersiz, kızları toplamış siz giremezsiniz seçmeler falan vardı bitti gitti deyip geçiştirdi bende kavga ettim böyle hoca mı olur diye çekip gititm :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.