Şimdi Ara

Kuzey Kore'de Çiğ Köfteci Açmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.072
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kenarda biriktirdiğim hatrı sayılır bir param var. Kuzey Kore'de önce dönerci açmayı düşündüm ama orada zaten kendileri yapıyormuş(google da ararsanız bulursunuz).

Şimdi çiğ köfteci açmayı düşünüyorum. Bunun için nasıl bir yol izlemeliyim? Sanırım kuzey kore ile ilgili işlemlerde Güney Kore'nin büyükelçiliği ilgileniyormuş, dışişleri sitesinde öyle yazıyor.

Bir de oraya paramı dolara çevirip mi gitmeliyim? Kuzey Kore hakkında bilgili arkadaşlardan yardım bekliyorum.

• Hocam serbest rekabet yok ki nasıl açacan? Hele bi Kuzey Kore'ye turist olarak gidebil de, o bile çok zormuş.

Bu arada Güney Kore ile KK arasında herhangi bir diplomatik bağlantı yok diye biliyorum. Düşman iki ülke sonuçta. Ama turistler genelde Çin üzerinden gidiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Omisis046 -- 25 Ağustos 2017; 10:5:59 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam serbest rekabet yok ki nasıl açacan? Hele bi Kuzey Kore'ye turist olarak gidebil de, o bile çok zormuş.

Bu arada Güney Kore ile KK arasında herhangi bir diplomatik bağlantı yok diye biliyorum. Düşman iki ülke sonuçta. Ama turistler genelde Çin üzerinden gidiyormuş.

güney kore - kuzey kore düşman amahttp://www.mfa.gov.tr/turkiye-kuzey-kore-siyasi-iliskileri.tr.mfa bu yazıda seul üzerinden gerçekleştiği yazıyor ben de anlamadım. dediğin gibi çin üzerinden gidiliyor diye biliyorum.

• Ben de çok ilginç bir ülkede bir iş kurmak isterdim. Kuzey Kore arkadaşın dediği gibi dışa kapalı bir ülke. Turist olarak gitmek bile çok zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: netstat

quote:

Orijinalden alıntı: Omisis046

Hocam serbest rekabet yok ki nasıl açacan? Hele bi Kuzey Kore'ye turist olarak gidebil de, o bile çok zormuş.

güney kore - kuzey kore düşman amahttp://www.mfa.gov.tr/turkiye-kuzey-kore-siyasi-iliskileri.tr.mfa bu yazıda seul üzerinden gerçekleştiği yazıyor ben de anlamadım. dediğin gibi çin üzerinden gidiliyor diye biliyorum.

bu linkte kuzey kore ile ilişkilerde güney koredeki büyükelçimiz sorumlu olduğundan bahsediyor eğer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı kuzey kore ile ilgili bir işi varsa sofya'daki kuzey kore elçiliğine gitmesi lazım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Güney korede acsana orası daha uygun. Kuzey Kore'de nüfus yok para yok insanlar zorla geçiniyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam güneyde açabilir misin bilmem ama kuzeyde açman için kim abiyle bi akrabaligin olmasi lazim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Girisim mantigi boyle olmaz arz talep olayi yaratilmasi lazim insanlara cig kofte tanitimi cig kofteyi sevdirme lazim. Eger kk da kofte satan varsa seninde pazara girmen mantikli olabilir.ama ilk kofteci sen olcaksan sikinti buyuk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tesbihcekenhoroz -- 25 Ağustos 2017; 12:6:24 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kuzey Koreye gidip dükkan açarsın Amerika,İngiltere,Fransa vb gibi ülkelere gidemiyorsun diye biliyorum.Senin ajan falan olabilceğini düşünüyorlarmış.Yanlış biliyorsam biri düzeltebilir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.