Şimdi Ara

Türkiye'de Egetürk Sucukları Nerede Satılır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
57
Cevap
1
Favori
103.233
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu sucuğu Almanya'dan amcalar falan getiriyorlar çok harika bir tadı var burdaki hiç bir sucukta bulamadım o tadı nette falan araştırdım herkes öyle diyor aslında bunun ticaretini yapcaksın net üzerinden satışını ne güzel fikri neyse bunu nerden bulabiliriz arkadaşlar bilen var mı

• Yapay Zekanın Yanıtı

Egetürk Sucuk Türkiye'de Nerede Satılıyor?

Türkiye'nin en sevilen sucuk markalarından biri olan Egetürk Sucukları, ülkenin birçok noktasında satışa sunulmaktadır. Çeşitli market zincirlerinden kasaplara kadar birçok satış kanalında Egetürk Sucuklarını bulabilirsiniz.

Egetürk Sucuk Hangi Marketlerde Satılıyor?

Egetürk Sucukları, aşağıdaki market zincirlerinde satışa sunulmaktadır:

• Migros
    • CarrefourSA
    • Macrocenter
    • Bim
    • A101

Egetürk Sucuk Türkiye Satış Noktaları

Egetürk Sucukları, marketlerin yanı sıra aşağıdaki satış noktalarında da bulabilirsiniz:

• Kasaplar
    • Gurme marketler
    • Online marketler

Egetürk Sucuk İstanbul'da Nerede Satılıyor?

İstanbul'da Egetürk Sucuklarını aşağıdaki noktalarda bulabilirsiniz:

• Metro Marketler
    • Özdilek Marketler
    • Çağlayan Kasaplar Çarşısı

Egetürk Sucukları, kaliteli ve lezzetli sucuklarıyla Türkiye'de en çok tercih edilen sucuk markalarından biridir. İster marketlerden ister kasaplardan ister online marketlerden temin edin, her yerde aynı lezzete ulaşabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Egede Satılabilir Belki
  • quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

Egede Satılabilir Belki

espri yaptığını varsaymıyorum böle salakça bi espri yapmıcağından dolayı.Adı Egetürk Almanya'da Türk sucuğu ama Türkiye'de satılmıyor nasıl bir saçmalık ki Bi ara metrolar satıyormuş ama 1-2 yıldır getirmiyorlarmış artık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi n0y4n -- 4 Ağustos 2010; 17:05:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: n0y4n

quote:

Orijinalden alıntı: [TR]Collector

Egede Satılabilir Belki

espri yaptığını varsaymıyorum böle salakça bi espri yapmıcağından dolayı.Adı Egetürk Almanya'da Türk sucuğu ama Türkiye'de satılmıyor nasıl bir saçmalık ki Bi ara metrolar satıyormuş ama 1-2 yıldır getirmiyorlarmış artık

Alıntıları Göster
    Başlığı nasıl okudum tahmin edemezsiniz!

• quote:

Orijinalden alıntı: şiirselterörist

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    En iyisi Şahin sucukları

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    harbiden dehşet egetürk sucuğu.

türkiyede yok herhalde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fuckulteli

Başlığı nasıl okudum tahmin edemezsiniz!

Alıntıları Göster

@şiirselterörist o lezzet nasıl sevilmez

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Alıntıları Göster
    Cumhuriyet sucuğu en iyisidir

• quote:

Beklediğim cevap bu değildi (Egetürk sucuğu hiç yemedim ama)
  • quote:

quote:

Beklediğim cevap bu değildi (Egetürk sucuğu hiç yemedim ama)

Alıntıları Göster
    egetürk sucuğu gibisimi var ya..Babam her yurtdışından geldiğinde en az 5 paket getirir ufak 2li sucuklardan harika ya..İnekmi öküzmü domuzmu ejderhamı bilmiyorum ama harika

• quote:

Orijinalden alıntı: Alonso...

En iyisi Şahin sucukları

Erşan sucukları var egetürkün yan kolumu öyle birşeyler var tadı güzel tavsiye ederim
    birazda ikbal sucukları güzel bunların dışında burdaki sucukları güzel gelmiyor bi ara cumhuriyeti arenada görmüştüm diye hatırlıyorum üretimden dolayı reklam kapalıydı ama beliydi ondan hiç almadım

• quote:

quote:

En iyisi Şahin sucukları

Erşan sucukları var egetürkün yan kolumu öyle birşeyler var tadı güzel tavsiye ederim
    birazda ikbal sucukları güzel bunların dışında burdaki sucukları güzel gelmiyor bi ara cumhuriyeti arenada görmüştüm diye hatırlıyorum üretimden dolayı reklam kapalıydı ama beliydi ondan hiç almadım

Alıntıları Göster
    En iyisi kayseri sucuğu kızarttığında kıpkırmızı yağı olacak

• quote:

quote:

En iyisi Şahin sucukları

Alıntıları Göster
    bende 2 gün önce yedim daha 1 paket duruyor altın bulmuş gibi sevindim :D yiyesi gelmiyor insanın bitcek diye

yok bugraloji %100 islami uygun güzel sucuk belki burdakilerden bile daha islamidir .d

şiirselterörist mutlaka o sucuğu bi yerden bulup ye

• quote:

bende 2 gün önce yedim daha 1 paket duruyor altın bulmuş gibi sevindim :D yiyesi gelmiyor insanın bitcek diye

yok bugraloji %100 islami uygun güzel sucuk belki burdakilerden bile daha islamidir .d

şiirselterörist mutlaka o sucuğu bi yerden bulup ye

Alıntıları Göster
    Biz onu pişirmeden bilem yerdik koy ekmeğin arasına öyle bile gider. Çok güzel gerçektende. Almanya/hollanda gibi yerlerde var ama burda bilemem..

• quote:

Orijinalden alıntı: TT 1923

Biz onu pişirmeden bilem yerdik koy ekmeğin arasına öyle bile gider. Çok güzel gerçektende. Almanya/hollanda gibi yerlerde var ama burda bilemem..

çiğ bile yendiği zaman çok güzel ya kurt olur yeme derler arada görmeden löp löp atarım çiğkende
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: TT 1923

çiğ bile yendiği zaman çok güzel ya kurt olur yeme derler arada görmeden löp löp atarım çiğkende

Alıntıları Göster
    ankara panora alışveriş merkezinde yurtdışında olupda ülkemizde nadir yada hiç bulunmayan gıda malları satan bi yer var.orda satılıyor.kg'su 60 TL.

• quote:

Orijinalden alıntı: charismam

ankara panora alışveriş merkezinde yurtdışında olupda ülkemizde nadir yada hiç bulunmayan gıda malları satan bi yer var.orda satılıyor.kg'su 60 TL.

Alıntıları Göster
    Canim egeturk sucugu cektiGoogle aramasinda en ust sirada cikti umutla girdim baktim 2 sene once benim actigim konuymus hala satan yer yok

• quote:

quote:

En iyisi Şahin sucukları

erşan sucuklarını bilecikte bi arkadasımın babasının fabrikası üretiyor,sürekli onu alırız benim yediğim en güzel sucuk

• quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

quote:

En iyisi Şahin sucukları

erşan sucuklarını bilecikte bi arkadasımın babasının fabrikası üretiyor,sürekli onu alırız benim yediğim en güzel sucuk

Migrosta sucuk satan adamla muhabbet etmistim.Egeturk bulamazsin ama ersan tavsiye ederim yakindir ve lezzetlidir demistir. Oyle yemistim gercekten guzel sucuktur tavsiye ederim.Arkadasin ucuza satar mi imalattan halka

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: gøød chãrlotté

quote:

quote:

En iyisi Şahin sucukları

Migrosta sucuk satan adamla muhabbet etmistim.Egeturk bulamazsin ama ersan tavsiye ederim yakindir ve lezzetlidir demistir. Oyle yemistim gercekten guzel sucuktur tavsiye ederim.Arkadasin ucuza satar mi imalattan halka

Alıntıları Göster
    ee bu son sucuk haberlerinden sonra 1 aylık hort yapalım konuyu..

http://www.internethaber.com/salam-sosis-sahtekarlik-gida-bakanlik-marka--416579h.htm

yukarıdaki listedekileri almayın aldırmayın arkadaşlar.

en iyisi egetürktür.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.