Şimdi Ara

Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar bir tadım notlarıda benden gelsin

    Mekan çok meşhur, A'dan Z'ye her kesimden insanı görmek mümkün. Porsche ile gelende var, Albea ile gelende var. Mekan her saat çok kalabalık oluyor, garsonlar arı gibi çalışıyor, masaya oturmamla siparişi alıp, getirmeleri en fazla 3-4 dk sürüyor
    Salaş bir ortam, tabureler üzerine oturuluyor..
    Kalabalık olduğu için çok ses var, klimalar fayda etmiyor çok sıcak oluyor içerisi. mekan salaş olduğu için çok fazla hijyen beklemesin gidecekler, ama temizliği vs gayet iyi durumda.

    Mekana ulaşmak için, Zeytinburnu metrobüs durağında inip, hemen yanında bulunan Tramvay durağından T1 Kabataş - Bağcılar Tramvayı ile Soğanlı durağında inilecek. Durağın yanında bulunan İlgi hastanesinin tam karşı sokağından yukarı doğru çıktığınız zaman, sol tarafta yeni yapılan Güngören merkez camisinin yanında kalıyor. Zaten 2-3 sokak yan yana sadece kebapçılar, tatlıcılar ve baharatçılar ile dolu.

    Tok karnına gittiğim için az yedim, aç gidenler istedikleri kadar yiyebilir, yemekler hiç ağır değil.

    Yediklerime gelecek olursak;

    1 adet içli köfte istedim, şimdiye kadar yediğim en lezzetli, kıyması, cevizi, baharatları tam kıvamında ve gramajı en ağır içli köfte, 100 gr'dan fazla, yediğiniz zaman insan tekrar yemek istiyor ama diğer yiyeceklerede yer kalması için 1 tane yedim.

    İçli köfteden sonra Adana söyledim, lezzeti hoşuma gitti, tırnaklı pide üzerine, domates ve yeşil soğan ile servis ediliyor, tok olduğum için 1 adet yedim, yoksa 2 tane rahat yenecek güzel tadı var, yağı ve pişme kıvamı iyi derecede..

    Adana'nın üstüne künefe söyledim, Künefe'nin tadı diğer lokontalarda satılan künefelerden pek farkı yok, şerbeti tam kıvamında olmuş. Asi künefenin tadını tutmaz o ayrı mesele üzerine serpilen antep fıstığı ekstra güzelliklik olmuş, daha önce yediğim künefelerde antep fıstık ve kaymak için ekstra ücret alanlara burayı ziyaret etmeli, müşteri nasıl memnun edilir görmeli..

    Mekan tam bir fiyat performans yeri.
    1 içli köfte, 1 Adana, 1 ayran ve 1 künefeye 15.5 TL ödedim, fiyatı çok uygun..

    Tekrar gider miyim, EVET




     Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar)







  • Afiyet olsun hocam memnun kalmışsındır inşallah
  • quote:

    Orijinalden alıntı: head

    Afiyet olsun hocam memnun kalmışsındır inşallah
    Evet, gayet güzeldi tekrar gitmek gerek, hatta o sokakta farklı mekanlarada gitmek gerek
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awdasase

    Evet, gayet güzeldi tekrar gitmek gerek, hatta o sokakta farklı mekanlarada gitmek gerek
    Sende ikinci bir ogamecii ışığı gördüm. paylaşımlarının devamını bekliyoruz.
    Bu arada afiyet olsun ...
  • quote:

    Orijinalden alıntı: MonkeyMan

    Sende ikinci bir ogamecii ışığı gördüm. paylaşımlarının devamını bekliyoruz.
    Bu arada afiyet olsun ...
    güzel paylaşım olmuş,devamı gelmeli
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Guest-7C5234902

    güzel paylaşım olmuş,devamı gelmeli

    Alıntıları Göster
    afiyet olsun. ümraniyede var 1 tanede, bende orda denemiştim. fakat lavaş değilde pide veriyorlar resmen. orası biraz tuhaf geldi bana.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hayvan eti Yiyen

    afiyet olsun. ümraniyede var 1 tanede, bende orda denemiştim. fakat lavaş değilde pide veriyorlar resmen. orası biraz tuhaf geldi bana.

    Alıntıları Göster
    Fiyatlar özellikle çok iyimiş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yahu kardesim demissiniz mekan cok meshur super uber hiper adanaya 6 tl fiyat ceken yerden ne hayir gelir?Anadoluda bile daha pahali bundan ne eti oldugu bile supheli



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 18 Ekim 2014; 2:44:05 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardesim mekan sabahtan aksama kadar cok kalabalik oluyor o yuzden adam ucuz fiyat cekmis. Senin dedigin Anadolu da pahali dedigin yerlerin musteri yogunlugu bu mekanin yuzde 1'i kadar bile degildir. Denemek icin gidip bir gor istersen.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: awdasase

    Kardesim mekan sabahtan aksama kadar cok kalabalik oluyor o yuzden adam ucuz fiyat cekmis. Senin dedigin Anadolu da pahali dedigin yerlerin musteri yogunlugu bu mekanin yuzde 1'i kadar bile degildir. Denemek icin gidip bir gor istersen.
    5-6 senedir giderim. Buraya 10 dkk mesafede oturuyorum. Bölgede 3-4 sokağa yayılmış bir çok kebapçı var. Arlarında en meşhuru Bağdatlıdır.
    Oldukça iyi bir tercih yapmışsın. Burda yemek yiyen birinin pişman olma ihtimali yok.

    Özellikle içli köftesinden bir kere tatdıktan sonra başka yerde içli köfte beğenmeyeceğinize garanti veriyorum. Adana ve Urfa kebapları çok iyi ancak kavurma ve ciğeri de inanılmaz lezzetlidir. Açık ayran içmememe rağmen burda başka bir şey tercih edilmez çünkü acayip güzel.

    Fiyatların ucuz olması tamamen müşteri odaklı olmalarından. Orda gidip 15 lira da çekse boş kalmaz ama yapmıyorlar çünkü müşteriyi önemsiyorlar. Ayrıca gelen herkes en az 1 içli köfte en az bir ayran aldığından çeşitlilikle kazanıyorlar. Bir de 2 farklı dürüm yiyenlerin sayısı da az değil. Mesela ben bir kavurma bir de adana yerim genelde. Son olarak porsiyon kebap yok. Dürümde yiyorsunuz. İçine maydonoz, soğan ve domates koyuyolar ince kıyılmış.

    Künefeye gelince ben çok tatlı seven biri değilim. Ortaya söylenirse 3 kişi yenilebilir.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Kerasuslu

    5-6 senedir giderim. Buraya 10 dkk mesafede oturuyorum. Bölgede 3-4 sokağa yayılmış bir çok kebapçı var. Arlarında en meşhuru Bağdatlıdır.
    Oldukça iyi bir tercih yapmışsın. Burda yemek yiyen birinin pişman olma ihtimali yok.

    Özellikle içli köftesinden bir kere tatdıktan sonra başka yerde içli köfte beğenmeyeceğinize garanti veriyorum. Adana ve Urfa kebapları çok iyi ancak kavurma ve ciğeri de inanılmaz lezzetlidir. Açık ayran içmememe rağmen burda başka bir şey tercih edilmez çünkü acayip güzel.

    Fiyatların ucuz olması tamamen müşteri odaklı olmalarından. Orda gidip 15 lira da çekse boş kalmaz ama yapmıyorlar çünkü müşteriyi önemsiyorlar. Ayrıca gelen herkes en az 1 içli köfte en az bir ayran aldığından çeşitlilikle kazanıyorlar. Bir de 2 farklı dürüm yiyenlerin sayısı da az değil. Mesela ben bir kavurma bir de adana yerim genelde. Son olarak porsiyon kebap yok. Dürümde yiyorsunuz. İçine maydonoz, soğan ve domates koyuyolar ince kıyılmış.

    Künefeye gelince ben çok tatlı seven biri değilim. Ortaya söylenirse 3 kişi yenilebilir.

    Alıntıları Göster
    Sonunda ! Bekliyordum buranın incelenmesini . Yapılacaklar listemde var yalnız bir türlü gitmek nasip olmadı. İnşallah biz de gideriz, teşekkürler inceleme için




  • quote:

    Orijinalden alıntı: FearLessGangsTa

    Sonunda ! Bekliyordum buranın incelenmesini . Yapılacaklar listemde var yalnız bir türlü gitmek nasip olmadı. İnşallah biz de gideriz, teşekkürler inceleme için

    Alıntıları Göster
    Adana 6 TL.....
    Porsiyonda 18o gr kıyma................Nallı kuzu eti değilse bile,soya kıyması takviyeli olmalı................






  • quote:

    Orijinalden alıntı: expertadvisor

    Adana 6 TL.....
    Porsiyonda 18o gr kıyma................Nallı kuzu eti değilse bile,soya kıyması takviyeli olmalı................




    Alıntıları Göster
    normal adana dürümün içine soğan maydonoz domates koyup vermezler mi yaa burda farklıymış demekk :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: kronik33

    normal adana dürümün içine soğan maydonoz domates koyup vermezler mi yaa burda farklıymış demekk :)

    Alıntıları Göster
    Bağdat ocakbaşını da eleştirdiniz ya ne diyeyim bilmiyorum
  • caneycaney kullanıcısına yanıt
    Yazdıklarınızda haklı olmak ile birlikte mekanın konsept farkı var.

    Adana dürüm istediğinizde masaya bir kağıdın üzerine dürümü bırakır giderler.

    Tabak yok çatal kaşık filan yok.

    Bu açıdan bakınca maliyetler azalıyor.

    Birde o sokakta epey bir kebapçı var, birazda rekabet fiyatlara etki ediyor.

    Bende eleştirimi yapayım yerken dişlerimin arasında sinirler kalıyor.

    Bu nedenle Cezayir Ocakbaşına gittiğimde kıyma çeşitleri değil ciğer dalak yürek filan yerim.

    Bir kıymadan bu kadar fazla sinir çıkmamalı.

    Hijyen noktasında da sıkıntılar var.

    Künefeyi yaptıkları yeri bir görün.

    Benim bir daha künefe yemeyi içim kaldırmadı.

    Başkasına normal gelebilir ama gördüklerim benim için normal değildi.

    Yinede dediğim gibi gidersem ciğer dalak yürek filan yerim.

    Fiyat performans iyi.




  • Fiyatlara baktikca tekrar tekrar guluyorum

    At etimi domuz etimi esek etimi Allah bilir maaliyet catalla bicakla tabakla asagi dusmez zaten bunlari bir kez alir kullanirsin yeniden almana gerek kalmaz maaliyet olusturmaz.Hijyen rezalet belliki birdeburayi ovuyorlar hayatlarinda baska yerde yememis insanlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    Fiyatlara baktikca tekrar tekrar guluyorum

    At etimi domuz etimi esek etimi Allah bilir maaliyet catalla bicakla tabakla asagi dusmez zaten bunlari bir kez alir kullanirsin yeniden almana gerek kalmaz maaliyet olusturmaz.Hijyen rezalet belliki birdeburayi ovuyorlar hayatlarinda baska yerde yememis insanlar

    Daha önce burada yediniz mi?
    Her ucuz fiyatlı et, köfte olduğu zaman bu ürünleri at ve eşşek etimi oluyor sizin gözünüz de?
    Adamlar çatal ve tabaktan kısmamışlar, yemek yemeye farklı bir bakış açısı getirmişler.
    Salaş ortamlarda insanlar yemeklerin lezzetine bakarlar. Bu fiyatlar ucuz ama adam sürümden acaip paralar kazanıyor..
    Bu restorant kullandığı malzemeleri, büyük miktarlarda ve toptan alarak maliyeti çok daha ucuza getirebiliyor..
    Örneğin; lüks restorantlarda adamlar Dürüm'e 15 fiyat veriyor, malzemeyi az ve öz alarak müşteriye göre miktar belirliyorlar.
    Lüks restorant 1 kasa domates aldıysa, bu restoran 100 kasa alıyor, aynı bayrampaşa toptan halinde ki gibi..
    Et ve diğer malzemeleride çok çok ucuza mal edebilirler, adamlar işi o kadar büyütmüş ki, sabah tan akşama kadar hiç boş yer yok.
    Her türden, her kesimden insanlar geliyor buraya..
    bu gibi müşterileri para kasası olarak görmeyen restorantların çoğalması dileğiyle..



    Daha önce kriz zamanında herşey 1 tl olan lokantalar türemişti, adam ucuza satıp sürümden kazanıyorum diyordu.
    buyur incele.
    http://www.habervesaire.com/news/ne-yersen-1-tl-1967.html




  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir kebapcida toptan aliyor merak etme direk luks yerlerle karsilastiran yok zaten arti ortam les gibiymis gerek yok kalsin ici yag dolu etlere para bayilacagima gider tavuk yerim daha iyi

    Surumden kazanma hikaye maaliyet denen bisey var.Ayrica porsiyonlar fazlasiyla kucuk o porsiyona o ortama o fiyatlar fazla bile



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caneycaney -- 27 Ekim 2014; 14:14:45 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    Ortalama bir kebapcida toptan aliyor merak etme direk luks yerlerle karsilastiran yok zaten arti ortam les gibiymis gerek yok kalsin ici yag dolu etlere para bayilacagima gider tavuk yerim daha iyi

    Surumden kazanma hikaye maaliyet denen bisey var.Ayrica porsiyonlar fazlasiyla kucuk o porsiyona o ortama o fiyatlar fazla bile

    Bak daha önce burayı hiç görmemişsin ve burada yemek yememişsin.
    İç yağı olmayan, sadece tek et koyan bir yer söyler misin bende gideyim oraya?
    Buranın kalabalığını nasıl anlatayım sana? Eminönünde balık ekmek satan tekneler var ya, hiç durmadan müşterisi her zaman olan tekneler, onun gibi bir yer burası.
    Ortalama kebapçılar buranın aldığı toptan malzemenin çeyreğini bile alamazlar.
    Bak bu adamlar Gaziantep'tep kamyonlarla mal getiriyorlar, tarlasından, bağından..

    Sen git gör burayı o zaman daha iyi anlayacaksın.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: awdasase

    quote:

    Orijinalden alıntı: caneycaney

    Ortalama bir kebapcida toptan aliyor merak etme direk luks yerlerle karsilastiran yok zaten arti ortam les gibiymis gerek yok kalsin ici yag dolu etlere para bayilacagima gider tavuk yerim daha iyi

    Surumden kazanma hikaye maaliyet denen bisey var.Ayrica porsiyonlar fazlasiyla kucuk o porsiyona o ortama o fiyatlar fazla bile

    Bak daha önce burayı hiç görmemişsin ve burada yemek yememişsin.
    İç yağı olmayan, sadece tek et koyan bir yer söyler misin bende gideyim oraya?
    Buranın kalabalığını nasıl anlatayım sana? Eminönünde balık ekmek satan tekneler var ya, hiç durmadan müşterisi her zaman olan tekneler, onun gibi bir yer burası.
    Ortalama kebapçılar buranın aldığı toptan malzemenin çeyreğini bile alamazlar.
    Bak bu adamlar Gaziantep'tep kamyonlarla mal getiriyorlar, tarlasından, bağından..

    Sen git gör burayı o zaman daha iyi anlayacaksın.

    Giden gorenler yaziyo zaten ici yag dolu ben demiyorum ki yagsiz yapan yer var burda bayagi fazla yag ve sinirler var gerek yok giderim mis gibi baboya 14-15 veririm ikramdam etten lezzetten kacmazlar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.