Şimdi Ara

Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
34
Cevap
2
Favori
4.920
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adanasını yemedim hiç. Her gittiğimde önden içli köfte üstüne yarım ciğer yarım et şiş yer yanına 2 bardak ayran içer 13-14 lira verir kalkarım. Fiyat performans olarak bana çok uygun geliyor burası salaş bir yer olduğundan mıdır ya da Güngören'de olduğunda mıdır bilemem. Evet ikram diye bir şey yok. Ama ikram istersemde Kadıköy'de Ciğerci Hulisi'ye gidip 2 çeşit soğanı, ezmesi, yeşilliği yanında 1 porsiyonda 10 ciğer şişi yer tıka basa doyarak kalkarım. Ama yer Kadıköy olunca ikram da bol olunca 25 lira para verirsin. İki yerden de memnunum. Ciğer seven arkadaşlar Kadıköy'e Ciğerci Hulisi'ye gidebilirler.
  • F/P yeri o zaman dediğin gibi vallahi şunu söylemem lazım bazı arkadaşlar fiyatları eleştirmiş ama iyi olması için illa yanında bolca sıfırlar mı olmalı sanırım o adana 6 değilde 60 olsaydı vov ne fiyakalı bir yermiş derdik sanırım.

Herkes pahalı lüks restorantlarda yiyeyecek diye bir kural yok fiyatı 1 olsun 1000 olsun benim bakacağım lezzet önemlidir ne seyyar yemek satanlar var o dürümü hiç bir lüks restoranta değişmem.

Tavsiyem bida fiyatları çekme bence böyle tartışmalar çıkabiliyor.
  • Bugun bir kez daha uğradım
    Bu sefer ciğer söyledim, ciğer; dana ciğeri! Tırnaklı pidenin üstüne yeşil soğan ve maydonız ile servis ettiler, çok lezzetli bir tadı var
    Buraya uğramayanlar çok şey kaçırıyor

Garsonla yaptığım muhabbet sonucu bazı bilgilere ulaştım.
    Günde 500 adetten fazla künefe, 700-800 adet belki daha fazla içli köfte.
    Ve diğer kebaplar

Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar) Bağdat Ocakbaşı Cezayirin Yeri (Tadım ve fotoğraflar)

• Bende güngörendeyim o cadde/sokaklardan geçtikçe mis gibi kebap kokusu geliyor, fiyat olarak çok iyi Güngöre Bld. beyaz gül/kırmızı bayrak aldi.. bazılari diyor ki at etimi alışmışsınız pahallı kebaplara garip geliyor bu fiyat.. o ette kesinlikle en ufak şüpheniz olmasın artı olarak zaten lüks bir yerde değil ki.. adam çok iyi iş yapıyor yiyende memnun onlarda.. o yüzdende uygun olabilir fiyatı.. yukarıda da yazıldığı gibi orada zaten tek o lokanta yokki rekabet olması açısındanda.. Çetin Usta var o da kendini öyle güzel gibi gösteriyor ama Bağdatlının kebabı daha bi güzel kokuyor, tekrar söyleyeyim hakikaten çok iyi para kazanıyor ne zaman gitsem kalabalık bir kere ramazan da ailece gidelim dedik zaten normalde kalabalık ramazanda yer yoktu 2-3 saat önceden gitmek yada masa ayırmak gerek.. oraya Anadolu yakasından bile gelenler var..
    Afiyet olsun hocam bu arada.., niye bir türlü forumdan kimse bu Bağdatlının incelemesini yapmıyor diyordum giden biri çıktı

• Bugün buraya gittim :) 1 ciğer yarım yürek yarım dalak 2 adana. 2 içli köfte 1 künefe 2 ayran içtim ete doydum:)) cidden lezzeti çok iyi adana ve dalak özellikle.sistem çok güzel şu pide olması hızlı yenilip kalkılmasını sağlıyor fast food gibi yoksa mekan tıklım tıklım.yarım porsiyon yediniğinizde 4 tl alıyorlar ona gıcık oldum:) lezzet cidden çok iyi çiğköfteyle şiş yiycem haftaya.içli köfte net on tane yenir bayıldım.fiyat ucu diye herkes çok yiyor:)) benm yanımda bi abi vardı ben havuz gibi bişey var içinde balıklar var orda yedim 41 falan ödedi gerçi bende ona yakın vrdim ama bi büyükbaş yedim:) pide istemeyene lavaş yapıyorlarmış bu arada.ayranı mükemmel lezzetli yoğun ekşi.fiyatlar çok cüzi.etler sinirli falan değil çok kebapçıda yedim istanbulda en iyilerden biri fiyatıyla en iyisi.künefe sevmem asla yemem nerdeyse dedim herşey tam bana göre bi tadıyım bayıldım çok kilo alıcam yeter dedim bi tane yedim gerçi parayada kıyamadım denilebilr:) fiyatlar 1.5 senedir aynıymış bu arada arkadaş dedi.fiyatlar zam yapan mekan değil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Afiyet olsun ne yemissin oyle Ben bi ciger iki icli kofteyle doyuyorum senin masallahin var. Keske fotograf cekseydin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi awdasase -- 23 Kasım 2014; 11:17:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Afiyet olsun ne yemissin oyle Ben bi ciger iki icli kofteyle doyuyorum senin masallahin var. Keske fotograf cekseydin

Çekçektimde çok hızlı yedim ya.Dün öğlen yedim halen ağzımda tadları duruyor normalde bu kadar yememde ucuz görünce abanmışım.çiğ köftesi nasıl merk ettim ama yemedim keşke yeseydim ya:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EllieTHLOU -- 23 Kasım 2014; 11:48:40 >
  • Detaylı inceleme için teşekkürler.
  • içli köfte leziz görünüyor, aklımın bir köşesine yazdım, ayrıntılı ve güzel yazı için teşekkür ederim.
  • Ocakbaşı dediğin ucuz olcak salaş olcak. Lezzet arayacaksın, muhabbet arayacaksın, ambiyans veya sunum değil. milletimizi ne çabuk alıştırdılar 15 TL üstü -5 para etmez- kebaplara. hemen ucuz (!) bir mekanı görünce "at etidir o" diyenler ayda yılda bir steakhouselara gidip 150 gram t-bone'a 60 TL(min.) ödeyebilir. Bu ve bu tür mekanlar ucuz değil. Sizin gittikleriniz pahalı. Asıl olması gereken fiyatlandırma budur. Steakhouse'a gider misin? Tabiikide. Ama gelip burda "hehe at eti o" diyip milletin rızkına göz koymam. alan memnun satan memnun. bizzat gittim. en iyi ocakbaşı diyebilirim. zaten ocakbaşı mı kaldı artık? hepsi birer steakhouse-Le'chenta bilmem ne restoranları oldu. içli köfte fena değildi. belkide çok büyük bir beklentiyle gitmiştim ondan olabilir. ama kötü değildi. hamuru inceydi. iç malzemesini beğenmedim. kebaplarına diyecek tek bir sözüm yok... kokusu doyuruyor. aman gözünüz korkmasın arkadaşlar. milletin imrene imrene baktığı mekanlara gidip o mekanı yerle bir eden V For Vendetta bile bu mekana 5 yıldır verdiyse gözünüz kapalı gidin :) Afiyet olsun..

• Künefe ne güzel görünüyor. Canım çekti.

• Güngören de oturuyorum arada gidip yerim gerçekten çok lezzetli bu fiyata daha iyisini bulabileceğinizi sanmıyorum içli köfte gerçekten harika

• enteresan bir durum var ortada...
    bir arkadaşımız normal bir zamanda tabii ki habersiz gitmiş mekana ve künefe yapılan yeri görünce bir daha yemem diyor...
    lakin gurmelerin efendisi vedat milor yazısında "mutfak pırıl pırıl" diyor...
    nedeni belli, meşhur gurmemiz gitmeden önce haber uçuruyor mekan sahibine...
    halbuki müfettiş gibi gitmeli ki gerçekleri görsün...

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.