HP victus RTX 3060 16 GB RAM 512 SSD
En uygun fiyatlı 3060 ekran kartlı laptop sanırım.
Arada kaldım indirimin bitmesine de bir kaç saat kaldı.
Fiat grubu araçlarda navigasyon haritasının güncellenmesi hakkında.
Selamlar
Aracımda Fiat grubu araçlarında kullanılan UConnect 5 model navigasyonlu multimedya cihazı var.
Bir kaç kez servise gittiğimde navigasyon haritasının güncellenmesini istedim ama servis yetkilileri böyle bir hizmetimiz yok bu işlemi siz yapabilirsiniz dediler.
Netten youtubedan araştırıyorum harita güncelleme ile ilgili detaylı bilgi bulamadım.
Aracında UConnect 5 multimedya cihazı olup ta haritasını güncelleyebilen oldu mu ?
Satın almak gerekiyorsa bunun ücreti nedir ve alınan hizmet ne kadar süreli geçerli oluyor ?
ASUS MAXIMUS VIII HERO anakartıma Crucial P5 500GB NVMe 3400MB/s-3000MB/s M.2 SSD CT500P5SSD8 takmak istiyorum.
M.2 SSD'nin vadettiği 3400 okuma ve 3000 yazma hızlarını elde edebilirmiyim.
Bu M.2 SSD ile ASUS MAXIMUS VIII HERO uyum sağlar mı çalışır mı.
Bilgisi olan varmıdır.
Hyundai Hybrid araçları hakkında.
Hyundai i20, Kona modelleri ile yeni gelecek olan Tuscon modelinde 48V elektrikli batarya var.
Biraz araştırdım ama Hyundai'de ki bu HYBRİD sistemin ne işe yaradığını tam anlayamadım.
Neden derseniz aracı şarj etmiyorsunuz. Araç geri kazanımla kendi kendini şarj ediyor.
Kendi kendini şarj ettikten sonra BG gücüne bir katkısı var mı diye bakıyorsunuz, bir katkısı yok.
Torka bir katkısı var mı diye bakıyorsunuz, motor devrede iken elektrik sistemi de devreye girdiğinde yaklaşık 50 NM tork artışı oluyormuş.
Fiyat olarak baktığınızda şuan İ20 HYBRİD 226 bin ile alınabilecek seviyelerde.
Gelelim konunun özetine; Hyundai'nin HYBRİD sistemi ne gibi faydalar sağlıyor neden alınır neden tercih edilir.
Harcanan yakıt mı düşüyor, performans mı artıyor, ne oluyor.
Bu konularda bilgisi olan var mıdır.
Olayın tabi birde eksi yönleri var, mesela Hybrid modelde mecburen stepne kaldırılıyor stepne konulan yere batarya geliyor.
Stepne yerine de lastik tamir kiti veriliyor.
Bir kaç video izledim ama tam olarak anlayamadım.
Dünden bu güne Citroen teknolojisi
Oled TV mi Nanocell TV mi ?
|
Philips 7303 - 7503 - 7803 TV ler hakkında.
|
|
|
Birde mermi takla atarak gitmese...
Artık 3 kişiyiz. Bir ben , bir keyfim ve birde keyfimin kahyası... |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.378
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 114.845 (Bu ay: 1.205)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 933 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası