< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 7 Ocak 2014; 9:14:09 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 7 Ocak 2014; 9:14:09 > |
Konularım bilmeyenler için
Fotoğraflarım neye para vereceğiz görmek istiyoruz diyenler için |
Ben de arara ara gaziantepten baklava getirtirim. Geçende imam Çağdaştan İstanbul'a göndermeleri için 2 kg kuru baklava sipariş ettim. İmam Çağdaş'tan ilk siparişimdi. Vermez olaydım. İnternet sitesinde telefon ederek ya da email atarak sipariş verileceği bilgisine dayanarak, kendilerine tüm bilgilerimi içeren ve ödeme yaptığım dekontu email attım. Hatta üstüne teyit etmek amacıyla 2 defa aradım. Çok kararlı bir tonda yarın 12 de çayırağasından alırsınız. Ertesi gün yani Cumartesi günü Beylikdüzünden kalktım, esenler otogara gittim. Benim baklava yok, oradaki adamcağız imam çağdaşı arıyor.. Yok onlar gönderdik diyor. Bir telefon trafiği. Netice de göndermedikleri ortaya çıkıyor. Çünkü başka siparişler gelmiş oracıkta köşede duruyordu. Beylikdüzünden kalkmış esenler otogarına gitmişim, cumartesim gitmiş. Adamlar bana tekrar gönderelim diyor.. Diyeceğim odurki, Siz siz olun imam çağdaştan sipariş verirken bir daha düşünün...
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 21 Ağustos 2009; 11:08:22 > |
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mozdurak -- 21 Ağustos 2009; 13:37:15 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azville -- 21 Ağustos 2009; 14:13:34 > |
|
|
|
|
|
|
|
|