Şimdi Ara

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
9
Favori
53.175
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Türkiyenin en iyi baklavasını imam çağdaş yapar.Afiyet olsun
  • 20 lira kargo parasıyla mı yolluyor imam çağdaş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

20 lira kargo parasıyla mı yolluyor imam çağdaş?

ulan nerden hortlattin konuyu simdi canim cekti bak :D
  • ARKADAŞLAR BÖYLE BİŞEYE GEREK YOK ANKARADA BU İŞİ YAPAN YERLER VAR. BEN KÜÇÜKESATTA BİRYERDEN ALIYORUM ADAMLAR HERSABAH UÇAK KARGOSU İLE GETİRİYORLAR ANTEPDEN VE BÜTÜN TATLILARI ANTEPDEN GELİYOR SAF TEREYAĞLI VE ÇOK GÜZEL. TELEFON EDİNCE EVEDE GETİRİYOR BİLGİLERİNİ VEREYİM SEDİR BAKLAVA 0312 431 32 00
  • Arkadaşlar şirvan, koçak, seç, imam çağdaş, ayıntap on numaradır. burda hacıbaba dıyen arkadaslara hıc katılmıyorum malzeme kalıtesı ıscılık lezzet olarak antep hacıbabayı katlar
    saygılar
  • arkadaşlar bilgilerimi şöylece paylaşim

1 türkiyede en iyi baklava gaziantepte yapılır

2 kilosunu 30 tl altında aldığınız bir baklava eh işte cinsinden olabilir ama fıstığından yağından çalınmıştır

3 antepte yani türkiyede eniyi baklavacılar sırasıyla şöyledir

1 zeki inal ve oğulları
    2 koçak baklava
    3 ayıntap baklşava
    4 fıstıkçıoğlu sini baklava
    5 faruk güllüoğlu elmacı pazarı
    6 imam çağdaş
    7 seç baklavaları

4 istanbula getirip baklava satan firmalar var zaten
    en iyi bildiğim Antebi kebap ve lahmacun acıbademde ve anadolu yakasında birçok bölgeye üretsiz sipariş gönderiyorlar
    02163407820 telefonları

zeki inal koçak ve gaziantep sini baklavayla çalışıyorlar :))

• Gaziantep de olduğum için midem bulanıyor artık baklavadan en güzeli kadayıf
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhanb2005

arkadaşlar bilgilerimi şöylece paylaşim

1 türkiyede en iyi baklava gaziantepte yapılır

2 kilosunu 30 tl altında aldığınız bir baklava eh işte cinsinden olabilir ama fıstığından yağından çalınmıştır

3 antepte yani türkiyede eniyi baklavacılar sırasıyla şöyledir

1 zeki inal ve oğulları
    2 koçak baklava
    3 ayıntap baklşava
    4 fıstıkçıoğlu sini baklava
    5 faruk güllüoğlu elmacı pazarı
    6 imam çağdaş
    7 seç baklavaları

4 istanbula getirip baklava satan firmalar var zaten
    en iyi bildiğim Antebi kebap ve lahmacun acıbademde ve anadolu yakasında birçok bölgeye üretsiz sipariş gönderiyorlar
    02163407820 telefonları

zeki inal koçak ve gaziantep sini baklavayla çalışıyorlar :))

Zeki inalın şöbiyeti güzeldir.Oğullarından biri babamın arkadaşıdır hediye gelir ara sıra baklavasını pek beğenmem ama şöbiyet çok güzeldir

• katılıyorum :))
  • uzun bir aradan sonra baklava canım istedi

hem dedim bakalım lezzet aynı kalitede duruyor mu

EVET herşey süper, kalite , tat üst düzey.

Fiyatta güncelleme yapmışlar;

havuç dilimi kg: 44 tl
    normal kare dilim kg: 40tl

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]
  • Gaziantep'in en meşhur baklavacısı İmam Çağdaş

Ayrıca baklavanın içindeki fıstık oranı çok fazla...bir tepsi baklavaya neredeyse iki kilo fıstık harcanıryormuş....

Eğer antepteki imam çağdaştan baklava sipariş etmek isterseniz www.gurmemarket.net'ti önerebilirim

Çok sağlam bir site, ürünleri çok çeşitli.

Denemenizi şiddetle tavsiye ederim. Kargo ile ortalama 2 günde elinizde oluyor.

İster yarım ister bir kg gönderiyorlar. Üstelik kargo ücreti sabit 7.90 tl. 100 tl ve üzeri sipariş verirseniz kargo ücretsiz..

imam çağdaş tek kelimeyle Türkiye'deki en iyi baklava diyebilirim

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ibb2010 -- 16 Ocak 2013; 20:52:13 >

• adam geleceğin gurmesi..
  • oglum yapmayın lan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Off ya bu yapılır mı hocam! Tatlılara gel.
  • Lan. Beyazıttayım, karaköye gidip güllüoğlundan 1 tepsi baklava almak istiyorum ama üşeniyorum
  • ulan niye hortlatıyorsunuz şimdi bu konuyu işin yoksa git baklava ara
  • doğu en meşhur baklavacısıdır ama en iyilerini daha önce saymıştım
    1.kalite fıstık(kuşboku diye anılır) şuan 1.elden 40 tlye alırsınız özel dilim baklavada 450 gram konur daha fazla diyen yalan söyler
    imam çağdaşın şu anki sahibi 3. nesil torun talat çağdaştır bu konuyu kendisinede sorabilirsiniz :) çok iyi esnaflardır çok alçak gönüllülerdir ve paraya pula ihtiyacı kalmamış insanlardır kendilerine helal olsun diyorum :)
    ama yine söylüyorum en meşhuru imam çağdaş baklavasıdır fakaaaat daha iyileri mevcuttur
    zeki inal (levent ve bülent abiler) 03422312069
    burhan inal
    koçak (ibrahim ve coşkun abi) 0342 2150012
    mahmut güllü (elmacı pazarı)
    ayıntap ( bülent abi )
    gaziantep sini baklava ( ümit abi ve mahmut usta) antep 0342 2153552 kadıköyde bir yerleri var istanbula getiyiyolar antepten sipariş tel. 05325906097 eve teslim ücretsiz ama k.kartı geçmiyor istanbulda
    diğerlerinin telefonunuda yazmak isterdim ama işim çok

• nerden? :P
  • elmacı pazarı güllüoğludur :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.