Şimdi Ara

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
9
Favori
53.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Seö baklavalarını birkaç yedim ama Gaziantepte normal sınıf Baklavalardan farkı olmadıgını söyleyebilirim.İmam çagdaş ta şöbiyet yedim taptze ve çok lezzetli oldugunu söyleyebilirim.Baklavayı yerinde yemek lazım.Bülbül yuvasını ise en lezzteli İpekçioglunda(Gaziantep) yedim.Çok hafif ve koca tepsiyi ne zaman bitiriyorsunuz hiç anlamıyorsunuz.Bitince ne oluyor diyorsunuz,o kadar.
  • Ben bu konuya niye girdim

2 ay daha yurt dışındayım, nasıl içim gitti. Arada bir aklıma böyle baklava, iskender, mantı falan geliyor depresyona giriyorum resmen.
  • Seç baklavasının sitesinde 1 kg 38 lira diyor özel baklava..Kargo ücreti çıkmıyor ücretsiz mi acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwiNChiL

Seç baklavasının sitesinde 1 kg 38 lira diyor özel baklava..Kargo ücreti çıkmıyor ücretsiz mi acaba?

site bu,

www.secbaklavaistanbul.com
  • İmam Çağdaş la konuştum şimdi..En az 3 kilo yolluyorlarmış özel kare baklava 48 tl kilosu ayrıca 15 lirada kargo ücreti var bilginize
  • Baklava iyi güzel ama 48 lira su an kare baklava. Bence en iyisi elmacipazari Gulluoglu(MAHMUT Güllu)

Sanki fiyatları biraz abartıyorlar....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ogameci nickli arkadaşın tavsiyesi üzerine öncelikle seç baklavayı denedim.

Mecidiyeköydeki şubelerine gittim ama kapalı idi ne hikmetse. Kapının altında da büssürü fatura vs vardı demekki günlerdir açmıyorlar dedim ve rotamı güngören'deki seç baklavaya çevirdim. Sokak antep ve kilis mutfağından 10a yakın dükkan dolu. Kebapcılar, baklavacılar vs.

Arabamızı park edecek yer bulduk ve seç'e oturduk. Baklavanın lezzeti tek kelime ile mükemmel hem orda yedim yetmedi üstüne paket yaptırdım kime yedirdi isem hepside mest oldu. Şikayet edilebilcek tek konu fiyatının pahalılığı ve şubelerinin çok ters yerlerde olması.

Aradan birkaç hafta geçtikten sonra koçak baklavadan sipariş ettim. Ordan buraya kargo ilene kadar biraz şekerlenmişti bu sorunu fırında 30 saniye ısıtarak giderdim. Hem havuç dilimi hemde klasik fıstıklı baklava yedim ikiside lezzetli idi ama belkide birkaç gün beklediğinden süper diyemem.

Askerliği antep ve kiliste yaptığım için o tatlara yakın baklava arıyordum ve uzun aramalar sonucu o baklavayı buldum. benim baklava sıralamam

1.Seç baklava
    2.Günaydın (baklavayı kendimi yapıyorlar yoksa biyerden mi alıyorlar bilmiyorum ama çok lezzetli idi)
    3.Koçak

İmam çağdaş'tan yemek yedim ama baklava yemedim, aynı şekilde karaköy güllüoğlunda yeme fırsatım olmadığı için yorum yapamıyorum ve sıralamaya sokamıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Donald Draper

ogameci nickli arkadaşın tavsiyesi üzerine öncelikle seç baklavayı denedim.

Mecidiyeköydeki şubelerine gittim ama kapalı idi ne hikmetse. Kapının altında da büssürü fatura vs vardı demekki günlerdir açmıyorlar dedim ve rotamı güngören'deki seç baklavaya çevirdim. Sokak antep ve kilis mutfağından 10a yakın dükkan dolu. Kebapcılar, baklavacılar vs.

Arabamızı park edecek yer bulduk ve seç'e oturduk. Baklavanın lezzeti tek kelime ile mükemmel hem orda yedim yetmedi üstüne paket yaptırdım kime yedirdi isem hepside mest oldu. Şikayet edilebilcek tek konu fiyatının pahalılığı ve şubelerinin çok ters yerlerde olması.

Aradan birkaç hafta geçtikten sonra koçak baklavadan sipariş ettim. Ordan buraya kargo ilene kadar biraz şekerlenmişti bu sorunu fırında 30 saniye ısıtarak giderdim. Hem havuç dilimi hemde klasik fıstıklı baklava yedim ikiside lezzetli idi ama belkide birkaç gün beklediğinden süper diyemem.

Askerliği antep ve kiliste yaptığım için o tatlara yakın baklava arıyordum ve uzun aramalar sonucu o baklavayı buldum. benim baklava sıralamam

1.Seç baklava
    2.Günaydın (baklavayı kendimi yapıyorlar yoksa biyerden mi alıyorlar bilmiyorum ama çok lezzetli idi)
    3.Koçak

İmam çağdaş'tan yemek yedim ama baklava yemedim, aynı şekilde karaköy güllüoğlunda yeme fırsatım olmadığı için yorum yapamıyorum ve sıralamaya sokamıyorum.

hocam m.köyde ve güngörendeki yerlerini tarif edebilirmisin?

• quote:

1.Seç baklava
    3.Koçak

Dostum afiyet olsun beğendiğine çok sevindim.

Eğer lokasyon olarak ters düşmüyorsa,

www.secbaklavaistanbul.com/?page_id=18

park yeri bulman daha kolay cadde üstünde, dükkanda ferah, oturacak yer var.

karaköy güllüoğlu'nu denedim ben,

şöyle söyliyim objektif olarak; karaköy güllüoğlu daha fazla para kazanmak için işi ticarete çevirmiş ! yani senin memnuniyetinden çok nakit akışını arttıralım derdindeler.

ama seç baklava özellikle yukarıda ki verdiğim linkte ki mekan

TAMAMEN TOK SATICI, öncelikli amacı para kazanmak değil, kaliteyi devam ettirmek.

Zaten dediğim yere git otur birde karaköy güllüoğlu git otur ne demek istediğimi anlayacaksın.

Seç ve imam çağdaş birbirinine çok çok yakın lezzet ve kalitede. Ama ne yap et yukarıda ki seç'e bir uğra.

• aradım o numarayı..normal baklava 44 tl havuç dilimli 48 tl özel kare baklava 55 tl miş..sadece tepsiyle yolluyorlarmış otobüse veriyorlarmış.. 2 buçuk kilo falan yollanıyor yani en az siz ordan alsanız yollayamazmısınız ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: azazel_666

quote:

1.Seç baklava
    3.Koçak

hocam m.köyde ve güngörendeki yerlerini tarif edebilirmisin?

Mecidiyeköy'deki şubenin yeri çok kolay ortaklar caddesi üzerinde marmara oteline gelmeden, carrefour'un karşısında. Fakat dediğim gibi son gittiğimde kapalı idi dükkan. Komple şubeyi kapamış olabilirler gitmeden bir ara derim.

Güngörendeki yer çok karışık ben bir kere gittim onuda navigasyonla gittim bir daha git desen bulamam sen en iyisi benim gibi navigasyon ile git oraya. Gittiğinde mutlaka aç ol önce antep ya da kilis usulü bir kebap üstünede seç'ten havuç dilimi

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

1.Seç baklava
    3.Koçak

şöyle söyliyim objektif olarak; karaköy güllüoğlu daha fazla para kazanmak için işi ticarete çevirmiş ! yani senin memnuniyetinden çok nakit akışını arttıralım derdindeler.

TAMAMEN TOK SATICI, öncelikli amacı para kazanmak değil, kaliteyi devam ettirmek.

Zaten dediğim yere git otur birde karaköy güllüoğlu git otur ne demek istediğimi anlayacaksın.

Seç ve imam çağdaş birbirinine çok çok yakın lezzet ve kalitede. Ama ne yap et yukarıda ki seç'e bir uğra.

acıbademde oturuyorum,

hem fatihteki şube hemde güngörendeki şube bana çok ters ama sen çok methettin diye husisi olarak baklava yemeye gitmiştim. Bir sonraki sefer güngören ya da fatihe gitmektense antepten getirttirim kapıma kadar gelir dedim ama koçak baklavada o lezzeti bulamadım. Anlaşılan bundan sonra baklava için fatih ya da güngören'e gitmek farz oldu. En yakın zamanda dediğin yere uğrayacağım.

• Fıstıklı kadayıfla,ekmek kadayıfı vardı gidip onları süpüreyim.
  • HANGİNİZ UPLADI LAN BU KONUYU AHLAKSIZLIĞIN LÜZÜMÜ YOK BEYLER HEMEN SİLİN ŞU KONUYU YA. BEYNİMDEN VURULDUM YA.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ottoman_PoweR -- 11 Temmuz 2013; 12:43:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

HANGİNİZ UPLADI LAN BU KONUYU AHLAKSIZLIĞIN LÜZÜMÜ YOK BEYLER HEMEN SİLİN ŞU KONUYU YA. BEYNİMDEN VURULDUM YA.

girme hocam o zaman zorla değil yani gayet güzel konu abartmanın alemi yok
  • imam çağdaşı denemedim ama bana göre karaköy güllüoğlu çok az bi farkla seç ten önde diyebilirim.
  • ogameci

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

1.Seç baklava
    3.Koçak

acıbademde oturuyorum,

hem fatihteki şube hemde güngörendeki şube bana çok ters ama sen çok methettin diye husisi olarak baklava yemeye gitmiştim. Bir sonraki sefer güngören ya da fatihe gitmektense antepten getirttirim kapıma kadar gelir dedim ama koçak baklavada o lezzeti bulamadım. Anlaşılan bundan sonra baklava için fatih ya da güngören'e gitmek farz oldu. En yakın zamanda dediğin yere uğrayacağım.

Fatihte ki şube derim başka bişey demem,

havuç dilimi olsun mutlaka, tereyağı buram buram burnuna geliyor, kare baklavada o hazzı yakalayamıyorum.

seversen burma'sıda çok güzeldir.

o kadar garanti veriyorum yani hem bulması kolay hem park yeri bulunur,

geçen gidişimde hatırlıyorum 1kg almıştım sonradan biri gelmişti 480 tl ye 10kg civarı baklava almıştı akrabalara dağıtmalık.

karaköy güllüoğlu gitsen mesela hep bir curcuna var, oturacak yer bakıyorsun elinde fişle baklava seçiyorsun vs havuç dilimlerinin boyuda seç'ten küçük

ama fatih'e gel sanki evine uğramışın gibi rahat rahat, servisin önüne gelir sen baklava peşinde koşmazsın.

Burası reklamını yapmaz bilen gelir alır.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

HANGİNİZ UPLADI LAN BU KONUYU AHLAKSIZLIĞIN LÜZÜMÜ YOK BEYLER HEMEN SİLİN ŞU KONUYU YA. BEYNİMDEN VURULDUM YA.

BEN UPLADIM. GÖRMEK İSTEMİYOSAN GİRMEZSİN OLUR BİTER.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.