Şimdi Ara

Seç Baklava, İmam Çağdaş ve Karaköy Güllüoğlu Baklava [Tadım Notlarım ve Fotoğraflar] (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
269
Cevap
9
Favori
53.162
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Baklava sevmiyorsan, iyi bir baklavanında nasıl oldugunu ve olmasını gerektiğinide bilmiyorsun demektir. Fazla uzatmaya gerek yok..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Azville -- 21 Ağustos 2009; 14:11:42 >
  • İmam Çağdaş varken Güllüoğlu'nun adı bile geçmez.

http://www.imamcagdas.com/
  • quote:

Orijinalden alıntı: sleepless^

İmam Çağdaş varken Güllüoğlu'nun adı bile geçmez.

dostum sitede iletişim bölümünü bulamadım

sanırım dışarı gönderim yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: donelljones

Baklava sevmiyorsan, iyi bir baklavanında nasıl oldugunu ve olmasını gerektiğinide bilmiyorsun demektir. Fazla uzatmaya gerek yok..

Girdiğimiz konuşmaya bak yarabbim. Ben baklavayı tereyağsız severim. Sen tereyağlı seversin. Bitti, daha "baklava sevmiyorsan, iyi bir baklavanın nasıl olduğunu ve olması gerektiğini bilmiyorsun demektir" diyorsun anlamadım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

Malesef, linki sadece bilgi vermesi açısından koydum. Çok kişi tanıyorum İmam Çağdaş için şehirdışından gelen vs, umarım bir gün yolun düşer uğrarsın.

• quote:

Orijinalden alıntı: ogameci

quote:

İmam Çağdaş kargo ile dışarı gönderiyor..
    Fakat İstanbul'dan alıcaksan baklavayı gelecek baklavanın 1 günlük olacağını bil şimdiden..
    Yol çok uzun, gelene kadar tazeliğini kısmende olsa yitiriyor, İmam Çağdaş'ın baklavaları zaten bana biraz şerbeti az geliyor..
    Haberin olsun...

• quote:

Orijinalden alıntı: Furkan Yağız

quote:

Baklava sevmiyorsan, iyi bir baklavanında nasıl oldugunu ve olmasını gerektiğinide bilmiyorsun demektir. Fazla uzatmaya gerek yok..

Girdiğimiz konuşmaya bak yarabbim. Ben baklavayı tereyağsız severim. Sen tereyağlı seversin. Bitti, daha "baklava sevmiyorsan, iyi bir baklavanın nasıl olduğunu ve olması gerektiğini bilmiyorsun demektir" diyorsun anlamadım.

adam polemik seviyor demek ki

• kargo fiyatı nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

quote:

quote:

İkinizde de cahillik var anlaşılan..
    Baklavayı senin için sana yağı ile yapsınlar..Okay...

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vanilla__

quote:

quote:

İkinizde de cahillik var anlaşılan..
    Baklavayı senin için sana yağı ile yapsınlar..Okay...

Gerçekten sizin yaptığınız cahillik!
    İnsanlarına zevkleri dil uzatmaya zerre hakkınız yok!
    Şimdi benimle tartışma çıkaracaktır. Konuya başka mesaj atmıyorum, arkadaş sağolsun kapattıracak konuyu...

• antepten alacaksan seç veya imam çağdaş ama bana sorarsan ankarada hacıbaba çok daha iyi.hacıbaba güllüoylu gibi değil daha butik tarzı çalışıyor.tüm şubeleri kendinin,bayilik vermiyor.az ve öz yani.mesela necatibey şubesinde akşam 5-6 gibi baklavalar biter..
  • quote:

Orijinalden alıntı: speedman

kargo fiyatı nedir?

yurtiçi kargo ile geleceğinden en fazla 6-7 tl'dir.
  • bıldıgım kadarıyla Sec baklava İstanbuldakı subesıne kendı otobus fırması ıle Gazıantepden goturuyo.
  • Tadının farklı olduğu doğrudur.

Bir arkadaşım getirmişti zamanında.

Ama kendi eliyle getirdi.Kargoyla yiyecek getirmenin pek sağlıklı olacağını sanmıyorum.

Atıp tutuyorlar yüklemelerde felan.Denemek lazım.Tadı için olabilir ama kargoya ben şahsen güvenmiyorum...
  • quote:

Orijinalden alıntı: escada83

antepte güllüoğlundan çok daha iyi baklavalar var güllüoğlu oranın ortalama bir baklavası bir bohça katmer kaymaklı şöbiyet ye bakalım

bu sözü çok duydum. hatta çogu anteplinin güllüoğlunu sevmediğini duydum. güllüoğlu reklamla öne çıkmış
  • faruk güllü ve nesaj güllü nün şubeleri baklava yapamıyor.

imam çağdaşı daha tadamadım ama çok güzel olduğunu çok kişiden duydum.

şuana kadar yediğim en güzel baklava köşkeroğlu ve karaköy güllüoğludur.

ayrıca baklava firmaya bağlı değil ustaya bağlı değişir. antepte ve kiliste tek şube ile satış yapan birçok baklavacı o söylenilen firmalardan kat kat üstündür. önemli olan ustadır.

ayrıca hacıbaba diyenler, baklava antep tatlısıdır ankara ne alaka? ne kadar orjinal kalmış olabilir ankarada bir baklava?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dengesizKral

bıldıgım kadarıyla Sec baklava İstanbuldakı subesıne kendı otobus fırması ıle Gazıantepden goturuyo.

evet dostum herbiden antepten getiriyorlarmış baklavaları bana çok yakın bir şubeside var

10 dakika falan

bunu öğrendiğim çok iyi oldu sağol var ol
  • ist da gelir mi gelse bile o baklavanın yolda çekeceği çile onu ne hale getirir
  • Arkadaşar yorum ve tavsiyeelriniz için teşekkür ederim.

SEÇ Gaziantep Baklava aldım.

Kısmetse akşama ailece yiyeceğiz.

Resimler:

• Ellime alıp yedim direkt çatalsız süper bir tat valla arkadaşlar

tavsiyeniz için tekrar teşekkürler..
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.