Şimdi Ara

Göğsümün altında bir iç organım seğiriyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
94.756
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Karaciğerden şüpheleniyorum hiç oldu mu başına gelen? İstemsizce hareket ediyor gibi

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Göğsün Altında İç Organ Seğirmesi: Nedenleri ve Ne Zaman Endişelenmelisin

Göğsünün altındaki bir iç organın seğirdiğini hissetmek, huzursuz edici ve endişe verici olabilir. Bu seğirmeler, sol veya sağ kaburganın altında meydana gelebilir ve farklı nedenleri olabilir.

Sol Kaburga Altında Seğirme Nedenleri:

• Dalak: Dalaktaki kas spazmları, sol kaburga altında seğirmelere neden olabilir.
    • Pankreas: Pankreas iltihabı veya tümörleri de sol kaburga altında seğirmelere yol açabilir.
    • Böbrekler: Böbrek taşları veya enfeksiyonları, sol kaburga altında seğirmeler ile kendini gösterebilir.

Sağ Kaburga Altında Seğirme Nedenleri:

• Karaciğer: Karaciğer hastalığı veya hasarı, sağ kaburga altında seğirmelere neden olabilir.
    • Safra Kesesi: Safra kesesi taşları veya iltihabı, sağ kaburga altında seğirmelere yol açabilir.

Kaburga Altında Genel Seğirme Nedenleri:

• Kas Spazmları: Kaburga kaslarındaki spazmlar, kaburga altında seğirmelere neden olabilir.
    • Stres ve Anksiyete: Stres ve anksiyete, vücudun kaslarında gerginliğe neden olarak seğirmelere yol açabilir.
    • Kafein ve Alkol: Aşırı kafein ve alkol tüketimi, kas spazmlarına ve seğirmelere neden olabilir.

Kalpte Seğirme Hissi:

Bazı durumlarda, kalpteki düzensiz kalp atışları veya aritmiler, göğsün altında seğirme hissine neden olabilir. Bu seğirmeler genellikle düzensizdir ve göğüste çarpıntı veya hızlı atış hissine eşlik edebilir.

Ne Zaman Endişelenmelisin:

Çoğu durumda, göğsün altında seğirmeler zararsızdır ve kendiliğinden geçer. Ancak, aşağıdaki belirtiler eşlik ediyorsa, tıbbi yardım almak önemlidir:

• Seğirmeler yoğun veya kalıcı
    • Ağrı veya rahatsızlıkla birlikte
    • Ateş veya titreme
    • Nefes darlığı
    • Çarpıntı veya hızlı kalp atışı

Bu belirtiler, altta yatan ciddi bir tıbbi durumun belirtisi olabilir ve derhal tıbbi değerlendirme gerektirir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Çok içme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • oguzozan O kullanıcısına yanıt
    Belki başka bir organ da olabilir ama bilmiyorum Daha önce yaşadın mı

Bendeki seğirme sol tarafta hocam sağda bişey yok. Bu hafta sadece bir gün boş geçtim ben de gerçi

• quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook

Bendeki seğirme sol tarafta hocam sağda bişey yok. Bu hafta sadece bir gün boş geçtim ben de gerçi
    Uzman doktor arkadaşa sordum, cevabını ileteceğim. Sen yine de çok içme.

• Benim bi kez kalbimin orası seyiriyordu ama öyle böyle değil apar topar acile gittik bildiğin tişörtten inip inip çıkıyordu ekg girdim kalp olmadığı kas seyirmesi olduğu anlaşılmışdı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Doktor arkadaşa sormuşken alkolün vücuttan atılmasını hızlandıracak bir şeylerde sorabilir misin sana zahmet detoks gibi yani teşekkür ederim şimdiden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benimkisi kalp değil hocam göğüs kafesinin baya altında yani mide kısımları gibi düşün

• He ya 2 aydir arada bir bende de oluyor cok onemsemedim muhtemelem nutristonel bozukluk. Tam dedigin yerde boyle titreterek segiriyor. Alkol sogara yok. Her gun yuruyusumude yapiyorum. Ama siz b12 ye bi baktirim

• Biyerlerden aort damarı gecıyor o segiriyor yada carpıntın olabilir yada mide spazmi olabilir.bu arada heryerde kas var ayriyaten kalpte bir kas neticesinde

• quote:

Orijinalden alıntı: Westbrook

Doktor arkadaşa sormuşken alkolün vücuttan atılmasını hızlandıracak bir şeylerde sorabilir misin sana zahmet detoks gibi yani teşekkür ederim şimdiden
    Öyle bir şey olsa keşke. Pankreasına dikkat et, çok içme.

Neden olmasın millet yapıyo ya mikserde maydonoz kiras sapı vs

• 11 52 7 kullanıcısına yanıt
    Alkol cuğara yoksa seninki vitamin eksikliğindendir büyük ihtimal.

• Tehlikeli bi durum

• Robert Lewandowski RL9 kullanıcısına yanıt
    Yandık o zaman

• göz seğirmesi oluyor mu

• Muhafız. kullanıcısına yanıt
    Yog

• Karaciğer olabilir hocam.benimde bayağı ağrıyordu spora gidince düzeldi.

• Abi tam ağrı mağrı yok esasında sadece seyirme gibi arada kendini belli ediyor böyle insanın kolundaki kas filan seyirir ya aynı öyle

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.