Şimdi Ara

Koltuk altımda ki şişlikler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
836
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki koltuk altımda da şişlikler oluşuyor bazen büyük bazen küçük. Kolumu hareket ettirdiğimde veya sıkmaya çalıştığım da çok acıyor. Zamanla geçiyor ama daha sonra mutlaka yenisi çıkıyor. Bu nedir? Bir hastalığa mı işarettir? Doktora gitmedim önemli birşey değil diye ama böyle giderse gideceğim.

• koltuk altları çok tuhaf bişedir bir nefi vucudun hava delikleri eğer deodorantlar kullanıyosan bırak kesinlikle ama kesinlikle terlemeleri normal bişedir terlememeleri ise anormaldir
  • quote:

Orjinalden alıntı: tulamistad

koltuk altları çok tuhaf bişedir bir nefi vucudun hava delikleri eğer deodorantlar kullanıyosan bırak kesinlikle ama kesinlikle terlemeleri normal bişedir terlememeleri ise anormaldir

Hayır deodorant kullanmıyorum.
  • Lenf kanseri olabilir bendede olmuştu bende lenf intahabıydı ama benimkiler orda değildi lenf ile ilgili bişi hemen doktora git bence
  • Üstlerinde hafif pembemsi bir renk var mı? Büyüklükleri nasıl, irili ufaklı birden çok mu yoksa? En fazla 2 öbek şeklinde falan mı? ve hangi sıkla kıllarını jiletle temizliyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Johnny B. Goode -- 18 Temmuz 2009; 17:33:57 >
  • Üzerinde pempeleşme yok. Bir misket büyüklüğünde genelde bir kolumun altında bir tane çıkıyor ama 2 tane de olabiliyor bazen. 1 hafta arayla temizlik yapıyorum.
  • Deodorant kullanmıyormusun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hmm, koltuk altında lenf bezleri bulunur ve genelde şiştikleri zaman, şiş yerlerde pembemsi bir renk görülür. Jiletle keserken kıl köklerine zarar verirseniz lenf bezlerinin böyle bir tepkisi olduğunu biliyorum, veya açık bir yaradan mikrop kapılması sonucunda da şişebilir. Ama yinede siz bir derhal kan tahlili yaptırın, lenf bezlerinin şişmesi önemlidir, Allah korusun kanserden birçok hastalığa lenf bezlerinin şişmesi belirtidir. Tahlil sonucu belli olur her şey. Geçmiş olsun.
  • Ben antibiyotik kulandığım için lenflerim şişmişti ağır gelmişti ve sonra intihap yapmıştı antibiyotik kullanıyormusunuz?
  • kanserdeki şişlikler ağrısız olur diye biliyorum ama sen genede doktora görün
  • abi adamı korkutmasanıza, sivilcedir kardeşim, acır geçer, sıcaklarda olur öyle kafana takma. sabunlu suyla yıka güzelce 2 güne bişey kalmaz, aralıklarla çıkar, hem dikkatlice bak ucu beyaz olacaktır büyük ihtimal, sivilcedir yani korkmana gerek yok. yine de tırstım dersen göster doktora.
  • SS olmazsa kimse anlamaz
  • quote:

Orjinalden alıntı: .::Lucario::.

Ben antibiyotik kulandığım için lenflerim şişmişti ağır gelmişti ve sonra intihap yapmıştı antibiyotik kullanıyormusunuz?

Hap, ilaç, şurup, antibiyotik falan hiçbirşey kullanmıyorum.
    @blackrons
    Arkadaşım sivilce değil bildiğin misket ama ucu falan yok yani sıkmaya kalksam sıkamam.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Susuyorum. Susacaklarım Bitmiyor.

quote:

Orjinalden alıntı: .::Lucario::.

Ben antibiyotik kulandığım için lenflerim şişmişti ağır gelmişti ve sonra intihap yapmıştı antibiyotik kullanıyormusunuz?

Hap, ilaç, şurup, antibiyotik falan hiçbirşey kullanmıyorum.
    @blackrons
    Arkadaşım sivilce değil bildiğin misket ama ucu falan yok yani sıkmaya kalksam sıkamam.

Oha misket kadarsa derhal cildiyeye görün kardeşim. Yallah hastaneye
  • Aynı dertten bende doktara gitmiştim doktor temiz tut ilaçlarını kullan hiç bişiyi kalmaz dedi 2 günde bi traş et temizle iyice yoksa onlar cogalıo diger tarafada sıcrar mayın tarlası gibi yapıo koltuk altlarını doktora git ilaçlarını yazdir
  • beze olabilir. doktora görünmende fayda var...
  • Çok güzel bi iş başardıysan olabilir gururlandıysan olabilir koltuk altların kabarıyor

bence bekletmeden doktora git erken teşhis her hastalıkta önemlidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.