Şimdi Ara

Bilgisayar başında oturmaktan Sırt Omurga Ağrı ve Düzensizliği

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
1
Favori
3.658
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar yaş 17 günde ortalamaya vurursak minimum 3 saatin pc başında geçer bu gün gün değişir bazen hiö girmem ama bir girdimmi hiç çıkmam .Bu pc başında oturmaktan olabilecieğini düşündüğüm Sırtımda bir ağrı ve sanki sırtımı kaldıramıyorum sırtım düzensiz bir hal aldı 1 sene önce vücudum fitti pc ile fazla işim olmazdı ve vücudum dimdikti şimdi ben eskisi gibi nasıl dimdik hiç sırtım ağrımadan durabilirim duruşumu hangi egzersizler yada birşeylerle dik ve fit yapabilirim ?

• Egzersiz tavsiyesi veremeyeceğim ama 15 dakikada bir ayağa kalkıp biraz yürü. Gözlerini de kapatıp dinlendir. 15 dk otur, 5 dk dinlen. Oturduğun zaman sırtını desteksiz bırakma hiçbir zaman. Sandalyede dik oturmaya çalış...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben sandalyesiz bağdaş kurarak kullanıyorum. Sırtım genellikle desteklenmiyorve ara sıra benim de belim ağrıyor. Şu an 1 sehpanın üstünde monitör 1 sehpanın üzerinde fare, telefon standı falan var. klavyeyi de küçük sandalyenin üzerine koydum kasa yerde duruyor.

Ben ne yapayım ? oda küçük. Bilgisayar masası çok yer kaplıyor
  • Arkadaşlar kesinlikle fiyatı ne olursa olsun, en kaliteli ve ergonomik beli destekleyen müdür koltuklarından mutlaka alın, sakın sekreter sandalyesi falan olmasın. Sağlığınız açısından en uzun 2 saat oturun yarım saat hareket edin. Sağlığın geri dönüşü maalesef çok zor.
  • UP
  • cuma oturup cumartesi kalktığımı biliyorum bilgisayardan. ve cidden tehlikeli. unideyiz okuldan öğlen çıkıyoruz ve gece 12-1 e kadar koltuğumdan kalkmam 2 ay devam etti bu olay(kasım-ocak) ve sırtımda kas kasıldı. doktora gittim hareketsizlikten dedi bende farkındaydım durumu. ister inan ister inanma, haziranın ortasına kadar adam akıllı ne eğildim ne koştum hiç bişe yapamadım. yani oturuş ve koltuk çok önemli arkadaşlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _bluescream_ -- 23 Mart 2013; 15:46:04 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sürekli Göğüs Ağrısı
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.