Şimdi Ara

Çalışma koltuğu önerisi lütfen. Oturmaktan her yerim ağrıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Otura otura sandalyemi eskittim çalışırken sırtım ağrıyor boynum ağrıyor totom ağrıyo bi çalışma koltuğu önerebilecek var mı aşırıya kaçmasın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• usenol kullanıcısına yanıt
    dostum cok oturduktan sonra her koltuk agritir kalk biraz evde tur at markete git biseyler al asansoru kullanma falan

• yazilimci_arkadas Y kullanıcısına yanıt
    Hocam o kadarını yapıyorum canım asosyal asosyal sadece masada degilim ama suan kullandıgım şey bildiğin salon takımının masa sandalyesi adam akıllı bi calısma koltugum yok ondan dolayı öneri istedim :D

Hocam su koltuk efsane Çalışma koltuğu önerisi lütfen. Oturmaktan her yerim ağrıyor.

• Hocam fileli dayanır mı yırtılır bi süre sonra diye dusunuyorum fiyat da biraz uçuk bu kadar masraf edemem şu anda maalesef

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi usenol -- 28 Aralık 2019; 1:12:50 >
  • bunu alacağıma yks full kitap set çekerim zemine yatarak çalışırım

Bence de cok pahali ama gercekten mukemmel komforu var

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aileme 4 aydır bana koltuk alın diyorum bence çok ciddi bir mesele her tarafım ağrıyor benim de koltuk iyi ama kesmiyor en son şu media markt da satılan oyuncu koltuğunu alacam az kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ettim yine de sağolasın

• En başta idare ederim bu sene diyodum da bu acıya 6ay daha dayanamam ben kararlıyım almaya

• Katiliyorum normalde benim hic agrim olmazdi bu sene felaket sirtim agriyor

• Selam, uzun süre kullanmak amacıyla alıyorsan biraz paraya kıymak gerekecek.
    Ama aşağıdaki bel ve oturma yastıkları da kısa süreli ve ucuz çözümler olarak değerlendirilebilir.
    Kaliteli bir çalışma koltuğu alacak durumu olmayanlar için değerli bir çözüm :)
    www.hepsiburada.com
    Soft Ortopedik Visco Elastik Coccyx Oturma Minderi Yastığı Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/soft-ortopedik-visco-elastik-coccyx-oturma-minderi-yastigi-pm-HB00000CDN4C

urun.n11.com
    Ortopedik Koltuk Minderi Araç Sandalye Bel Sırt Desteği Yastığı - n11.com
    https://urun.n11.com/koltuk-minderi/ortopedik-koltuk-minderi-arac-sandalye-bel-sirt-destegi-yastigi-P337119045

• Rahat bir şey alma. Sınavda, 36 derece gibi sıcaklıkta, kıpırdamadan, ter akarak girecen sınava. Bi korku geldi dimi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Jasonn Bourne kullanıcısına yanıt
    Gözetmenler kavga edeceğiz diye camı mamı açmamışlardı içeride 100 kişiyiz dışarının sıcağı derken götümden ter akmıştı fjfjfjfjjf

• Nihan Bayazıt N kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim ilginiz icin araştıracağım :))

Hocam tavsiyem ortapedi doktoruna gidip omurga filmi cektirmen. Bu devirde telefon bilgisayar oyunlarından kaynaklı yanlış oturma biçimleriyle saatelerce masa başında oturmak omurgayı bozuyor. Bunun bir çok kisi farkında değil. Bende tesadüfen öğrendim skolyoz olduğumu. Gençlerin birçoğunda var bu durum ama farkinda değiller. İnşallah yoktur sende ama gidip baktirman faydali olur.

• kuscubasi kullanıcısına yanıt
    Tesekkur ederim tavsiyen için biraz araştırıp gideceğim kesinlikle benim de aklımda gitmek :)

Çalışma koltuğu önerisi lütfen. Oturmaktan her yerim ağrıyor. google a yıldızsit yaz çıkar ben aldım çok memnunum fiyatıda uygun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adrenal101 -- 28 Aralık 2019; 15:32:47 >
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    Hocam fiyatlar çok uçuk geldi bana 2.el falan bakıyorum artıj yine de tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.