Şimdi Ara

Evde su basıncı namına bir şey yok damlayla duş alıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhabalar birkaç hafta önce yeni bir eve taşındım apartmanın genelinde doğalgaz tesisatı yok her ev elektrik sistemleriyle ısınıyor. Fakat gel gelelim ki duş almak istediğimde ya da çeşmeyi kullandığımda sıcak su çok az geliyor. Eğer termosifonda derece ayarını düşürürsem su artıyor, dereceyi arttırırsam su azalıyor ve termosifondan çınlama sesi geliyor. Konuyla alakalı servis çağırdım ama bunun su basıncıyla alakalı olduğunu söylediler. Bunu nasıl düzeltebilirim ya da düzeltebilir miyim yardım edebilecek var mı

• Termosifon tam olarak nedir tam bilmiyorum , devasa şofben denebilir mi ? Normal soğuk su debisi yüksek ama sıcak su düşük basınçta geliyor ise termosifonda sıcak su hattında tıkanıklık pislik birikmesi pas vs gibi durumlar olabilir diye düşünüyorum.

Dairenin komple su basıncı düşük ise ona bişey diyemeyeceğim.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • dfk24 kullanıcısına yanıt

https://www.eykom.com/baymak-aqua-konfor-serisi-50-mtk-elektrikli-termosifon-urun1007.html

ürün tam olarak şuna benzer bi şey. dediğiniz gibi soğuk suda hiçbir problem yaşamıyorum fakat dairenin komple su basıncının düşük olma gibi bi durumu olabilir mi? yani bunun sebebi lokasyon gibi şeyler midir

• b-white kullanıcısına yanıt
    Hocam biraz araştırma yaptım termosifonlar aşırı derecede kireç tutuyormuş. YouTubede birkaç video izledim adamlar kürekle kireç çıkarıyor termosifon içinden

Bence sizin cihazın içi de kireç dolu.. sizde izleyin

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.