Şimdi Ara

Kulağımın Altında Şişlik Var... O_o

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
21.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • az önce farkettim... resimde çizdiğim bölgede bayaa büyük bi şişlik oluştu. demin farkettim.. bastırınca acıyor biraz. nedir bu.. bilgisi olan varmı

en uygun bu resmi buldum. maytap geçmezseniz sevinirim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Loading -- 7 Aralık 2009; 21:50:15 >

• yağ bezesi takma kafana
    edit pardon ya yap bezesi demişim nedir bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ichigo Kurosaki -- 7 Aralık 2009; 22:27:53 >
  • yağ bezesi diyolar galiba ona bendede vardi bi ara bişey olmuyor ölmıceksın
  • Kabakulak belirtileri olabilir en azından bende öyle başlamıştı.

quote:

Orijinalden alıntı: Loading

az önce farkettim... resimde çizdiğim bölgede bayaa büyük bi şişlik oluştu. demin farkettim.. bastırınca acıyor biraz. nedir bu.. bilgisi olan varmı

Bende yeni fark ettım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarKLq -- 8 Aralık 2009; 9:13:32 >
  • Kabakulak bence
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Büyuk ihtimal lenf iltihabı. Aynısı bende de olmuştu.
  • bende de olmuştu, yağ bezesi muhtemelen. ama doktora gitmeni öneririm. ilk araştırdığımda tehlikeli sonuçlar doğurabilme ihtimali olduğunu okumuştum.
  • Hocam Allah muhafaza herşey olabilir. Acilen doktora görün.
  • Acile gidin, bir iğne yapıyorlar ertesi güne bir şey kalmıyor.
  • Evet yağ bezesi bende de vardı bi aralar.
    Gerçi benim ki acı vermiyordu ama
    Belli bir süre sonra kendiliğinden geçiyor.
    Edit: Ama ciddi bir şeylerde olabilir.Müdahale gerekir filan.Yine de siz bir doktora görünün hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zxcvzasd -- 9 Aralık 2009; 12:37:25 >
  • ne olur ne olmaz sen git doktora..peşinide bırakma..buraya arkadaşlar yazmış yağ bezesi önemsiz diye ama, bende önemsiz dedim kanser çıktı..hayatımın 3 senesini çaldı..1 sene boyunca kanser tedavisi gördüm.sakın ihmal etme..dışardan nasıl gözüktüğü değil asıl içerde ne olduğu önemli..
  • Kabakulak olabilir .
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ne olur ne olmaz sen git doktora..peşinide bırakma..buraya arkadaşlar yazmış yağ bezesi önemsiz diye ama, bende önemsiz dedim kanser çıktı..hayatımın 3 senesini çaldı..1 sene boyunca kanser tedavisi gördüm.sakın ihmal etme..dışardan nasıl gözüktüğü değil asıl içerde ne olduğu önemli..

g.olsun kardeşim..
  • NO SS NO GÜVEN ZUHAHAHAHA
  • kedidir kedi.
  • Bugün doktora gittim aksilik ya şişlik indi ağrıda yoktu. geldim yemek yiyordum yemek yerken çenemin ağrıdığını hissettim... şimdi tam alt çenemin bittiği yer ağrıyor. yemek yerken zor yiyorum... yirmilik dişmi çıkacak ki.. şimdi ağrıda yok şişlikte... ama birşey çiğnerken eklem yeri ağrıyor
  • tükrük bezlerinden olabilir hocam...
  • quote:

Orijinalden alıntı: uzil

ne olur ne olmaz sen git doktora..peşinide bırakma..buraya arkadaşlar yazmış yağ bezesi önemsiz diye ama, bende önemsiz dedim kanser çıktı..hayatımın 3 senesini çaldı..1 sene boyunca kanser tedavisi gördüm.sakın ihmal etme..dışardan nasıl gözüktüğü değil asıl içerde ne olduğu önemli..

Geçmiş olsun hocam.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.