Şimdi Ara

33-34 YAŞINA KADAR KURULU DÜZENİM OLMAYACAK GİBİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
462
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Asistanlık,mecburi filan derken 33-34e kadar param olsa bile kirada sürünücez tıp seçenler hangi sehirde oldugumuz bu yaştan sonra belli olcak olm bu babadan zengin olanlar ne şanslıymış biz sürünmek için gelmişiz dünyaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yurtta kal mezun ol kirada ev tut derken ooo kendime ait hissedebilecegim bir yer en erken 33-34 yasında olcak giib bu konuda cengcilere saygıyla eğiliyorum

• Cengcilerin ne farkı var sanki. 30 35 yaşına kadar aile desteği olmadan kimse ev alamaz.

Zaten 24 25 yaşında iyi maaş almaya başlasak anca 10 yılda ev araba alacak birikim yapılır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7DAD9E86A -- 9 Nisan 2023; 19:9:1 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Baba
    1 dakika sonrasının garantisi yok iken
    10+ yıl sonrası düşünüyorsun

Sal

• Hic kimsenin olmayacak ki, umarim bu sistemin çarklari degisir.

• Dünyanın hiç bir yerinde zengin aileden gelmiyorsan 24-25 yaşında kurulu düzenin olmaz zaten

• olm benim lisede bi kız vardı hem çok zengindi hem çok güzeldi hem de cerrahpaşada okuyor.Kız dünyaya vip gelmis

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • damakcatlatan kullanıcısına yanıt
    Öylelerini gercekten kıskanıyorum ya. Ben ise ortalama altı varlıklı bir ailede doğup, hic özel okula falan gidip ingilizce öğrenememiş, yakışıklı olmayan, başarısız biriyim hocam. Bence benim hakkım yenmiş

• Şimdi uzak göründüğü için 30'lu yaşlarda kurulu düzen, ev, araba vs olur diye hesap yapıyorsunuz da böyle giderse o da olmayacak.

Bu arada hayatın en güzel yıllarının gençlik dönemi olduğunu unutmayın, tüm gençliğinizi de Orta Doğu'da fay hatları üzerine kurulu şehilerden bir ev alabilmek için harcamayın.

24 yaşında yeni mezunken nasıl "iyi maaş" almaya başlayacağınızı da merak ediyorum doğrusu.

• En azından ortalama üstü başarılısınız hocam bu kadar da gömmeyin kendinizi.

• patricktravis kullanıcısına yanıt

30 da da olmucak doktorsak bi sehırden dıgerıne derken yas 33-35 olcak.

• Karakurum07 kullanıcısına yanıt
    30 da olur bu arada 6 senede batıya gelirsin doktor olmasan 40-45 de anca iyi para kazanırsın

• patricktravis kullanıcısına yanıt

doğru diyosunuz hocam aslında.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.