Şimdi Ara

20 - 21 yaşında olmak ve hayatın geri kalanı.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: cinobili56

quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Askere git orda adam ederler seni

Adam olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum, zaten gözümü kırpmadan giderim ama öyle herşeye kendimiz bile karar veremiyoruz

Hyattan zevkmı almıyosun gıt profesyonel orduya yazıl o zaman degerını anlarsın bır mermıye bakar hersey gıt carpıs daglarda gorelım .21 yasıdnasın asker olup olmamana aılen karar verıyor babanın parası var tabı sesını cıkartamıyosun

Anlamadın galiba, dağlarda çarpışınca adam mı olucaz yani nedir? Airsoft ile ilgileniyorum diyorum farkındaysan orda biz gerçek mermilerle olmasa bile yapmacıkta olsa çatışıyoruz, ev basıyoruz, boş arazilerde kapışıyoruz yani. Demek istediğim ben hayatımı doya doya yaşayıp, para için veya başka şeyler için hayallerimi değiştirmek istemiyorum ve sen bunu anlamamışsın ki bana değerini anlarsın diyorsun.

@K.B.V. evet çok para harcayan birisi değilim, bisiklet forumlarında vs takılıyorum ama bi türlü fırsatım olmadı turlara katılmaya. Şu forumda bile herşeyin para olduğunu sananları gördüm ya daha ne diyim ben..

• Sevdiğin bir ilgi alanını bul ve o bölümde bir meslek seç sonra üniversite oku.Daha sonra aşık olucaksın , işte o zaman hayat daha anlamlı gelecektir.
    Trilyonum olsa , aşk olmadan yaşanmaz , ben hala aşık olamadım .
    Ve imzama bak .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-35D1D8426 -- 13 Eylül 2011; 14:23:51 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LastFreedom

Sevdiğin bir ilgi alanını bul ve o bölümde bir meslek seç sonra üniversite oku.Daha sonra aşık olucaksın , işte o zaman hayat daha anlamlı gelecektir.
    Trilyonum olsa , aşk olmadan yaşanmaz , ben hala aşık olamadım .
    Ve imzama bak .

Aşkı tam anlamıyla 2 kere yaşadım, hemde ciddi ciddi, ikisindede karı koca hayatı gibi hemde ve bi o kadar ciddi düşünerek ve çok severek. Bunlarında bana verdiği tecrübeyle sınırsız sevgi ve aşk karşılıklı değildir, veya öyle bir insan ben bulamıyorum yada yok öyle birileri

• Sıkıcı ve monoton bir hayatin olmali ki ara sira yaptigin kacamaklar sana zevk vermeli. Sen hayati dolu dolu yasamissin haliyle de sıkılmıssın. Ben de 21 yasindayim daha paintball falan oynamadim airsoft'u ise ilk senden duydum.

Hep yaptigim seyler ayni. Hafta ici okul, sabahlari body, aksamlari icki. Haftasonu sevgilimin yanina gidiyorum. Her sey ayni.

Simdi benim 1 haftalik bisiklet turuna cikmamla senin cikman bir degil. Monoton birisi icin o bir haftalik kacis paha bicilemez. Monotonluk asosyallik degil. Senin de hayatin monoton. Airsoft oyna, sehir dısına cık, gez. Ama senin bundan pek kacis yolun yok. Monotonluktan kurtulmak icin sehir dısına gezmeye gitsen tekrar monotonlugunu yineleyeceksin.

Ayrica da para onemlidir. Yasamak icin, yemek icin, barinmak icin, iyi hastanelere gidebilmek icin para sarttır. Tabiki de saglık-ask-para siralamasi bozulmaz.
  • bundan 1.5 sene önce bende hayattan tad almıyordum.. psikolojim berbat durumdaydı sürekli sıkılıyordum ilaçlar kullandım şuan iyiyim çalışıp bir araba almak gibi bir hedefim var.. sevgilim yok hiç olmadı gerçekten birşeyleri paylaşabileceğim kaliteli bir insan olmasını istiyorum bir tanede arabam var onunla bayağı bir vakit geçiriyorum sevmesemde onu :)

takma hiçbirşeyi kafana ben senden 2 yaş kadar büyüğüm aşağı yukarı gezmene eğlenmene bak gençsin helal içerisinde gez toz eğlen.
  • quote:

Evet, konu dışı için ağır bir konu olabilir fakat ben genede açmak istedim. 21 yaşına doğru gidiyorum, az kaldı fakat ne bir iş ne de okulum var şuanda. Dershaneye gitmeden denedim 2-3 sene olmadı, ilk sene 2 senelik myo ya gittim sonra orayıda sevmedim bıraktım. Bu sene açık üniversite yazdım 4 yıllık ( babam dedi diye ) ve orası geldi fakat ben askere gidicem dedim evdekilere ama ne babam ne de annem buna razı gelmiyor tabi. Babam git ehliyete yazıl al ehliyetini altına arabanı veriyim gez diyor ( araba galerimiz var ve maddi durumumuzda gayet iyi ) ama benim artık hayattan keyif alabileceğim birşey kalmadı sanırım. Bu gibi durumlarda ne yapılır ne edilir, artık karı kızdan bıktım usandım ( kişiliksiz kızlardan,yalanlardan,1 günlük ilişkilerden ) ne biliyim doğma büyüme İstanbul'da yaşıyorum ama genede hayat tatsız geliyor artıkın. Sizce ne yapılır böyle durumlarda bu yaşıma kadar müzik aleti falan çalmadım, spor yaptım ama profesyonel anlamda değil tabi ( 3-4 ay fitness,arkadaşlarla haftada 1 futbol maçı yeri gelir basket maçı vs ) ma şimdi yapıcak hiçbirşeyim yok sanırım. Açık üniversiteye kayıt olucam ama ne yapmam lazım bana eğlenceli, zaman geçiricek, kafa dağıtabileceğim birşeyler önerebilir misiniz buna çok ihtiyacım var. Spor olur, aktivite olur, gezi olur.. ( Çocukluktan beri hayalimdir dünyayı gezmek, bunun için önce Türkiye'den başladım ve doğu ve bi kaç il hariç heryeri gezdim sanırım )

dostum o kadar rahatsın hala kaşınıyorsun araba galeriniz varmış madem bi şeyden çaktığın yok git takıl babanın yanında piyasayı öğrenmiş olursun özel üviye git madem para var seçenek çok ...

• rus a git
  • quote:

Orijinalden alıntı: Banzai!

rus a git

Eve getirtirim 24 saatliği 300tl zaten ne yaparsan yap neden gidicem o gelsin
  • quote:

quote:

rus a git

tamam ozaman öyle yap
  • quote:

quote:

quote:

rus a git

tamam ozaman öyle yap

Bi zamandan sonra sarmıyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SmarterChild

Hayvanlara karşı ilgin yok mu ? At,köpek vs...

Bi ara evde bildiğin odamda kocaman kartonda tavşan besledim, salıyordum eve dolaşıyordu Kanaryam vardı , hatta şuan odamda Beşiktaşlıyım ben, içi dondurulmuş kocaman kartal ve şahin var Severim yani hayvanları

dip not: Soruyu ilk okudum kafam dank etti at lara ilgim olsa sakat

• quote:

quote:

rus a git

Ohoho. Bi' şeyler yazıcaktım da vazgeçtim bundan sonra.

• quote:

quote:

quote:

Hayvanlara karşı ilgin yok mu ? At,köpek vs...

Bi ara evde bildiğin odamda kocaman kartonda tavşan besledim, salıyordum eve dolaşıyordu Kanaryam vardı , hatta şuan odamda Beşiktaşlıyım ben, içi dondurulmuş kocaman kartal ve şahin var Severim yani hayvanları

dip not: Soruyu ilk okudum kafam dank etti at lara ilgim olsa sakat

Al bir köpek besle diyecem de köpekleri sever misin bilmem. Zamanının çoğu onunla geçer, kafan da dağılır. Yürüyüşe falan çıkarırsın. Tabi ne kadar sabırlısın onu da bilmek lazım

Aslında alıcaktım bi ara golden, sitede yaşıyoruz, 28 daire var her binada ve aldığım zaman sorun ederler diye ailem onada izin vermedi doğal olarak. Dükkanda sibirya kurdumuz ve rottweiler köpeğimiz var ama sadece dükkanda bakabiliyorum kısıtlı

• babanın araba galerisinde çalış ileride devralcan nasolsa
  • kardeş kusura bakma ama sende rahat g. batmış
  • http://forum.donanimhaber.com/m_52307747/mpage_1/key_/tm.htm

al buda benim konum bende aynı boşluklardayım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fırtınam...

bizim jenerasyonun genel sorunu bu. üniversiteye gitmiş olsan da bir şey fark etmeyecekti. ne yapmamız gerektiğini bilmiyoruz. uğruna ölünecek bir amacımız yok..

Tyler?
  • Sizin gibiler için üniversite okumak seçenek bizim içinse zorunluluk.Hayatta istediğin her şeyi elde etmek o kadar da iyi bir şey değil demek ki.Tavsiye olarak kendine ulaşması çok zor hedefler belirlemeni öneririm.Mesela yatarak okuyacağın bir okuldansa emek vererek okumak daha iyi olabilir.
  • 20 yaşındayım ben ne okul ne iş var. Sap gibi oyle aylak aylak geziyorum. Para biyerden sonra huzursuzluk verir derlerdide inanmazdım.
  • kardeş sen önce bi psikiyatriye git bnce
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.