Şimdi Ara

20 - 21 yaşında olmak ve hayatın geri kalanı.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
2
Favori
3.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • alakasız olacak ama dikkatimi çekti profil resmindeki yeşil sarı kırmızı figürleri tahmin ettiğim gibi bilerek mi seçtin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: onlyone

alakasız olacak ama dikkatimi çekti profil resmindeki yeşil sarı kırmızı figürleri tahmin ettiğim gibi bilerek mi seçtin?

Rasta saç, bobmarley vs çok sevdiğim için ve karikatür hayranı olduğum için böyle şeyleri kullanıyorum genelde resimlerde, renklerin anlamı nedir? Rasta yazınca anlaybilirsin googleden böyle şeyler çıkar..
  • Dostum senın derdın bende şimdi maddi durumun iyi ise ab pasaportu alıyorsun yanına bi araba depoyu fulluyorsun bulgarıstandan giriş yapıyorsun alp daglarından almanyaya kadar ispanyayı gezıyorsun tabi yanındada 30 bin nakit para al 10 binde olur. olmazsa daha eglenceli ama egzotik bi yolculuk iran üzerinden orta asyaya gidiyorsun orda az insan geniş doğa var teletapiler vardıya küçükken oynardı işte onların oralar gibi bi dolu mekan var kazakistanda oda olmadı az parayı zorla amerıkaya git new york yada florida ya ne duruyorsun gazla.

• quote:

Orijinalden alıntı: pRo.

quote:

alakasız olacak ama dikkatimi çekti profil resmindeki yeşil sarı kırmızı figürleri tahmin ettiğim gibi bilerek mi seçtin?

Rasta saç, bobmarley vs çok sevdiğim için ve karikatür hayranı olduğum için böyle şeyleri kullanıyorum genelde resimlerde, renklerin anlamı nedir? Rasta yazınca anlaybilirsin googleden böyle şeyler çıkar..

yeşil-sarı-kırmızı pkk nın bayrağının renkleri, genelde pkk sempatizanlarının bolca kullandığı renklerdir

o cenahtan biriysen hiç muhattap olmayacaktım da

• quote:

quote:

quote:

yeşil-sarı-kırmızı pkk nın bayrağının renkleri, genelde pkk sempatizanlarının bolca kullandığı renklerdir

o cenahtan biriysen hiç muhattap olmayacaktım da

Hiç o gözle bakmamıştım o avatara ve o renklere

• quote:

adamın profilindeki kişi bob marley ve bu renkte resimleri var buda karikatür hali için fesat
  • yha bırak aklı sıra sazan.avi yapıyor,madem paran bir sürü seçenegin var hayata dair.-(bunu yazarak bende avlandım)
  • neyse kardeşim bak bende aynı yaştayım seninle, aynı sorunları bazen yaşıyorum

kurtulmanın tek yolu uğraşacak birşeyler bulmak, bunun en kolay yolu da üniversite okumak

yoksa dünyayı gezmek mi istersin, sahil kasabasında balıkcılık mı yapmak istersin, dağlara cıkmak mı istersin bunlar gençlik hayalleridir

insan da hayatta her istediğini elde edemez

senin durumunda olup babası asgari ücret alan da çok kişi var ve onlar şuan bulaşık yıkıyordurlar muhtemelen

şanslısın şansını kullan güzel bir okula gir, oku geleceğini düzenle, özel okulda kolay bir bölümde okurken zaten hayatını istediğin gibi yaşarsın

sosyalleştikçe daha güzel gelmeye başlar hayat merak etme...

sana naçizane tavsiyem bunlar, ben senin yerinde olsam böyle yapardım
  • Hocam hayattan zevk almaya bakın, Yoksa çekilmez bu hayat
  • o imkan bende olacak.. eğer doğruysa tabi,
  • quote:

Orijinalden alıntı: E A

Şarkının ritmi ve orjinal klibi 10 numara

-------

Konuya gelirsek ; Al profesyonel bi makina , dağcılık vb. organizasyonlara git . Dağın başına kurun kampı bol bol fotoğraf çekersin. Açık hava iyi gelir. Yaşam enerjisi verir

• dil ögren tur rehberi ol. hem gezersin hem para kazanırsın
  • Evet 28 yaşında birisi olarak diyorumki kritik bir dönemdesin. Galeriniz varsa orada babana yardım et ticareti öğren aöf yi de bitir. Belki ilerde memurluğa felan girebilirsin olmazsa.
  • Halinden anlıyorum aynı durumdayız kardeşim.Bende 20 yaşındayım üniversiteyi bıraktım 2 senelık myo diye şimdi tekrardan sınava hazırlanıcam.Ailemde baskı yapıyor üniversiteye gir gir diye benim durumda kötü
  • yazmıyım diyorum ama illa yazıcam, arkadaşlar sanıyorsunuz sanki ben evde oturuyorum, hayır. M4 Ras2 full metal silahım var, ( M4 Ras2 full metal yazınca googleye ilk benim ilanım çıkıyor hatta ) airsoft ile ilgileniyorum, yeri geliyor oyunlara katılıyorum. ( Airsofttan anlayanlar bilir, zaten şuan silahımı satıcam ondanda bıktım ) hayır beni küçük düşürmeye çalışanlar var konuda onlar kendilerini ne sanıyor anlamadım, ben burda hava mı atıyorum size veya şuyum buyum mu diyorum? Babamın parasıyla illa biyerlere geliceksem hiç gelmiyim, sizin karakterinizle benimkisi uyuşmuyor olabilir nedir yani bu illa sizin gibi mi olalım? Ben sadece kendi ayaklarımın üstünde durmak istiyorum, birazcık olsun kararlarıma saygı duyulmasını istiyorum, yapmak istediğim mesleği ve hayallerini gerçekleştirmek istiyorum öyle aylık 5.000tl alıyım oh gel keyfim gel bana göre bi hayat değil işte zaten bir kere geldiğimiz şu hayatta bari doya doya yaşıyım istediklerimi yapıyım istiyorum. Sadece sizlerin yaptığı değişik hobileri, gezileri vs önermenizi istedim ben sizden. Kimisi bisiklet turlarına katılır, kimisi dağa tırmanır, kimisi body, fitness ile ilgilenir, kimisi fotoğraf çeker ne bileyim böyle şeyler.. " Herşey para değil ve herşey para olmamalı "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pRo. -- 13 Eylül 2011; 14:04:12 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Juan Cortez

Esrarmı içiyorsun ??

Bende tam bu soruyu sorcaktim. Ama sanırım tek sorun o değil biz buyuyoruz ve 20-21 yas aralığında olan herkes böyle ilk baslarda bir tek ben boyleyim sanıyordum ama etrafıma bakınca herkesin benim gibi olduğunu gördüm.Sanırım hayat bize zorla büyü artık diyor.Mesela plansizca yasamak sokaklarda,cafelerde vb. Zaman geçirmek yerine daha programlı bır hayat yasamamız gerekiyor saat 13:00 da alıyle
    öğle yemeği saat 18 de ayseyle sinema ve sonrasında yemek veya eğlence gibi.1 hafta sonra ahmet ayse ve faymayla birlikte Antalya'daki yazlıkta 2-3 günlük kaçamak yapmak gibi.Yasımızın getirdiğini düşündüğüm bir ilgisizlik var üstümüzde ama bir sekilde atlatıyor insan.Mesela ben Muğla'ya uni.de okuyan arkadaslarımın yanına gittim onlarla kaldım 2ay oradan döndükten sonra üzerimdeki usengecligi ve isteksizliği attım.2-3 ay boyunca evden hiç çıkmayan ben şimdi spor salonuna gidiyorum dil kurslarına yazılmayı düşünüyorum, uni. Kazanmak icin çabalıyorum dersaneye yazıldım.Esrarında ben söyle bı eksisi olduğunu farkettim; içtiğim zaman insanlarla konuşmayı bırak yüzlerini bile görmek istemiyordum ama şimdi herkesle konuşmak sakalasmak istiyorum.Kısacası bence buda ergenliğin bir donemi ve geride kalan sorunları nasıl atlattıysak bunuda bir sekilde atlatacagimizi düşünüyorum.Çok dert etme söyleyince sana zor ve zevksiz gelen seyleri yapmaya çalış zorla üzerlerine git bir süre sonra atlatacaksin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bakvururum! -- 13 Eylül 2011; 14:06:43 >

• Bende oyleydim. Kendine bir amac belirledigin zaman sadece o amac dogrultusunda hareket edip bu seferde an'i yasayamiyorsun. Bana su an olan bu. An'i yasama duygum hic yoktur. Bir an once 30 yasina geleyim, isimi bulayim, evlenip bir aile kurayim diyorum. Boyle belirsiz yasamak da cok güc.

Seninle bisiklet turu hakkinda konusmustuk. Oyle cok para harcayan birisi olmadigini dusunuyorum. Yani istiyorsun ki cepte para bile olmasa dunyayi dolasayim. Eger, baban buna izin veriyorsa gereken fon'u da saglayacaksa bence Dünya'yi dolas. Ama en fazla 6-7 sonra tekrar sıkılırsın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Arcatera

Askere git orda adam ederler seni

Adam olmakla alakası olduğunu düşünmüyorum, zaten gözümü kırpmadan giderim ama öyle herşeye kendimiz bile karar veremiyoruz

Hyattan zevkmı almıyosun gıt profesyonel orduya yazıl o zaman degerını anlarsın bır mermıye bakar hersey gıt carpıs daglarda gorelım .21 yasıdnasın asker olup olmamana aılen karar verıyor babanın parası var tabı sesını cıkartamıyosun

• askere git sana hayatın kıymetini öğretirler
  • Ayrica hicbir sey yapmak istemeyen insanla, her seyi yapmak isteyen kisilerin de psikologa gorunmesi gerekiyor. Sen ''ilerde ne yaparim, hayattan zevk alamiyorum''un pesine dusmussun. Bazilari ise amaclarini gerceklestirmeden olmekten korkuyor. Dunya uzerindeki butun filmleri izlemeden, kitaplari okumadan, yeni yerleri gormeden olmekten korkanlar var. Sırf bunun icin gunde 3-4 saat uyuyan bir arkadasim vardi.

Para da var diyorsun. Git bir ozel psikologa. Derdini anlat. İnanilmaz rahatlarsin.
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.