Şimdi Ara

10-11 bin tl Gamer sistem tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
931
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 10-11bin tl bütçe var ve hazir sistem almak istemiyorum. Sinerji.com üzerinden sistemi hazırlatıp almak istiyorum. 10-11bin tlye sistem önerilerine açığım. Beni en az 4-5 sene götürmeli sistem.

• Itopya da DA sistem var ordan icerigindekileri yukseltip alın bayaa kâr edersiniz

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: adrenal101

Itopya da DA sistem var ordan icerigindekileri yukseltip alın bayaa kâr edersiniz
    bilgisayar sistemlerinden pek anlamıyorum o yüzden buraya yazdım. itopyayı kimse önermedi şu ana kadar.
  • adrenal101 A kullanıcısına yanıt
    hazır sistemden bu kadar kar ediliyorsa, bu sistemlerde iade parçalar vs kullanılabilir mi acaba, insan düşünmeden edemiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10-11 bin tl Gamer sistem tavsiyesi

ilerde işlemci yetmemeye başladıgın da verirsin overclok u 5.0 ghz temiz temiz kullanırsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-41D8E7635

hazır sistemden bu kadar kar ediliyorsa, bu sistemlerde iade parçalar vs kullanılabilir mi acaba, insan düşünmeden edemiyor
    bence kullanıyorlardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

ilerde işlemci yetmemeye başladıgın da verirsin overclok u 5.0 ghz temiz temiz kullanırsın
    i5 biraz kötü kalmaz mı orada ya?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 Bin TL Sistem Önerisi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • chamach C kullanıcısına yanıt
    i5 artık eski i5 degil 6/12 tred bir de hiç anlamıyorum diyorsunuz alıcaksınız intel k serisi bu kendi turbosu basarak her oyunda çok üst düzey performansı alacaksın oyun da intel hala daha iyi ve tak oyna

ramleri de 3600 üzeri aldıgında inteli tutamıyorsun

bu yaptıgım sisteme birde toplama ücreti ekliceksin hizmetlerden geçiceksin gidecek hiç yetmediginde biraz araştırarak oc yaparsın geçer gider uzun süre kullanırsın
    Sinerji.gen.tr
    PC Toplama Montaj ve Test Hizmeti
    https://www.sinerji.gen.tr/pc-toplama-montaj-ve-test-hizmeti-p-35439

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 16 Haziran 2020; 22:31:26 >

o i5 dediğin şu an dünyanın en iyi oyun işlemcilerinden birisi :D

bana da öyle geliyor, zira ülkede gücü elinde tutup müşterinin lehine iş yapan ne var ki hazır sistemcielr olsun, adam 1-2 parçayı öyle yapsa hem o kazanır hem alan kazandım der, win-win

sistem olarak ise gigabyte auros 2070 super üzerinden, güzel bir sistem kurabilirsin, sinerjiden

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: xGlorfindel

o i5 dediğin şu an dünyanın en iyi oyun işlemcilerinden birisi :D
    ryzen 7 3700x'ten iyi midir hocam ? cünkü cogu kişi ryzenli sistem öneriyor
  • intel i5 10600k. İşlemci Çekirdek Sayısı-6...İşlemci Ön Bellek-12...Üretim Teknolojisi-14nm...Bellek Türleri- DDR4 2466 .MHz

AMD Ryzen 7 3700X. şlemci Çekirdek Sayısı-8...İşlemci Ön Bellek-32 MB..Üretim Teknolojisi-7nm..Bellek Türleri-DDR4-3200 MHz

fiyat aynı hemen hemen neden intel daha iyi
  • Dataş kullanıcısına yanıt
    güncel oyunların tek çekirdegi aktif olarak kullanması ve oyunların intele göre daha optimizeli çalısması zaten oyun testlerine bakarsanız i5 10600k nın tüm amd işlemcilerini geçtigini çok rahat görebilirsiniz

ki konu sahibi arkadasın bilgisayardan anlamdıgını ve oyun sistemi yaptıgını anlıyoruz ve en az 4 sene kullanacagım diyor

chamach
    Tarih 16 Haziran 2020 22:14
    bilgisayar sistemlerinden pek anlamıyorum o yüzden buraya yazdım. itopyayı kimse önermedi şu ana kadar.

Gamers Nexusyoutube
    Intel i5-10600K Cache Ratio & RAM Overclock Beats 10900K: How Much Memory Matters
    https://www.youtube.com/watch?v=vbHyF50m-rs

• quote:

Orijinalden alıntı: Dataş

intel i5 10600k. İşlemci Çekirdek Sayısı-6...İşlemci Ön Bellek-12...Üretim Teknolojisi-14nm...Bellek Türleri- DDR4 2466 .MHz

AMD Ryzen 7 3700X. şlemci Çekirdek Sayısı-8...İşlemci Ön Bellek-32 MB..Üretim Teknolojisi-7nm..Bellek Türleri-DDR4-3200 MHz

fiyat aynı hemen hemen neden intel daha iyi
    ben de cok merak ettim.
    bu ciddi bir tartışma konusu.

bugün için yalnızca oyun hedeflediğinizde 10600k daha iyi fps değerleri veriyor.

bana sorarsanız ben de 3700x tercih ederdim çekirdek ve thread fazlasında dolayı. Bugün bile 8 çekirdeği dibine kadar kullanan oyunlar var mb bannerlord gibi. önümüzdeki yıllarda daha da çok olacak.

ama asko'nun tercihi 10600k olmuş, kimse de niye 10600k seçtin diyemez gayet iyi işlemci. ayrıca dediği gibi günümüz oyunlarinda 3700x'ten daha iyi ve daha güzel oc oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xGlorfindel -- 16 Haziran 2020; 21:58:1 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asko56

güncel oyunların tek çekirdegi aktif olarak kullanması ve oyunların intele göre daha optimizeli çalısması zaten oyun testlerine bakarsanız i5 10600k nın tüm amd işlemcilerini geçtigini çok rahat görebilirsiniz

ki konu sahibi arkadasın bilgisayardan anlamdıgını ve oyun sistemi yaptıgını anlıyoruz ve en az 4 sene kullanacagım diyor

chamach
    Tarih 16 Haziran 2020 22:14

https://www.youtube.com/watch?v=vbHyF50m-rs
    anladım hocam cok cok tesekkürler.

• quote:

Orijinalden alıntı: xGlorfindel

bu ciddi bir tartışma konusu.

bugün için yalnızca oyun hedeflediğinizde 10600k daha iyi fps değerleri veriyor.

bana sorarsanız ben de 3700x tercih ederdim çekirdek ve thread fazlasında dolayı. Bugün bile 8 çekirdeği dibine kadar kullanan oyunlar var mb bannerlord gibi. önümüzdeki yıllarda daha da çok olacak.

ama asko'nun tercihi 10600k olmuş, kimse de niye 10600k seçtin diyemez gayet iyi işlemci. ayrıca dediği gibi günümüz oyunlarinda 3700x'ten daha iyi ve daha güzel oc oluyor.
    herhalde benim anlamayacagım bir fark :D
  • benim görüşüm işlemci amd olmalı ekran kartı nvidia bana mantıklı gelen bu herkes görüşünü söyler .
  • başka sistem önerisi yok mu :(
  • arkadaşın dizdiği sistemde işlemciyi amd haliyle anakartta amd olacak .rami değiş 2x8 3200veya 3600 mhz cl 16 olabilir
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.