Bildirim
10-12.000 TL lik Oyun PC Tavsiyeleriniz
Old Spice Captain Erkekler İçin Stick Deodorant 50 ml : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B09W2S19BP
geçen yıl paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
yokmu tavsiye verecek -
-
-
-
Monitör olarak VX2758 tavsiye ederim hocam. 27" - 2K - IPS - 144hz - 1ms. Fiyat olarak da çok iyi. www.hepsiburada.comViewSonic VX2758-2KP-MHD 27" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/viewsonic-vx2758-2kp-mhd-27-144hz-1ms-hdmi-display-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS?magaza=Teknobiyotik
-
-
Elden çıkarırken daha kolay satılıyor ve yine daha pahalı oluyor.quote:
Orijinalden alıntı: naak98
Bu RGB ram gerçekten bu kadar önemli mi aynı değerlerde siyah lpx versiyonu 490 lirayken çok gereksiz bir masraf değil mi ?
Alıntıları Göster -
200 lira fark 2.elde 50 olur hadi maksimum 60 olur kimse 2.elde çıkarıp 100 150 fark vermez.quote:
Orijinalden alıntı: donda
Elden çıkarırken daha kolay satılıyor ve yine daha pahalı oluyor.
Alıntıları Göster -
200 lira fark 2.elde 50 olur hadi maksimum 60 olur kimse 2.elde çıkarıp 100 150 fark vermez.quote:
Orijinalden alıntı: donda
Elden çıkarırken daha kolay satılıyor ve yine daha pahalı oluyor.
Alıntıları Göster -
Veriyorlar hocam :)quote:
200 lira fark 2.elde 50 olur hadi maksimum 60 olur kimse 2.elde çıkarıp 100 150 fark vermez.
Alıntıları Göster -
Bellek yongaları ile ilgili araştırma yapmanı öneririm.quote:
Bu RGB ram gerçekten bu kadar önemli mi aynı değerlerde siyah lpx versiyonu 490 lirayken çok gereksiz bir masraf değil mi ?
Alıntıları Göster
Samsung B die, micron e die, hynix afr die. -
r7 3700x işlemci
b450 tomahawk max anakart
2x8gb 3600mhz ram
asus rog strix ya da msi gaming soğutmalı bütçeye göre bir ekran kartı
kasa olarak da bunu almanızı tavsiye ederim:www.qp.com.trPhanteks Eclipse P350X Temperli Cam Mid Tower ATX RGB Bilgisayar Kasasıhttps://www.qp.com.tr/phanteks-eclipse-p350x-temperli-cam-mid-tower-atx-rgb-bilgisayar-kasasi
-
Bu bellek yongalarının arkadaşa faydası ne hiç bir şey performansa etkisi peki 2 FPS etmez bile.quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Bellek yongaları ile ilgili araştırma yapmanı öneririm.
Samsung B die, micron e die, hynix afr die.
Alıntıları Göster -
Bilader madem bu kadar çok biliyorsun yardım isteme git kendin al had bak işine. İyilik yap çamura at.quote:
Bu bellek yongalarının arkadaşa faydası ne hiç bir şey performansa etkisi peki 2 FPS etmez bile.
Alıntıları Göster -
Konuyu açan ben değilim farkında mısın bilmiyorum insan gibi "bellek yongalarının etkisini" tartışıyoruz zannetmiştim kusura bakmayın.quote:
Orijinalden alıntı: Lana-Del-Rey
Bilader madem bu kadar çok biliyorsun yardım isteme git kendin al had bak işine. İyilik yap çamura at.
Alıntıları Göster -
r7 3700x için x570 almanız daha iyi. Diğer b45 anakartlarda işlemciden tam verim alınamayabiliyor. -
Ryzen sistemler 3200 mhz ve yukarısı hızlarda daha düşük belek gecikme değeri sağlıyor.quote:
Bu bellek yongalarının arkadaşa faydası ne hiç bir şey performansa etkisi peki 2 FPS etmez bile.
Alıntıları Göster
Özellikle de samsung B die ramler oldukça düşük latency değeri sağlıyor.
Bu da haliyle oyunlarda %10-15 daha fazla performans artışı demek. -
Bana %15 performans farkını gösterirsen RGB ramlerin siparişini geçeceğim.quote:
Orijinalden alıntı: HackAv
Ryzen sistemler 3200 mhz ve yukarısı hızlarda daha düşük belek gecikme değeri sağlıyor.
Özellikle de samsung B die ramler oldukça düşük latency değeri sağlıyor.
Bu da haliyle oyunlarda %10-15 daha fazla performans artışı demek.
Alıntıları Göster
Benzer içerikler
- rx 7600 alınır mı
- gürcistan media markt
- oyun için amd mi intel mi
- hotfix nedir
- dled nedir
- bios güncelleme
- işlemci sıcaklığı ölçme
- helio g100
- v sync nedir
- hx işlemci nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X