Şimdi Ara

10-12.000 TL lik Oyun PC Tavsiyeleriniz (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.158
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: naak98

Bana %15 performans farkını gösterirsen RGB ramlerin siparişini geçeceğim.

Alıntıları Göster
    Hocam sanırım beni yanlış anladın,kimse RGB'nin %15 performans getirisi yapacağını söylemiyor.
    Eğer ki alınan ramler samsung b die çipsetli ise; oldukça iyi oc kapasitesi olduğundan;çok iyi performans gösteriyor.
    Burada ilgili konu bulunuyor:https://forum.donanimhaber.com/ryzen-ram-hiz-asirtma-alt-zamanlama-ayarlama-rehberi-3200-mhz--133215684

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HackAv -- 27 Kasım 2019; 11:37:0 >

• quote:

Orijinalden alıntı: HackAv

Hocam sanırım beni yanlış anladın,kimse RGB'nin %15 performans getirisi yapacağını söylemiyor.
    Eğer ki alınan ramler samsung b die çipsetli ise; oldukça iyi oc kapasitesi olduğundan;çok iyi performans gösteriyor.
    Burada ilgili konu bulunuyor:https://forum.donanimhaber.com/ryzen-ram-hiz-asirtma-alt-zamanlama-ayarlama-rehberi-3200-mhz--133215684

Alıntıları Göster
    Yukarıda ki yazdıklarımı okuduysanız RGB deme nedenimi anlarsınız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• naak98 kullanıcısına yanıt
    Fiyatı arttıran ana etmen RGB olması değil RAM'in türü. Aynı türden RGB'siz RAM bulabiliyorsan alabilirsin. 20-30 TL daha ucuz olur. Üst segment bir RAM olduğu için hepsinde RGB kullanıyorlar.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tesekkurler arkadaslar vakit ayirip yazdiginiz icin. Teklifleri gostericem en kisa surede alip burayada SS koyarim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.