Şimdi Ara

10-12 bin tl arası araba önerisi !!!!! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    fiat mareayı araştırdım baya makul geldi.netten baktım neredeyse 14 binin altında yok ancak 2 tane 11 bin küsüre marea buldum acaba alınır mı.fiyatlarının diğerlerine göre düşük olması benim için iyi ama aynı zamanda da endişelendiriyor.tavsiyeniz var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

137 bin çok mudur hyundai de. motor ömürleri ne kadar ki

Nasıl kullanıldığına bağlı. Ali kullanır 500 bin gider Veli kullanır 200 bin gider.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

fiat mareayı araştırdım baya makul geldi.netten baktım neredeyse 14 binin altında yok ancak 2 tane 11 bin küsüre marea buldum acaba alınır mı.fiyatlarının diğerlerine göre düşük olması benim için iyi ama aynı zamanda da endişelendiriyor.tavsiyeniz var mı

1 tık daha artırın bütçeyi. Marea iyidir.

• liberty değildir o.Liberty tavsiye ederim birde lpg li olursa üzmez sizi

• Arkadasin verdigi linkteki accent cok uygun (bir problem yoksa) kmde gayet iyi icin rahat olsun

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim kuzenimin eski kasa corsasına geçen sene adapazarında ford ranger son kasası çarptı ben dedim lpg vardı bir şey olmadı mı diye o da hatta lpg tankı korudu bile dedi kaporta lpg tankına yaslanmıştı yoksa daha arka koltuğa girerdi dedi.
  • endum126 kullanıcısına yanıt
    bütçeyi artırmak biraz zor.eşimi ikna etmem lazım ama artırmasak da bu link deki arabaya baksak nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-model-fiat-marea-1.6-exclusive-lpgli-136764581/detay
  • quote:

bütçeyi artırmak biraz zor.eşimi ikna etmem lazım ama artırmasak da bu link deki arabaya baksak nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-2004-model-fiat-marea-1.6-exclusive-lpgli-136764581/detay

Gaziantep Şehitkamil'deki arabaları almayın. Pertten toplama olabilir.

• endum126 kullanıcısına yanıt
    adam yalan diyor o zaman perd kaydı ve değişeni yok diyor
  • geçen arkadaş 2008 model palio 1.3 dizel boyasız 16.500 e aldı. sizde 15-16 civarı 2008 model bir palio bakın

• pilot84 P kullanıcısına yanıt
    arkadaşım o kadar bütçem olsa birçok seçeneğim olur palio dan önce.ama bütçe belli.zorlasam en fazla 13 bin
  • quote:

bu araba nasıl

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-fiat-firsaaaaattt...acilliyettten-bedava-gibi-fiyattt-137278504/detay

Araba güzel de hem galeriden hem de taksi mevzusu var. Galeriden almayın.

• Galeriden alma kesinlikle bütçeyi 1-2 tık attırmaya bak temiz bir marea liberty alıp keyfine bak.
  • accent
  • artırmaya çalışıyorum ama biraz zor .bu arada 1.6 Exclusive liberty den iyi değil mi
  • hangi accent ama kaç motor.kaç model
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.