nette araştırdım ama güncel konu bulamadım pek.10-12 bin lira arası araç tavsiyesi istiyorum
Kriterler? ufak araba yeterse fiesta 1.25 ghia alabilirsiniz.
aslında temel kriterlerim pek yok .tipi güzel olsun, fazla eski model olmasın, çok yakmasın, parçaları ucuz olsun, tüplü olmasını da istemiyorum ama dizellerin de sağlam motorlusunu bulmak zor oluyormuş
quote:
Orijinalden alıntı: mecnunadam
aslında temel kriterlerim pek yok .tipi güzel olsun, fazla eski model olmasın, çok yakmasın, parçaları ucuz olsun, tüplü olmasını da istemiyorum ama dizellerin de sağlam motorlusunu bulmak zor oluyormuş
Renault clio 2
quote:
Bu lpg takıntısını anlamayanlardanım. fiesta marea palio hangisini seçersen. o paraya dizelin motorunu ve şanzımanını alırsınız ancak.
lpg de arkanda bomba taşıyormuşsun gibi geliyor hocam.çekiniyorum biraz .bütçede belli ne yapalım
quote:
lpg de arkanda bomba taşıyormuşsun gibi geliyor hocam.çekiniyorum biraz .bütçede belli ne yapalım
Tamamen psikolojik
durduk yere alev alan lpg li araçlar var hocam. peki lpg li de olsa sizin bir öneriniz var mı mesela.önceden kullandığınız veya hala kullandığınız tanıdığınız bir araç
quote:
durduk yere alev alan lpg li araçlar var hocam. peki lpg li de olsa sizin bir öneriniz var mı mesela.önceden kullandığınız veya hala kullandığınız tanıdığınız bir araç
arkadan vurur biri aman aman aman sakat öyle şeyler bence
quote:
Plakayı süper saklamış.Hocam KM çok gibi biraz daha düşük kmde bulabilirsiniz.Accent Admire iyi araçtır.Kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok.
quote:
Sen dunyada cenneti istiyorsun dostum. Bu saydiklarinin hepsi degil de yarisi bir arada olunca bile dedigin fiyatta bulman imkansiz.
quote:
Benzinli istiyorsunuz herhalde bu fiyata bir dizel model bulursan temizinden senden iyisi olmaz , Lpg'ye karşı olan ön yargını koy bir kenara..
quote:
Orijinalden alıntı: Cancan.
quote:
Benzinli istiyorsunuz herhalde bu fiyata bir dizel model bulursan temizinden senden iyisi olmaz , Lpg'ye karşı olan ön yargını koy bir kenara..