Şimdi Ara

10-12 bin tl arası araba önerisi !!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • nette araştırdım ama güncel konu bulamadım pek.10-12 bin lira arası araç tavsiyesi istiyorum

• Kriterler?
    ufak araba yeterse fiesta 1.25 ghia alabilirsiniz.
  • aslında temel kriterlerim pek yok .tipi güzel olsun, fazla eski model olmasın, çok yakmasın, parçaları ucuz olsun, tüplü olmasını da istemiyorum ama dizellerin de sağlam motorlusunu bulmak zor oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: mecnunadam

aslında temel kriterlerim pek yok .tipi güzel olsun, fazla eski model olmasın, çok yakmasın, parçaları ucuz olsun, tüplü olmasını da istemiyorum ama dizellerin de sağlam motorlusunu bulmak zor oluyormuş

Renault clio 2
  • quote:

aslında temel kriterlerim pek yok .tipi güzel olsun, fazla eski model olmasın, çok yakmasın, parçaları ucuz olsun, tüplü olmasını da istemiyorum ama dizellerin de sağlam motorlusunu bulmak zor oluyormuş
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-masrafsiz-cok-aciiilllllll-136242421/detay

nasıldır mesela
  • link verebilir misin bi zahmet
  • quote:

link verebilir misin bi zahmet

Mobildeyim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    10-12 bin TL telefon önerisi
    11 ay önce açıldı
    100 bin TL ye saat önerisi
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bu lpg takıntısını anlamayanlardanım.
    fiesta marea palio hangisini seçersen.
    o paraya dizelin motorunu ve şanzımanını alırsınız ancak.
  • lpg de arkanda bomba taşıyormuşsun gibi geliyor hocam.çekiniyorum biraz .bütçede belli ne yapalım
  • quote:

lpg de arkanda bomba taşıyormuşsun gibi geliyor hocam.çekiniyorum biraz .bütçede belli ne yapalım

Tamamen psikolojik
  • durduk yere alev alan lpg li araçlar var hocam.
    peki lpg li de olsa sizin bir öneriniz var mı mesela.önceden kullandığınız veya hala kullandığınız tanıdığınız bir araç
  • quote:

durduk yere alev alan lpg li araçlar var hocam.
    peki lpg li de olsa sizin bir öneriniz var mı mesela.önceden kullandığınız veya hala kullandığınız tanıdığınız bir araç
    arkadan vurur biri aman aman aman sakat öyle şeyler bence
  • quote:

durduk yere alev alan lpg li araçlar var hocam.

Biraz yol tutuş sorunu var ama palio 1.6
  • quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-hyundai-temiz-masrafsiz-cok-aciiilllllll-136242421/detay

nasıldır mesela

Plakayı süper saklamış.Hocam KM çok gibi biraz daha düşük kmde bulabilirsiniz.Accent Admire iyi araçtır.Kronik sorunu bildiğim kadarıyla yok.

• quote:

Sen dunyada cenneti istiyorsun dostum. Bu saydiklarinin hepsi degil de yarisi bir arada olunca bile dedigin fiyatta bulman imkansiz.
  • quote:

lpg de arkanda bomba taşıyormuşsun gibi geliyor hocam.çekiniyorum biraz .bütçede belli ne yapalım

Benzinli istiyorsunuz herhalde bu fiyata bir dizel model bulursan temizinden senden iyisi olmaz , Lpg'ye karşı olan ön yargını koy bir kenara..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cancan.

quote:

Benzinli istiyorsunuz herhalde bu fiyata bir dizel model bulursan temizinden senden iyisi olmaz , Lpg'ye karşı olan ön yargını koy bir kenara..

Alıntıları Göster
    3 araç tavsiyem olacak.

1. Hyundai Accent L/LS
    2. Megane 1
    3. Efsane kasa Corolla

O fiyat aralığında üçünü de LPG takılı biçimde bulabilirsiniz. Kaza yapmazsanız aldığınız fiyata da elden çıkarırsınız.

• quote:

yok daha neler
  • 137 bin çok mudur hyundai de. motor ömürleri ne kadar ki
  • quote:

137 bin çok mudur hyundai de. motor ömürleri ne kadar ki
    bütçe biraz artsa marea derdim kesinliklede liberty olmayınca marea alınmaz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.