Midtown madness'ı satıcıdan bulmak zor tabi ama internetten indirmek çok kolay. İsterseniz pm ile yardımcı olabilirim.
bana yardım edebilirsin mesela
Nfs ve Fifa serileri.9 yaşımdayken başladım Fifa 99 'la.Sonra sardı.
age of veya medieval tarih var içinde türkler de var kan yok işte mis gibi oyunlar
ha tarih istiyorsan bırak arkadaşım age ofda tarihmi var et topla taş topla ordu kur saldır bunun neresi tarhi? sana tarih söyliyeyim knights of honor,hearts of iron
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
ha tarih istiyorsan bırak arkadaşım age ofda tarihmi var et topla taş topla ordu kur saldır bunun neresi tarhi? sana tarih söyliyeyim knights of honor,hearts of iron
HoI'yi yurtdışında yaşabilecek kadar İngilizce bilen ben insanının anlaması günler sürmüştür. Yanıtlarımız topiğe hitap etsin, üyelere değil lütfen. 10-12 yaşında bir kardeşimiz bunu mu oynasın yani?
Diğer yandan dediklerine katılıyorum. AoE'de tarih yok, tarihi oluşturan ülkelerin üzerine kurulu bir strateji oyunu var.
kesinlikle surf"s up
quote:
Orjinalden alıntı: Dave Mustaine
quote:
Orjinalden alıntı: murtix7
HoI'yi yurtdışında yaşabilecek kadar İngilizce bilen ben insanının anlaması günler sürmüştür. Yanıtlarımız topiğe hitap etsin, üyelere değil lütfen. 10-12 yaşında bir kardeşimiz bunu mu oynasın yani?
Diğer yandan dediklerine katılıyorum. AoE'de tarih yok, tarihi oluşturan ülkelerin üzerine kurulu bir strateji oyunu var.
tamam hoi biraz fazla kaçtı ama age of da zeka gerileten oyunlar arasına girebilir en iysi knights of honor
Sims en iyi seçim galiba ama ben olsam Red Alert2 yi alırdım..
bloodrayne, painkiller diyomuşum
şaka bi yana neighbour from hell neighbour from hell 2 bunları öneririm kesinlikle...
arkadaslar en basta eğitici oyun demis bu millet hangi akılla yasıyor bılmıyorum bu arada kardesım kutu oyun olarak tabu,bil bakalım kim,jenga gibi oyuncakları tercih edebilirsin hepsi eyitici oyunlar olmasa da çocuklara zarar veren oyuncaklarda değiller zeka en azından eğlencel oyunlar tabi bence:)
bf heroes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme