Merhaba arkadaşlar. 10-15bin arası telefon bakıyorum. Bir kaç seçeneğim var; 1. Facebook'taki Zahter İletişim sayfasından 2. el (2 ay kullanılmış, hatasız, yurt dışı, kayıtsız) OnePlus 10pro 12GB RAM / 256GB ROM var 12bin TL. 2. Yine aynı Facebook sayfasından kayıtlı mi11 ultra var 12GB RAM / 512 GB ROM 15bin TL. 3. Amazon Almanya'dan Realme Gt Neo 3 12GB RAM / 256 GB ROM, 150W şarjlı olan model var 12bin TL. 4. Yurtiçi Samsung S22 128GB Bu seçimler arasında kaldım. En çok 1 ve 2 arasında git gel yaşıyorum. Mi 11 incelemesi izliyorum ona kafam yatıyor, OP 10 Pro incelemesi izliyorum bu sefer ona daha çok yakınlaşıyorum :) Normalde Realme'yi eklemeyecektim ama OnePlus 10 Pro ve Mi 11 Ultra' daki snapdragon işlemcilerin ısınma sorunu olması biraz çekindiriyor beni. Garanti konusunda sıkıntı yaşayacağımı sanmıyorum, o yüzden S22 son seçeneğim. Hepsinin performansı az çok birbirine yakın. Önceliklerim 3-4 sene boyunca kafam rahat kullanabilmek, oyun performansı ve kamera. Yardımcı olursanız sevinirim. Yarın karar verip telefonu sipariş etmem gerekiyor. |
Bildirim