Şimdi Ara

[ 10/16 PBE ] Zed Ulti Değişimi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
1
Favori
1.841
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Zed in önce ki ultisinide bilmiyordum ki ben Şimdi nolmuş buna zed oynamadım adam gibi hiç
  • Hayır beyler mavi alıp gidersek enerji için hasar açığı olmaz çünkü ulti attığı gibi w atar o gölgeyle saldırır diğerinide kaçmak için kullanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güzel nerf olmuş. İşaretledikten sonraki vurabileceğin hasar otomatikten düşüyor, anlık hasar kapasitesi %50 azalıyor, bununla ultinin ikinci kısmındaki %50de %50 düşmüş oluyor.

Ama shockblade zed elimizde patladı :(

• Çok iyi olmuş bence. Adamın dibine girince Q'yu ıskalamamak imkansızdı. Gölge uzakta artık ıskalama şansı artar.
  • daha durun bu deneme değişiklikleri değil mi yani kesin olarak gelmeyecek normal serverlara
  • Oha buff diyenler var. Ultinin eski flattdmg gitmis ustune ultinin dmgi de dusurmusler. Pfff

• bu riot uyanık tam nerf atmadan önce şokblade i soktular indirime bize de girdi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -DeathMark- -- 17 Ekim 2013; 11:04:10 >
  • Ya boş boş şuraya yok nerf yok buff demeyin ayrıca q ve e yi ultiyi attıktan sonra atabiliyorsunuz öyle işaretlenmesine gerek yok. Ulti biraz esneklik kazanmış tf den daha rahat uzaklaşma imkanı veriyor buda zed için iyi bir şey tek sıkıntısı q yu tutturmak bırakın da o kadar olsun.
  • Offf süper olmuş şimdi hergün zed oynanır :)
  • bunu bence kasmış bi zed in ulti yedikden sonra direk ölmesini enggelemek için yapmişlar bence dengeli olmuş
  • Buff diyen var ya

Gecmis olsun beyler iyi nerf yemis benim adamim

• Bunu buff mu sandınız. Açık bir nerf. Zed gölgeyi arkasına atmazsa e ile slowlayıp q ile nasıl damage atacak. R-E-Q dur kombosu E ile slowlayamadıktan sonra Q yu tutturmak çok zor olacak. Tek iyi yönü kaçış kolaylığı olabilir. Ama eski hali daha iyidi. Şimdi Lee Sin e ulti attın Tepiği nsana koyduktan sonra aradaki mesafeyi nasıl kapatacaksın?. Önceden R-W ile mesafe kapatırdık hatta skill shotlardan kaçmak için. R-E-R-Q ile kombo yapardık. Şimid ne oldu çaktırmadan az da olsa nerf yedi ultisi.
  • zed bitmiş ahriye inceden buff veriyolar
  • bkz. "Vur dedik öldürdün"
  • Şu konular sonrası şu bitmiş bu çöp diye yazanların yaşadığı kafa da olmak isterdim.
  • Eski komboyu yapabilmek için, R'den sonra araya bir de W sıkıştırmak gerekecek. Arkada çıkan gölgeyi kendimiz atacağız yani.

Eski burst halini tercih ederim.

Fakat R gölgesinin geride çıkması farklı bir oyun stili getirecek. Burst kırpıldı evet fakat, daha gir-çıklı bir oyun tarzı açılmış oldu. Biraz oynayıp, görmek lazım. Fakat adam öldürmenin daha zorlaştığı bir gerçek bence.

Biraz düşününce gerideki gölge bana saçma geliyor. Çünkü R'dan sonra biraz rakibi kovalasanız, takip etseniz, gerideki gölgelnin menzilinden çıkacaksınız. Geri yürümek zorunda kalacaksınız, gölgenin vaktinden yiyecek.

Forumlara bakıp, Riot'un neden alıp, neye ne vermek istediğine bakmak lazım.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.