Şimdi Ara

10'a ceyrek var ben hala gıremedım sızın yuzunuzden

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
384
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar baslıga cok aldırmayın cok uzgunum harbı surda aglamak uzereyım dokunsan aglıcak dedıklerı durum bu durum ıste bı yardım edın arkadaslar napıcam oglen 4te basladım suan 10'a ceyrek var ve ben hala gıremedım sız yuh ben 1 dakka gırdım dıyebılırsınız baldır o ayrı konu ınternet cafeler falan kapanmadı mı nıye bu kada dolu hala yaa ???? yaa arkdaslar yemeın edıorum yalvarıorum full premıum yapsınlar su oyunu bende alıım pre kurtulıım su ısten yaa valla kararım kara alıcam pre dıodum bırı hacklar charımı gıder pre bosa falan ama hıc oynamamaktan ıyıdır ben pre alıcam arkadaslar ama o zamana kadar 4 ay ben nasıl gırıcem bu pyuna yok mu bı fıkrı olan yaaaaaaaaaa bugun hele butun veletler cafede heralde hıc gırmedı

• quote:

Orjinalden alıntı: mithat90

arkadaslar baslıga cok aldırmayın cok uzgunum harbı surda aglamak uzereyım dokunsan aglıcak dedıklerı durum bu durum ıste bı yardım edın arkadaslar napıcam oglen 4te basladım suan 10'a ceyrek var ve ben hala gıremedım sız yuh ben 1 dakka gırdım dıyebılırsınız baldır o ayrı konu ınternet cafeler falan kapanmadı mı nıye bu kada dolu hala yaa ???? yaa arkdaslar yemeın edıorum yalvarıorum full premıum yapsınlar su oyunu bende alıım pre kurtulıım su ısten yaa valla kararım kara alıcam pre dıodum bırı hacklar charımı gıder pre bosa falan ama hıc oynamamaktan ıyıdır ben pre alıcam arkadaslar ama o zamana kadar 4 ay ben nasıl gırıcem bu pyuna yok mu bı fıkrı olan yaaaaaaaaaa bugun hele butun veletler cafede heralde hıc gırmedı

BENDE GİREMEDİM HALA 4 SA. ten beri ugraşıyorumm bi de oto. macroya bıraktım onda dahil girmedi

• Kardeş Biras Abartmalı olmadımı
  • eee girmeyi bilcen gardeş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

quote:

arkadaslar baslıga cok aldırmayın cok uzgunum harbı surda aglamak uzereyım dokunsan aglıcak dedıklerı durum bu durum ıste bı yardım edın arkadaslar napıcam oglen 4te basladım suan 10'a ceyrek var ve ben hala gıremedım sız yuh ben 1 dakka gırdım dıyebılırsınız baldır o ayrı konu ınternet cafeler falan kapanmadı mı nıye bu kada dolu hala yaa ???? yaa arkdaslar yemeın edıorum yalvarıorum full premıum yapsınlar su oyunu bende alıım pre kurtulıım su ısten yaa valla kararım kara alıcam pre dıodum bırı hacklar charımı gıder pre bosa falan ama hıc oynamamaktan ıyıdır ben pre alıcam arkadaslar ama o zamana kadar 4 ay ben nasıl gırıcem bu pyuna yok mu bı fıkrı olan yaaaaaaaaaa bugun hele butun veletler cafede heralde hıc gırmedı

BENDE GİREMEDİM HALA 4 SA. ten beri ugraşıyorumm bi de oto. macroya bıraktım onda dahil girmedi
    o da bısı bende oto macro olsa en azından parmaklarım sımezdı arkadasım

neyı abartıcam valla da bılla da saat 4ten berı denıorum gıremedım naısl gırıcem hanı ben bole gırdım de denıyııım olmuo arkadaslar harbı xp cd olsa japkodayım sanıyede ama xp cd kaybettım orjınal dısarda satılır mı bılmıorum japko gıbısı yok arkadaslar kendımızı kandırmıylaım bu serverlardan daa lagsız dhaa ılerı ve daha ucuz helede daha zevklı bı server sonuta o ama nappalım bole ıte

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mithat90 -- 18 Mayıs 2006; 21:54:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Efsane34

Kardeş Biras Abartmalı olmadımı
    Bizim yüzümüzden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AreaOfEffect

Bizim yüzümüzden?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Bizim yüzümüzden?

orayı bende anlamadım zaten demiş başlıga aldırmayın diye

• YAW HANGİ SERVERA GİRECEKSEN ONUN 1.SİNE CONNECT E TIKLA NON-PRE GELİR GELMEZ HEMEN CONNECT YAP BÖLE BÖLE 5 DK. İÇİNDE GİRERSİN
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DBADFA1C8

quote:

Orjinalden alıntı: AreaOfEffect

Bizim yüzümüzden?

orayı bende anlamadım zaten demiş başlıga aldırmayın diye

Alıntıları Göster
    bana abartıyorsun gibi geldi

• quote:

Orijinalden alıntı: SonOfPatriot

Alıntıları Göster
    yaa bartmıyorum hala gıremedım ıste denıorum dnemedıgım yontem kalmadı hala gırmıo hangı server onemlı deıl yanı edanda denıorum ama ne olursa olsun oynamak ıstıorum yaa su oyunu artık ozeldım valla dun boel deıldı cafe saatı bıtınce ben saat 9da cat dıye gırmıstım sımdı nıye bole vallada hala gıremedım o demın anlatılan yontemıde bıraz acarsanız onu merak ettım
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonOfPatriot

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: MajesticEndavur

Bende Öle Dedimde Abartmıom Dio O zaman Ne Dielim Allah Kolaylık VErsin
  • quote:

quote:

Alıntıları Göster
    O KADAR DERT EDİYOSAN 9$ VERİCEKSİN BRONZ ALICAKSIN.. AĞLAMICAKSIN.. 10MİLYON VERMİYOSUNUZ SONRA DIR DIR EDİOSUNUZ... 3 PAKET SİGARA PARASİ ALIN KARDEŞİM COKMU ZOR..

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Sana Ayıp olcak ama ben ne kadar zamanda gircem die kronometreyi açtım tek tıklayış da b3 e girdi yani

• quote:

Sana Ayıp olcak ama ben ne kadar zamanda gircem die kronometreyi açtım tek tıklayış da b3 e girdi yani

Alıntıları Göster
    macroyla saat 3 de ares 1 e tam 3 dk da gırdıım sanıyeyı ıı ayarlamak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mithat90

yaa bartmıyorum hala gıremedım ıste denıorum dnemedıgım yontem kalmadı hala gırmıo hangı server onemlı deıl yanı edanda denıorum ama ne olursa olsun oynamak ıstıorum yaa su oyunu artık ozeldım valla dun boel deıldı cafe saatı bıtınce ben saat 9da cat dıye gırmıstım sımdı nıye bole vallada hala gıremedım o demın anlatılan yontemıde bıraz acarsanız onu merak ettım

Alıntıları Göster
    off off
  • quote:

Orijinalden alıntı: zibidi31

O KADAR DERT EDİYOSAN 9$ VERİCEKSİN BRONZ ALICAKSIN.. AĞLAMICAKSIN.. 10MİLYON VERMİYOSUNUZ SONRA DIR DIR EDİOSUNUZ... 3 PAKET SİGARA PARASİ ALIN KARDEŞİM COKMU ZOR..

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: zibidi31

+1905

• quote:

Orijinalden alıntı: IcyBox

quote:

Orjinalden alıntı: zibidi31

+1905

Alıntıları Göster
    kızıncada niye kızıyosunuz diyosun yorum yok msj yazmıyorum bu konuya

• quote:

yazik garipler
    pre kullanin diyorum ben

• quote:

Orijinalden alıntı: seser60

quote:

yazik garipler
    pre kullanin diyorum ben

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: Efsane34

Galiba...

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.