Şimdi Ara

max 2 hafta önce kaldırdıgım agırlıkta suan tekrar cıkartamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
115
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar selam normalde incline bench de 60 kiloyla calışıyorum ve en düşük olarak 8 tekrar atabiliyordum ama bugun 3-4 tekrar anca cıkarttım ve en son yaptıgım hareket oldu göğüs için neyi yanlış yapıyor olabilirim acaba dinlenme süresini mi cok kısa tuttum bilmiyorum yardımcı olabilir misiniz ?

• beslenme ve uykuyla da alakalı olabilir. makrolarına dikkat et. iyi dinlenemediysen sporda da bunun etkisini görebilirsin. dert edecek bi durum değil bence. tekrar sayısını artırırsın düşük kiloyla

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • her zaman aynı hızla artış sağlamak çok mümkün değil zaten. Buna uyku, beslenme, genetik, duygu durumu, ne kadar süredir loading yaptığın, genel stress seviyesi ve ağırlıktan ötürü artan psikolojik stres seviyesi... vs. bir sürü etken var.

Olabilir.

Güç programlarında bildiğim ve kendimde bir aralar yaptığım kadarı ile platoya denk gelince ya da plato dışı artış yapmayınca deload yapılır yani ağırlık bir alt kademeye düşürülür, stres azaltılır sonra 2-3 kademede aynı ağırlığa tekrar gelinir. bu süreçte iyi kötü toparlanırsın. Hatta bu süreçten alt kademe ağırlığını volüm artırarak aşan tekniklerde var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.