Arkadaşlar Darkflame Shyvana, Sad Robot Amumu, Guqin Sona felan indirime girip blacklist e gircekti galiba. Ne zaman olacak bu indirimler ?
quote:Orijinalden alıntı: GasaiYUNO Arkadaşlar Darkflame Shyvana, Sad Robot Amumu, Guqin Sona felan indirime girip blacklist e gircekti galiba. Ne zaman olacak bu indirimler ? Bende onları bekliyorum...
quote:Orijinalden alıntı: xDragonerokaynak?Cehaletimi bağışlayın ama blacklist'e girince ne oluyor? Bir daha gelmiyor mu?
quote:Orijinalden alıntı: Arctic MonkeysCehaletimi bağışlayın ama blacklist'e girince ne oluyor? Bir daha gelmiyor mu?Alıntıları Göster heartseeker vayne ile jade dragon wukong istiyorum
quote:Orijinalden alıntı: attakkann1heartseeker vayne ile jade dragon wukong istiyorumAlıntıları Göster Herkes ne istediğini yazar şimdi konuya.
quote:Orijinalden alıntı: * KıLHerkes ne istediğini yazar şimdi konuya.Alıntıları Göster Kaynak verebilir mi birisi yada hangi 10 skinin indirime gireceğini yazabilir mi forumda konusunu göremedim .
quote:Orijinalden alıntı: DeruwishKaynak verebilir mi birisi yada hangi 10 skinin indirime gireceğini yazabilir mi forumda konusunu göremedim .Alıntıları Göster Benim elimde sihirli bir deynak olaydı dünyada dostluk kardeşlik barış dilerdim . Hemi de blackliste niyim girmeyeninden .
Bruce Lee Sin Muay Thai lee sin Dark flame shyvna Sad robot amumu Blackthorn Morgana Jade dragon wukong Guqin sona Hatirladiklarim bunlar. Kaynak yok forumda dolasiyordu bir ara
quote:Orijinalden alıntı: attakkann1 heartseeker vayne ile jade dragon wukong istiyorum dragon wukong 2-3 hafta önce indirime girmişti yani alcaksan pek bekleme indirme girmez....
quote:Orijinalden alıntı: -Jon Snow-quote:Orijinalden alıntı: attakkann1 heartseeker vayne ile jade dragon wukong istiyorum dragon wukong 2-3 hafta önce indirime girmişti yani alcaksan pek bekleme indirme girmez.... Alıntıları Göster 11 Ocak
quote:Orijinalden alıntı: manisalı_genç quote:Orijinalden alıntı: attakkann1 heartseeker vayne ile jade dragon wukong istiyorum dragon wukong 2-3 hafta önce indirime girmişti yani alcaksan pek bekleme indirme girmez.... imkanı yok blacklist te genaral veya wolcanic wu ile karıştırıyorsunudur
quote:Orijinalden alıntı: attakkann1 quote:Orijinalden alıntı: manisalı_genç quote:Orijinalden alıntı: attakkann1 heartseeker vayne ile jade dragon wukong istiyorum dragon wukong 2-3 hafta önce indirime girmişti yani alcaksan pek bekleme indirme girmez.... imkanı yok blacklist te genaral veya wolcanic wu ile karıştırıyorsunudur pardon volcanicle karıştırmışım
quote:Orijinalden alıntı: KaKole Soul draven , full metal jayce ve dragonblade talon da listede var bildigime gore . Güzel haber 3ünü de alıcaktım bunlar tahmin mi kesin mi peki
quote:Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL quote:Orijinalden alıntı: KaKole Soul draven , full metal jayce ve dragonblade talon da listede var bildigime gore . Güzel haber 3ünü de alıcaktım bunlar tahmin mi kesin mi peki daha belli degil sanirim . Blackthorn morg. da girebilir lee sin dende gelebilir.Draven olucak sanirim.Jaycede.
quote:Orijinalden alıntı: illfeelquote:Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL quote:Orijinalden alıntı: KaKole Soul draven , full metal jayce ve dragonblade talon da listede var bildigime gore . Güzel haber 3ünü de alıcaktım bunlar tahmin mi kesin mi peki daha belli degil sanirim . Blackthorn morg. da girebilir lee sin dende gelebilir.Draven olucak sanirim.Jaycede.Alıntıları Göster Belli olmaz bu işler.
quote:Orijinalden alıntı: illfeel quote:Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL quote:Orijinalden alıntı: KaKole Soul draven , full metal jayce ve dragonblade talon da listede var bildigime gore . Güzel haber 3ünü de alıcaktım bunlar tahmin mi kesin mi peki daha belli degil sanirim . Blackthorn morg. da girebilir lee sin dende gelebilir.Draven olucak sanirim.Jaycede. Tarihi hakkında bilgin varmı peki rp tutiyim
quote:Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL quote:Orijinalden alıntı: illfeel quote:Orijinalden alıntı: WhisperOfTheSouL quote:Orijinalden alıntı: KaKole Soul draven , full metal jayce ve dragonblade talon da listede var bildigime gore . Güzel haber 3ünü de alıcaktım bunlar tahmin mi kesin mi peki daha belli degil sanirim . Blackthorn morg. da girebilir lee sin dende gelebilir.Draven olucak sanirim.Jaycede. Tarihi hakkında bilgin varmı peki rp tutiyim 11 Ocak