|
Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldu
-
-
Bunlar cidden 150₺ ediyor mu 🤤
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şişirilmiş fiyatlar tanesi 5 er lira etmez
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Tüplü ve öfkeli
Bunları alan varmı aceb
Haftaya bomba oyun var. A plague tale mükemmel bir oyun geçen ay steam’den para verip almış olduğum için moralim bozulmadı değil gerçi
GTA 5'ten sonrakiler pek ilgi çekici gelmiyor gibi
Bedava bedavadır, arşivime ekledim.
Şuana dek bedava verilen oyunları hep aldım, arada sırada değişiklik olsun diye bu oyunlara da bakıyorum. Değişiklik iyidir diyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okazaki -- 29 Temmuz 2021; 19:32:48 >
Vay, 3 kere alacağım diyip almamıştım, iyi oldu.
Normalde Dolar ya da Euro ile olan satış fiyatını 8,5'la çarpınca eder.
-
Üstüne para verseler epic games'i bilgisayarıma kurmam bile
-
Aslında Train Sim'e bakıyordum geçen aylarda, Epic'in yeni olan 2. sürümü ücretsiz vermesi gayet iyi oldu açıkçası.
-
Origin access premier ile vaktinde oynamıştım. Kütüphaneme eklenecek olması harika oldu.
Oyun iyi ekran kartı istiyor ama bende 1080 Ti olduğu için sorun değil, bence ETS 2'yi sevenler bunu da sever. Sıkıntıları ise dlc'lerin pahalı olması ve ufak tefek buglar ile trenin sesinin düşük olması.
-
Evet hesabına ait kütüphaneye eklemen yeterli. İstersen yıllarca hiç pc ne yükleme.
-
TSW2 DLC ler olmadan bir cacık etmiyor bilginiz olsun. Rahat 1000 TL gidiyor DLC ler için. :)
-
Oyunu oynamak için kesinlikle DLC almak gerekiyor mu? Herkes aynı şeyi söylüyor fakat oyunun mağaza sayfası üç adet tren ve üç adet harita içerdiğini söylemekte. Bu trenlerden birisi gördüğüm kadarıyla bizim YHT hattında da kullandığımız Siemens Valero hızlı tren. Londra metrosu haritası ve Köln hızlı tren hattı falan var. DLC'ler ne fark ettiriyor bu kadar bu oyunda hocam?
-
5 lira 0,6 dolar yapar, 60 cent yani. Sence bu oyun 60 cent mi ediyor en fazla?
Para birimimiz değersiz ondan böyle. 5 TL para değil. Bozuk parası 20 TL ediyor adamların.
Şişirilmiş fiyatlar tanesi 5 er lira etmez
|
Haftaya bomba oyun var. A plague tale mükemmel bir oyun geçen ay steam’den para verip almış olduğum için moralim bozulmadı değil gerçi
|
Bedava bedavadır, arşivime ekledim.
Şuana dek bedava verilen oyunları hep aldım, arada sırada değişiklik olsun diye bu oyunlara da bakıyorum. Değişiklik iyidir diyorum. |
Bunlar cidden 150₺ ediyor mu 🤤
|
seve seve siteye girip gta 5 aldin mi ? aldin. yarin obur gun bi AAA oyun daha getirirler launcher sarti koyarlar. tipis tipis gider alirsin :D bos konusmalar bunlar |
Benzer içerikler
- tiktok keşfet saatleri
- en çok abonesi olan youtuber
- sfs ne demek
- whatsapp hd fotoğraf gönderme
- vpn instagram
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X