Canlı Yayın
Samsung Galaxy S25 ailesi tanıtılıyor! - Galaxy Unpacked 2025 Türkçe Canlı Yayın
Şimdi Ara

Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
1
Favori
6.445
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
33 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

seve seve siteye girip gta 5 aldin mi ? aldin. yarin obur gun bi AAA oyun daha getirirler launcher sarti koyarlar. tipis tipis gider alirsin :D bos konusmalar bunlar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar benim kullanmadığım epic hesabım var artık bezdim oyun işlerinden, isteyene hemen göndereyim.

• kral Instagram adresim burakagarch atabilirsin istersen

• Tren kendi hattında ileri geri gider. Birde bazen önünde ki hat boşalsın diye durup bekler. Bu tren simülatöründe ilginç olan olay ne acaba?

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Ooo bak bu çok güzel haber. Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldu Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldu :)

• TMRT kullanıcısına yanıt

Oyun bir yerden sonra sıkıcılaşıyor. Bunu da aynı hatta 24 saat tren git geliyle çözmüşler. Tren simulasyonu oynanılacaksa Trans Siberian çıkacak onu oynarım. Tsw ya da tsw2 ancak ara oyun olur. Ama ts2021 merger yapıldığı için 300-600km lik (gerçek uzaklık) yollar var. Dolayısıyla 1 harita için yüzlerce sürüş bölümü var. Ama tsw2 de bu yok. 40km lik hatlar ve 3-5 bölüm var. Gerisi aynı git gel fazla özellik yok. Ancak çerez olur.

Trans siberian railway simulator ben asıl bunu bekliyorum. 8000km gerçek yol ve yolda tren bozulabiliyor açlık var lootlama var hayatta kalma var vs.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt

Anlattığınıza göre oyun çok iyi duruyor istek listeme ekledim. TSW2'yi dün indirdim. Yorumlarda meraklısına aşırı saran meraklısı olmayana aşırı sıkıcı bir oyun demişler, fena sardı. 5 saat oynamışım dün. Başından kalktığımda sabah 5 olmuştu. Tutorialları komple bitirip Almanya ICE'da sanırım 5.journey'e geldim yağmurlu olan. Sinyalizasyonu kaçırdığım için mission fail oldu ve bayağı ciddi de yol katetmiştim sabahın 5'inde 260 ile giderken kırmızıyı göremedim yazık oldu.Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldu Diyorum bu ICE lokosu bir yerden tanıdık geliyor bana ama... YHT ile aynıymış meğerse Siemens Velaro. Solda YHT ortada ICE sağda da meşhur Eurostar hızlı treni. Aslında YHT skini falan vardır bunun birileri yapmıştır diye düşünüyorum.

Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldu

Bir de indirime girdiğinde TGV eklentisini alırım yalnız ben bu oyunun. TGV genişlemesini aldığımda lokomotifi almak gerekmiyor sanırım bağımsız olarak TGV lokosunu göremedim çünkü DLC'ler arasında. Daha sonra dediğiniz oyunu da alırım çıkınca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TMRT -- 31 Temmuz 2021; 13:38:15 >

Aslında hepsi güzel ama tsw2 de herkesin sevmediği durum haritanın merge yapılamaması yani birleştirilememesi. Train Simulator 2021 de merge yapılabiliyor. Daha önceleri bellek sıkıntısı ve oyunun 32 bit olmasından dolayı harita birleştirmesi belli bir yere kadar yapılabiliyordu. 64 bit sürümü 2 yıl önce çıktı ama bu defa da oyunun directx9 olmasından dolayı işlemci tek çekirdek kullanılıyor. Multi thread desteği yok oyunun. Hatta gpu desteği bile tam yok. Oyun ekran kartını en güncel kartlarda bile %35 kullanabiliyor. Bu yüzden yıllardır directx güncellemesi bekleniyor. Çok eski bir oyun motoru. Yapılamaz diyenler çok oldu ama ets2 directx güncellemesi yapınca olmamasının mümkün olmadığı öğrenildi.

Hatta bununla ilgili uzun rotalar adı altında bir konu bile açmıştı, arkadaşı takip ediyorum.

• Mesutzgvn M kullanıcısına yanıt
    Evet, onu hissettim açıkçası. %150 scaling ile Ultra ayarlarda oynuyorum. Oyunun normal hali çok akıcı ve grafikleri, ray yansıma detayları falan hiç fena olmasa da yağ gibi akan oyunda anlık anlamsız donmalar sezinledim demek sebebi buymuş. Forumda oyunun konusunu göremedim link atabilir misiniz? Benim tren simulasyonlarında çok tecrübem yok en son oynadığımda TrainZ vardı siz düşünün sene 2008 falandır ama yıllar sonra çok sardı bu oyun bana. Bir de çoook eskilerden BVE mi BVS mi bir şey vardı. Japon banliyö hattı. O da çok fena sarıyordu bana ama çoooook eskidir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
    Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldu
    Epic Games'te bu hafta 150 TL değerinde iki oyun ücretsiz oldusimülasyonpark - simülasyon oyunları, simülatörler ve ilgili her şey!
    Train Simulator - Birleştirilmiş Uzun Rotalar
    https://park.simulasyonturk.com/t/train-simulator-birlestirilmis-uzun-rotalar/2496/8

Buldum

• 4S14N_HUNT3R kullanıcısına yanıt

Bencede 150₺ etmez yani boşuna veriyorlar yüklemeyin bile ben izledim oyunların videosunu değmez gerçekten 😡

• Üzücü :( ama gerçek

• Le Chatelier kullanıcısına yanıt

Yani evet kötü oyunlarda veriyor ama bazen çok iyi oynlar verebiliyor control gibi mesela

• Geçen yürüyüş simülatörü şimdi tren simülatörü

Ahh ah

• Cemo94 kullanıcısına yanıt

Bende sadece videosunu izlemistim demekki oynamakta nasip olucak :)

• tren oyunu ilgi çekici gözüküyor

• Le Chatelier kullanıcısına yanıt
    Gta5 in bedava olduğu sıralar yanımda pc yoktu almak için çok uğraşmıştım ama alamamıştım

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.