Şimdi Ara

10 Ayda Japon Dili ve Edebiyatı kazanılır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
328
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, yaklaşık 10 ay sonra YDT sınavı olacak ve ben dilden sınav olup Japon Dili ve Edebiyatı'na gitmek istiyorum. Ancak, İngilizcem kelime olarak iyi olsa da, dil bilgisi bakımından kötü. Kursa da başladım. Temelim kötü olduğu için A1'den başladım. Sizce 10 ayda sınavda en az 60 net yapacak kadar gelişebilir miyim?

Teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Benoks -- 28 Temmuz 2023; 1:55:19 >

• Benoks B kullanıcısına yanıt
    Aynı yolun yolcusuyuz sanırım,aynı şekilde ben de Japon Dili ve Edebiyatı için çalışıyorum.3 Okulda var üçü birbirinden biraz farklı olarak seçiyor (puan açısından ve sıralama) ben de senin gibi Ankara düşünmüyorum gözüm yükseklerde değil eh xd.10 ayda o seviyeden YDT seviyesine gelmek zor değil çünkü ben de o süreçten geçiyorum ve netlerim gayet arttı kimi zaman 50 60 bazen düşüyor ama önemli olan devam etmek.Eğer yardımlaşmak veyahut konuyla alakalı konuşmak istersen yazabilirsin bilgi paylaşımı yapabiliriz 👍.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cevabın için çok teşekkür ederim. İrtibatta kalmayı elbette isterim. Netlerim senin kadar iyi midir bilemiyorum, şu anda o kadar iyi olmadığım için bir deneme çözmedim ama kısa zamanda hemen çözeceğim. Umarım ikimiz de kazanırız.   

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.