< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 1 Ağustos 2023; 9:28:15 > |
(Ss’li) 18 Yaşında 5 Dil Bilip Ülke Ülke Dolaşıp Çalışmak
-
-
düşünsene kafa dinlemeye dolar harcamaya tr ye geliyosun theo nun evinde kalıyosun
theo başında sürekli dostum para hiç önemli değil parasızda çok şey yapılır ,milleti toplayalım hadi bisiklet sürelim diye kafanı yiyo.
-
nobody:
theo: bisiklet sür, kamp yap
-
Hiç mi okumadın konuyu, sadece başlıkla yorum yaparsan böyle alakasız bir mesaj yazarsın tabi.quote:
Orijinalden alıntı: ..White-Tiger..düşünsene kafa dinlemeye dolar harcamaya tr ye geliyosun theo nun evinde kalıyosun
theo başında sürekli dostum para hiç önemli değil parasızda çok şey yapılır ,milleti toplayalım hadi bisiklet sürelim diye kafanı yiyo.
-
-
Hiç öyle değil daha 18 yaşında ama aynı zamanda Boston üniversitesi Uluslararsı ilişkileri de okuyormuş… çok saygılı, gerçekten duyarlı ve kendini oldukça yetiştirmiş.quote:
Orijinalden alıntı: PunisherLord
Bu mesaj silindi.
Z kuşağı böyle olmalıydı, örnek olmalıydı, şimdiden bu kadar yatırımı yaparsa insan gelecek çok daha farklı olacaktır şimdiden. -
-
Bunlar tamamen ülkesinin gücünden dolayı.
Pasaportu sayesinde rahatça geziyor. Oralarda başına bir iş gelse örneğin haksız yere tutuklansa falan amerika konsolosluğu onu ordan çıkarır. En önemli unsur ülkesinin ekonomisi. Tamam bu kadar gezmek yeter deyip geriye dönse gireceği herhangi bir vasıfsız iş sayesinde rahatça market alışverişi yapabilecek,az biraz para biriktirip onlar için sıradan bizim için lükse kaçacak bir araba alabilecek.
Türkiye'de kaç kişi böyle bir işe kalkışabilir ki? -
Ben kalkışmıştım, Lübnan, Mısır, Almanya vs. Gezip çalışıp yaşamıştım…quote:
Orijinalden alıntı: crux07
Bunlar tamamen ülkesinin gücünden dolayı.
Pasaportu sayesinde rahatça geziyor. Oralarda başına bir iş gelse örneğin haksız yere tutuklansa falan amerika konsolosluğu onu ordan çıkarır. En önemli unsur ülkesinin ekonomisi. Tamam bu kadar gezmek yeter deyip geriye dönse gireceği herhangi bir vasıfsız iş sayesinde rahatça market alışverişi yapabilecek,az biraz para biriktirip onlar için sıradan bizim için lükse kaçacak bir araba alabilecek.
Türkiye'de kaç kişi böyle bir işe kalkışabilir ki?
Aynı zamanda üniversite okurken de evde vs kalmamıştım son aylarda, kütüphanede 7/24 kalıyordum, konusunu da açmıştım…
Yani mümkün olan, zor olan hiçbir şey yok, tüm engeller tamamen psikolojik mazeretten ibaret.
-
Hocam işte tamamen kişisel bu işler. Benim bunu yapabilmem için ya zengin olucam yada hayatımda olan herşey ters gitmeye devam ederse yeter lan deyip kapıdan çıkmakla başlayacak.
-
"Yani mümkün olan, zor olan hiçbir şey yok, tüm engeller tamamen psikolojik mazeretten ibaret."
Tamamen katılıyorum, insan gerçekten isteyip emek verdikten sonra yapamayacağı şey azdır. Bu veya diğer konularda bulunan bahaneler tamamen psikolojiky. Ha belki yaşamak istediğiniz hayat tarzı bu değildir, mesela benim değil ama isteseydim yapılamayacak şeyler değiller bunlar.
-
Balkanlar ve Orta Asya’da da full Rusça iş görüyor. Dediğin gibi bu dilleri bilince tüm dünya ile iletişim kurulabiliyor.
-
Ülkesinin pasaportundan gücünü alarak her ülkeye elini kolunu sallayarak girip çıkıyor.. Anadili ingilizceyi gittiği her ülkede bilenler mutlaka vardır; yani dil sorununu asla yaşamıyor.
Bu arada tek başına mı dolaşıyormuş o bisikletle?
-
Pasaport + Ekonomi lazım
Ayrıca beyaz insanlara tüm dünyada daha iyi davranıyorlar. özellikle Türkiye'de yabancılara karşı müthiş bir özenti var
Bunu bir Türk genci yapamaz.
En Beğenilen Yanıtlar
Tüm Yanıtları Genişlet
düşünsene kafa dinlemeye dolar harcamaya tr ye geliyosun theo nun evinde kalıyosun theo başında sürekli dostum para hiç önemli değil parasızda çok şey yapılır ,milleti toplayalım hadi bisiklet sürelim diye kafanı yiyo. |
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X