< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 2 Şubat 2018; 21:45:58 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 2 Şubat 2018; 21:45:58 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
Başlık beni theo yazdı diye bağırıyor
|
Bıktırdın
|
Evini geçindiremeyen adamdan spor yapmasını bekleyemezsiniz. Spor ancak kafası rahat, geçim derdi olmayan insanların işidir. Bu sebeple ki en zengin ülkeler en çok spor yapıyor gözükmekte.
|
Kesinlikle soylediklerinize katiliyorum. Her konuda ayni sekilde assagilayici ve yikici msjlar atiyor.
Kac kez sikayet ettim. Ceza alacak yada uyari yapilacsk bir sey gormedim diye geri bildirimler aldim. Yonetim su basliklara bir el at. Hakaret iceren basliklar bitsin artik. |
2-3 sene önce açtığı kanıtlı, delilli olduğunu iddia ettiği, sonrasında ortaya kanıt olarak gazete küpürü koyup pkk'yı üstü kapalı savunduğu konuyu dün gibi hatırlıyorum, bu arkadaşa karşı çıktığımızı da hatırlıyorum. Dolayısıyla çenenizi yormaya gerek yok zira arkadaşın neye/kime hizmet ettiği ortada.
Kitap konusuna gelecek olursak ingilizce ilahiyat mezunu arkadaşın kitabını yazdığı über geliştirme kiti ardunio'yu anaokulu çocukları eline alıp 40 yıldır kullanıyormuş gibi kullanıyorlar çünkü kendisi basitliğiyle bilinen, zibilyon tane içerik üretilen bir platform. Oturup uğraşmayı seven ve azıcık bilgisayar kullanmayı bilen herhangi bir ev kadını arduino'yu basitçe kullanabilir, gelip burda büyük işler yaptığını iddia edip böbürlenmekle olmuyor bu işler, dünyaya herhangi bir faydası yok "ingilizce ilahiyat" bölümünün. |
kışın spora gideriz "olum bu soğukta spora mı gidilir?" yazın gideriz "la dışardaki sıcağı görmüyonmu" hiçbişey bulamazlarsa spor felan boş adam işi diyen geneli boş bi millete sahibiz velhasıl. ülkemi seviyorum ama maalesef bizimkilerde ego, enaniyet hat safada. elbette lazım bi miktar ama bazen aşırıya kaçıyoruz
|
Yav iyi hoşta haftada 6 gün sabah akşam çalışan adam ne yapsın spor mu yapsın ? Şimdi gelip kılı kırk yaracaklar bir yerden imkân çıkartacaklar. Yok akşam 1 saat yapar , yok işe yürüyerek gitsin, yok otobüse binmesin vs. Mesele teoride yapılabilmesi değil pratikte ne kadar olur bu . Ben söyleyim hiç olmaz . Geçim sıkıntısının çok olduğu, ekonominin rezil olduğu, insanların gergin ve sinirli olduğu bu ülkede yapamaz kimse bu şartlar altında . Zihinsel olarak yapamaz yani mesele kasların çalışması değil haftada 6 gün sabah akşam asgari ücretin bir tık üzerine çalışan ay sonunu nasıl getircem diye uğraşan adam zihinsel olarak kendini veremez spora . İhtiyaçlar hiyerarşisine bile ters bu . Önce gidermesi gereken ihtiyaçlar vardır kendini onlara verir . Spor yapanlarda ağıt yakmış hemen konuda
|
Haftada 50-60 saat çalışan adamdan fiziksel aktivite sosyal birşeyler yapmasını bekliyorsunuz? Eve gidip yatıyor herif ne yapacak avrupalilar gibi 30 saat çalışmıyor ki. Karnını zor doyuruyor.
|
Adam haklı beyler,theo ırkçılık yapıyor
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theologist -- 1 Şubat 2018; 7:25:16 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|