Şimdi Ara

Eşimi aldatıyorum (Kadınlarkulübü)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
38
Cevap
0
Favori
32.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yine oradan bir konuya denk geldim, bunun gibi onlarca konu var arkadaşlar, eşlerinizi bir kontrol edin.

Evliyim bir cocugum var
    Esimle cok anlasamiyoruz cocuk ve kurulu duzen icin evliligimizi devam ettiriyoruz.
    Ben calistigim yerde biriyle tanistim birbirimizden hoslandik ve gorusuyoruz o da evliliğinde mutsuz ve bir cocugu var.
    Bazen cocugum gozumun onune geliyor vicdanim rahat birakmiyor ve ilişkiyi sonlandırmak istiyorum fakat karsi taraf ayrilmak istemiyor tam unutacagim tekrar kafami karıştırıyor. Benden kadinligimdan faydalanmak istedigini dusunuyorum fakat cinsellik konularına girmek istemediğimi soyluyorum kabul ediyor hic acmiyor bile. Bana duygusal olarak bagli oldugunu soyluyor (yaşı 39 benim 31 ) bu yasta ne duygusalligi diye dusunmuyor degilim.evliliğim veya bu iliskim hakkinda saglikli bir karar almam gerekiyor fikirlerinizi nedir. Görüştüğüm adamin niyeti ne olabilir ?
    (Aşağılayıp kinayanlar hakaret edenler hatta bekar olup namusluluk taslayanlar çıkacaktır cevap vermeyeceğim )

• Demek sadece VERMEYİ aldatma olarak sayıyor. Vermediğim müddetçe sorun yok havası sezdim.

Oysa haberi yok safın. Adam SİNSİ SİNSİ ilerliyor. 39 yaşındaki adam sadece DUYGUSAL BAĞ kurmakla uğraşmaz.

Sadece bunun için kendi karısına ve çocuklarına ihanet etmez bunu bile düşünemiyor.

En sonunda adam tatlı diliyle YILANINI kadına çıkartıcak :))

Kadını da kocası yakalarsa, bana çok iyi davrandıığğğğ bana kendimi özel hissettirdiiğğ diye ağlayacak.

Tabii karşısındaki adam da evliymiş. İkisi de ...'in teki yani.
    Yapay Zekanın Yanıtı

Eşini Aldatmak: Bilinmesi Gerekenler

Eşini aldatmak ciddi sonuçları olan karmaşık bir konudur. Aldatmanın nedenleri ve sonuçları kişiden kişiye değişebilir, ancak sorunu çözmek için bazı genel adımlar vardır.

Nedenler

Eşini aldatan kişilerin birçok nedeni olabilir. Bazı yaygın nedenler şunlardır:

• İlişkide duygusal veya cinsel tatminsizlik
    • İlişkide iletişimsizlik veya bağlantı eksikliği
    • Eşin ihmal veya istismarı
    • Düşük benlik saygısı veya onay arayışı

Sonuçlar

Eşini aldatmanın sonuçları yıkıcı olabilir. Aldatma şunlara yol açabilir:

• Güven kaybı
    • İlişkide gerginlik ve çatışma
    • Boşanma veya ayrılık
    • Duygusal travma ve acı

Eğer Eşini Aldattıysan Yapman Gerekenler

Eşini aldattıysan, durumla başa çıkmak için atman gereken adımlar şunlardır:

• Eşine dürüst ol: Dürüstlük, güveni yeniden inşa etmenin ilk adımıdır. Aldattığını eşine söylemek kolay olmayacaktır, ancak uzun vadede en iyisidir.
    • Nedenlerini anla: Eşini neden aldattığını anlamak, benzer durumların tekrarlanmasını önlemene yardımcı olacaktır.
    • Sorumluluk al: Aldatma davranışın için sorumluluk al. Eşini suçlamaktan veya bahaneler uydurmaktan kaçın.
    • Eşinin tepkisini yönet: Eşin aldatma haberine kızgın, üzgün veya şok olabilir. Tepkilerini sakin ve anlayışlı bir şekilde yönet.
    • Güveni yeniden inşa et: Güven yeniden inşa etmek zaman ve çaba gerektirir. Eşine sadık kal, açık ve dürüst ol ve ilişkinizdeki sorunları çözmeye çalış.

Eğer Aldatıldıysan Yapman Gerekenler

Eşin seni aldattıysa, durumla başa çıkmak için atman gereken adımlar şunlardır:

• Kendine zaman ver: Aldatılmanın acısını işlemene ve toparlanmana izin ver.
    • Destek ara: Güvenebileceğin arkadaşların, ailenin veya bir terapistin desteğini al.
    • Eşinle konuş: Eşinle aldatma hakkında konuş. Nedenlerini öğrenmeye çalış ve ilişkinize devam etmek mi yoksa bitirmek mi istediğine karar ver.
    • İyileşmeye odaklan: İlişkinizi kurtarmaya çalışıyor olsan da olmasan da, iyileşmen ve yeniden sağlıklı bir yaşam sürmen önemlidir.
    • Kendini suçlama: Aldatılmanın senin hatan olmadığını unutma. Eşin kendi eylemlerinden sorumludur.

Önemli Not: Her durum farklıdır ve herkes aldatma ile farklı şekilde başa çıkar. Yukarıdaki adımlar genel bir rehberdir ve özel durumuna uygun adımlar için bir terapist veya danışmanla görüşmeni öneririz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bu devirde kadın milletine güven olmaz
  • vay namussuz arlanmaz uslanmaz nalet hayın karı vatan hayını
  • Sonra ben burada sıkılırsanız aldatın aksiyon olur karşınızdakine hissettirmediğiniz sürece fazla kasmayın diyince beni geniş olmakla suçluyorlar.

Buse ve kübra sizi aynı anda götürdüğüm için hiç pişman değilim uzun zamandır beceremiyorum ama böyle bir fırsat elime yine geçerse başka kızlarda yine yapıcam.
    Belki onlar da beni iki kişiyle idare etmiştir ama hissettirmediler hiç sorun yok bende hissettirmemiştim.
  • Iletisimsiz cinsellikten oluyor böyle şeyler
  • Demek sadece VERMEYİ aldatma olarak sayıyor. Vermediğim müddetçe sorun yok havası sezdim.

Oysa haberi yok safın. Adam SİNSİ SİNSİ ilerliyor. 39 yaşındaki adam sadece DUYGUSAL BAĞ kurmakla uğraşmaz.

Sadece bunun için kendi karısına ve çocuklarına ihanet etmez bunu bile düşünemiyor.

En sonunda adam tatlı diliyle YILANINI kadına çıkartıcak :))

Kadını da kocası yakalarsa, bana çok iyi davrandıığğğğ bana kendimi özel hissettirdiiğğ diye ağlayacak.

Tabii karşısındaki adam da evliymiş. İkisi de ...'in teki yani.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RevengeRain -- 25 Ağustos 2019; 21:49:49 >
  • Her kadın çiçektir diyen mahlukat nerde çağırın gelsin
    geçende bir yoruma şahit oldum " Bana masum bir kadın göster bileklerimi keseyim " aşağıdan birtane aktrol atlayıp anan ? bacin,? demezmi aradaki ince ironiyi anlamiyacak kapasitedeki adamlarin bu köylüce tavirlari beni bunaltiyor..
  • Erkekler de aldatıyor. Kadının aldatması neden şaşırtıyor ki sizi?
  • Googleye eşimi yazın zaten altlarda aldatıyorum çıkıyor otomatik olarak. Eşimin hemen eve gelmesi için dua gibi garip gurup şeylerde çıkıyor. Niye söylüyorum yaşadığınız toplumu bilin iyi analiz edin diye.
  • Anadolu çomarının dişisi erkeği yok işte.
  • keşke bende yakışıklı olsam neden böyle oldum bende istiyorum olum anlamıyormusunuz ben neden böyleyim bana açıklama yapın
  • Yav he he Csb +block
  • tam su anda aldatildigimi biliyorum

anliyor musunuz
  • Kim aldatıyorsa %99 karşı taraf suçludur. Erkek aldatıyorsa kadin kadınlık yapamıyordur. Kadın aldatıyorsa erkek erkeklik yapamıyordur.

O yüzden yatakta her türlü fanteziye açık olduğunu karına söyleyeceksin. (swinger falan o tip seyler hariç tabikide)

Arada bir liseli aşıklar gibi davranacaksın.

Arada birde kavga edeceksin. Maksat heyecan ve gerilim hep taze kalsın. Ha maalesef ki eskiden bu tip şeylere gerek yoktu. Kadınlar ve erkekler böyle değildi. Herkes evine ve eşine bağlıydı ama artık ahlak kalmamış o yüzden oyunu kuralına göre oynayacaksın.

En önemli tavsiye de karını çalıştırmayacaksın ve evde yalnız kalmasına izin vermeyeceksin. Bunun için de ya çocuk yapacaksın yada annenle oturacaksın.
  • Aldatma olayında kadın-erkek farketmeksizin olayın ana kaynağı iletişimsizlik. Var olan sorunlar üzerine konuşulmadıkça o sorunlar başka şeylere yol açıyor hep.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Kim aldatıyorsa %99 karşı taraf suçludur. Erkek aldatıyorsa kadin kadınlık yapamıyordur. Kadın aldatıyorsa erkek erkeklik yapamıyordur.

O yüzden yatakta her türlü fanteziye açık olduğunu karına söyleyeceksin. (swinger falan o tip seyler hariç tabikide)

Arada bir liseli aşıklar gibi davranacaksın.

Arada birde kavga edeceksin. Maksat heyecan ve gerilim hep taze kalsın. Ha maalesef ki eskiden bu tip şeylere gerek yoktu. Kadınlar ve erkekler böyle değildi. Herkes evine ve eşine bağlıydı ama artık ahlak kalmamış o yüzden oyunu kuralına göre oynayacaksın.

En önemli tavsiye de karını çalıştırmayacaksın ve evde yalnız kalmasına izin vermeyeceksin. Bunun için de ya çocuk yapacaksın yada annenle oturacaksın.
    ekşi sözlük
    rus eşi tarafından aldatılan donanımhaber üyesi
    https://eksisozluk.com/rus-esi-tarafindan-aldatilan-donanimhaber-uyesi--5960082

Yazdıklarınızın hepsini yaptım. Ancak insan içindekileri yaşar.
    Bu defa gittiği kurslardan bulmaya başladı.
    Nihayetinde dalını tutabileceği zengin birini bulunca çocukları da alıp evden kaçtı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Carl_Sagan -- 26 Ağustos 2019; 2:7:23 >

• Carl_Sagan C kullanıcısına yanıt
    Hocam ben senin hikayeni biliyorum. Senin eski eşin nereye çeksen o tarafa gidecek yapıda bir kadın. Yani özgüveni yok, dikkat çekme amaçlı yapıyor hareketlerini. En tehlikeli kadın tipi zaten bunlar.

Hatanın büyüğü tabikide sende. Kusura bakma ama sen karını TV'ye çıkartırsan hemde moda programına çıkarırsan sonuçlarına katlanırsın. Herşey birbiriyle bağlantılı, ne alakası var deme.Çok taviz vermişsin, ne dediyse yapmışsın.Erkeklik yapamamışsın. Kadın gitmekte haklı yani. Ha kadının içindede zaten varmış karakteri baştan bozukmuş doğrudur ama bunu da senin en başta görmen gerekiyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 742793 -- 26 Ağustos 2019; 2:42:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 742793

Hocam ben senin hikayeni biliyorum. Senin eski eşin nereye çeksen o tarafa gidecek yapıda bir kadın. Yani özgüveni yok, dikkat çekme amaçlı yapıyor hareketlerini. En tehlikeli kadın tipi zaten bunlar.

Hatanın büyüğü tabikide sende. Kusura bakma ama sen karını TV'ye çıkartırsan hemde moda programına çıkarırsan sonuçlarına katlanırsın. Herşey birbiriyle bağlantılı, ne alakası var deme.Çok taviz vermişsin, ne dediyse yapmışsın.Erkeklik yapamamışsın. Kadın gitmekte haklı yani. Ha kadının içindede zaten varmış karakteri baştan bozukmuş doğrudur ama bunu da senin en başta görmen gerekiyordu.
    O dizi çekimlerine gece 02:00 ye kadar bütün gün katıldığından rahatça evine dönebilsin diye araba aldım.
    Ancak o zamanlar zerre şüphe etmedim.
    Bu ne zaman Müslüman olup kapandı içindekiler o zaman ortaya çıktı.
    Beni “Alevisin nikahımız caiz bile değil” diyerek eleştiren bu tesettürlünün flört ettiği sevgilisinin Alevi olması ayrı bir ironi.

• Bu nasıl ortam lan
  • quote:

Orijinalden alıntı: kınovkınaytkınayf

Bu nasıl ortam lan
    Obaaaaaa

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.