Bildirim
(Ss'li) Türkler Dünyadaki en Tembel Millet Çıktı (Egzersiz) (2. sayfa)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
-
Zamanında yeni geldiklerinde Suriyelinin biri babama şunu demiş: "sizin ülkede çok çalışmak gerekiyor. çok fazla çalışıyorsunuz. bütün gün hemde. Biz yapamayız öyle!!!" -
quote:
Orijinalden alıntı: Save The Day
quote:
Orijinalden alıntı: Theologist
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Genç Düşünür
Neye dayanarak oluşturulmuş bu grafik?
Türkiye'deki her bireyi özel olarak gözlemlemedilerse geçerliliği düşüktür.
Doğru değildir demiyorum, dikkat edin, geçerliliği düşüktür diyorum.
İstatistik bilimine göre...
Burada kalem kalem nasıl hesaplandığını görebilirsiniz...
http://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/show.do?query=BOOKMARK_DS-735692_QID_796CBFFB_UID_-3F171EB0&layout=DURATION,L,X,0;GEO,L,Y,0;UNIT,L,Z,0;TIME,C,Z,1;ISCED11,L,Z,2;SEX,L,Z,3;AGE,L,Z,4;INDICATORS,C,Z,5;&zSelection=DS-735692SEX,T;DS-735692TIME,2014;DS-735692AGE,TOTAL;DS-735692INDICATORS,OBS_FLAG;DS-735692ISCED11,TOTAL;DS-735692UNIT,PC;&rankName1=TIME_1_0_-1_2&rankName2=ISCED11_1_2_-1_2&rankName3=UNIT_1_2_-1_2&rankName4=AGE_1_2_-1_2&rankName5=INDICATORS_1_2_-1_2&rankName6=SEX_1_2_-1_2&rankName7=DURATION_1_2_0_0&rankName8=GEO_1_2_0_1&rStp=&cStp=&rDCh=&cDCh=&rDM=true&cDM=true&footnes=false&empty=false&wai=false&time_mode=ROLLING&time_most_recent=true&lang=EN&cfo=%23%23%23%2C%23%23%23.%23%23%23
Tahmin bunlar
İstatistik bir tahmin değil bilimdir.
İstatistik alanını demiyorum, yapılan bu taslağa tahmin diyorum. Ayrıca bu taslak neye göre yapılıyor ve neye göre yanlışlanacak? Yanlışlanamıyorsa bilim değil inançtır
Taslak değil bu, veri...
İstatisksel araştırma sonuçları...
Tıpkı enflasyon, tüfe, açlık sınırı gibi verilerin toplanıldığı gibi toplanıyor.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Genç Düşünür
Neye dayanarak oluşturulmuş bu grafik?
Türkiye'deki her bireyi özel olarak gözlemlemedilerse geçerliliği düşüktür.
Doğru değildir demiyorum, dikkat edin, geçerliliği düşüktür diyorum.
İstatistik bilimine göre...
Burada kalem kalem nasıl hesaplandığını görebilirsiniz...
http://appsso.eurostat.ec.europa.eu/nui/show.do?query=BOOKMARK_DS-735692_QID_796CBFFB_UID_-3F171EB0&layout=DURATION,L,X,0;GEO,L,Y,0;UNIT,L,Z,0;TIME,C,Z,1;ISCED11,L,Z,2;SEX,L,Z,3;AGE,L,Z,4;INDICATORS,C,Z,5;&zSelection=DS-735692SEX,T;DS-735692TIME,2014;DS-735692AGE,TOTAL;DS-735692INDICATORS,OBS_FLAG;DS-735692ISCED11,TOTAL;DS-735692UNIT,PC;&rankName1=TIME_1_0_-1_2&rankName2=ISCED11_1_2_-1_2&rankName3=UNIT_1_2_-1_2&rankName4=AGE_1_2_-1_2&rankName5=INDICATORS_1_2_-1_2&rankName6=SEX_1_2_-1_2&rankName7=DURATION_1_2_0_0&rankName8=GEO_1_2_0_1&rStp=&cStp=&rDCh=&cDCh=&rDM=true&cDM=true&footnes=false&empty=false&wai=false&time_mode=ROLLING&time_most_recent=true&lang=EN&cfo=%23%23%23%2C%23%23%23.%23%23%23
Tahmin bunlar
İstatistik bir tahmin değil bilimdir.
İstatistik alanını demiyorum, yapılan bu taslağa tahmin diyorum. Ayrıca bu taslak neye göre yapılıyor ve neye göre yanlışlanacak? Yanlışlanamıyorsa bilim değil inançtır
Taslak değil bu, veri...
İstatisksel araştırma sonuçları...
Tıpkı enflasyon, tüfe, açlık sınırı gibi verilerin toplanıldığı gibi toplanıyor.
Türkiye'ye gelip anket yaparak veri mi toplamışlar yani? Böyle rakamlar falan çok hoş ve kesin gibi duruyor, ama yanlışlanamadığından inançtır.
Bilime de güven kalmadı artık, çaresi olmayan bir sürü hastalık var. Çareyi bırak daha tanı koyamayan doktorlar var, hatta birçok problemimle ilgili doktorlar tanı koyamadı, koyanlar da başka noktalarda çok yetersiz kaldılar. Yani böyle bir durum varken rakamlarla göz boyamak yanlış. Bilim adamı diye geçinenlerin bakkaldan farkı yok, her şey para oldu artık
Ayrıca vatanımızı kötülemek amaçlı veri adı altında böyle rakamlar hazırlamadıkları ne malum, nasıl güveniyorsunuz? Yanlışlama, test etme olanağı bile yok, sadece inanıyorsunuz taslağa. O zaman ben de diyorum ki garajımda ejder var buyrun inanın, aynı şey
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 1 Şubat 2018; 0:32:19 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
olum bu neyin kafası ya :D
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Vancha
olum bu neyin kafası ya :D
Ne varmış kafamda yav
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kendimi özel hissettim lanhaftada 4 gün spor yapıyorum -
kışın spora gideriz "olum bu soğukta spora mı gidilir?" yazın gideriz "la dışardaki sıcağı görmüyonmu" hiçbişey bulamazlarsa spor felan boş adam işi diyen geneli boş bi millete sahibiz velhasıl. ülkemi seviyorum ama maalesef bizimkilerde ego, enaniyet hat safada. elbette lazım bi miktar ama bazen aşırıya kaçıyoruz -
en çok fiziksel aktivite yapan bölgeler kuzey avrupadakiler. adamlar donuyor, ısınmak için yapıyorlar, napsınlar
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
@Save The Day
İstatistiği bir kenara bırakalım, siz ülkemizin sıralamada nerelerde olduğunu düşünüyorsunuz? Ben tembellerin bayrak sallayanı olarak, ülkemizi "en tembel ülke" olarak nitelendirmek istemiyorum ancak aşağı sıralarda olduğumuz aşikâr. -
Bunu Samsung telefonların Samsung Healt özelliğinden mi almışlar? ona benziyor çünkü. -
Evini geçindiremeyen adamdan spor yapmasını bekleyemezsiniz. Spor ancak kafası rahat, geçim derdi olmayan insanların işidir. Bu sebeple ki en zengin ülkeler en çok spor yapıyor gözükmekte.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fuujitsu -- 1 Şubat 2018; 1:41:36 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: CrashBone
@Save The Day
İstatistiği bir kenara bırakalım, siz ülkemizin sıralamada nerelerde olduğunu düşünüyorsunuz? Ben tembellerin bayrak sallayanı olarak, ülkemizi "en tembel ülke" olarak nitelendirmek istemiyorum ancak aşağı sıralarda olduğumuz aşikâr.
Herkes her şeyi en iyi yapacak ve en iyi bilecek diye bir şey yok.
quote:
Orijinalden alıntı: fuujitsu
Evini geçindiremeyen adamdan spor yapmasını bekleyemezsiniz. Spor ancak kafası rahat, geçim derdi olmayan insanların işidir. Bu sebeple ki en zengin ülkeler en çok spor yapıyor gözükmekte.
Ama şu kişi yoklukta başardı diye örnek gelir şimdi
Ayrıca geçim derdi ve ülke sorunlarının nedeni olarak tembel olup çok sosyal medya kullanmak ve kitap okumamak olduğu yazılacaktır birazdan
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ulpi -- 1 Şubat 2018; 1:53:7 >
quote:
Orijinalden alıntı: Theologistquote:
Orijinalden alıntı: mrslimshady
Türk kızlarının EGO seviyesi ile ilgili de bir araştırma yapmanı rica ediyorum
RESMEN LANETLENDIK BU KEZBANLARLA
Böyle millete böyle kızlar... Şaşırmamak lazım...
Spor yapmayan, kendini geliştirmeyen, merak etmeyen, dizi televizyon meraklısı olan, sosyal medya bağımlısı kalan birinin Kezban olmamasını nasıl beklersiniz ki?
Bu erkeklerimiz için de geçerli...
Tam düşündüğümü yazmışsın.
Ne zaman yazsam linç ediliyorum.
Burada kızlara sallayanlar 7/24 tv,pc başından kalkmayan tek bilgisi futbol ve lol olan kişiler. Böyle erkeğe böyle kız. Bir de mankenlerin fotoğraflarını atıp şöyle bir kız olsa yeter yazıyorlar... 40 fırın ekmek yemen gerek senin...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kara Komite -- 1 Şubat 2018; 1:59:39 >
-
Millet ise, okula 4-5 gundur ayni tshirt pantolonla geliyor, saclarindan yag damliyor. Adam kendi kisisel hijyenini saglamaktan aciz siz spor diyorsunuz
Gerçeği yansıttığını düşünmüyom. Fabrikalarda, tarlalarda it gibi çalışmak zorunda bırakılanlar dahil edilmemiştir buraya.
Bunu kanitlamak cok basit!
devlet kurumuna gidin.
o zaman şu acı gerçeği yüzünüze vurayım : bunlar bu fitlikle kavgada bizi çiğ çiğ yerler. ama sokaktaki adama sorsan avrupalılar ya sıska ya da obez
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X