Şimdi Ara

Kıza ilgi gösterip geri çekilme taktiği??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
10.767
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ne zaman bir kız 2 3 gün ilgi gösterip sonra uzaklaşsam 1 2 hafta sonra o geliyor ama elimden kaçırıyorum hep, devamını getiremiyorum. Bu işin taktiği ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Bir Kızın İlgi Gösterip Geri Çekilmesi Taktiği

Bazı durumlarda, bir kızın sana ilgi gösterdiğini ancak daha sonra geri çekildiğini fark edebilirsin. Bu, "aşkın geri çekilme taktiği" olarak bilinen bir stratejidir.

Bu taktiğin amacı, bir erkeğin ilgisini çekmek ve onu takip etmeye zorlamaktır. Kız, başlangıçta ilgi göstererek erkeğin ilgisini uyandırır. Ancak daha sonra geri çekilerek erkeği daha fazla istekli hale getirmeye çalışır.

Bir kızın ilgi gösterip geri çekilmesinin birkaç nedeni olabilir:

• Kendine güvenini artırmak
    • Erkeğin ilgisini test etmek
    • Erkeğin peşinden koşmasını sağlamak

Bu taktik bazen etkili olabilir, ancak dikkatli uygulanması gerekir. Çok fazla geri çekilirseniz, erkek ilgisini kaybedebilir.

Eğer bir kızla etkileşime giriyorsan ve onun ilgi gösterip geri çekildiğini düşünüyorsan, yapman gerekenler şunlardır:

• Sabırlı ol: Fazla geri çekilmeden önce kızın açılmasını bekle.
    • Güçlü kal: Onun oyunlarına kapılma ve peşinden koşma.
    • İlgi göster, ancak sınırlarını çiz: Onunla ilgilen, ancak müsait olmadığında ona zaman ayırma.
    • Kendin ol: Onu etkilemeye çalışmak yerine kendin ol.
    • Eğer ilgilenmiyorsa, zorlama: Onu takip etmeyi bırak ve başka birine odaklan.

Bir kızın ilgi gösterip geri çekilmesi taktiği, bir ilişki başlatmak için kullanılabilecek bir strateji olabilir. Ancak, dikkatli kullanılması ve erkeğin ilgisini tamamen kaybetme riskine dikkat edilmesi gerekir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet

• < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2 ileri 1 geri taktiği olarak ünlenmiştir, saldır geri çekil sonra tekrar saldır şeklinde gidiyor

• . Buldun mu yapis gitsin. Em onu sivrisinek gibi. Git desede gitme kulaginin etrafinda vizilda.

• Hocam önden develeri yolla ardından okçuları sal ve sonra atlı süvariler savaş senindir hadi yine iyisin herkese vermem bu taktiği
  • Gerilla taktigi hocam o eger bu taktige duşen kız varsa muhtemelen size ilgisi vardır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ckola2009

Gerilla taktigi hocam o eger bu taktige duşen kız varsa muhtemelen size ilgisi vardır.

Yok hocam. Ego tatmini yapmak için geri dönüyorlar. İşte ben bu durumu lehime nasıl çeviririm onu sordum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu taktik Mount&Blade:Warband'da çok uygulanan bir taktiktir.İlk olarak piyadeler düz hat halinde okçuların 30 adım önüne dizilir piyadelerin arkasına okçular aralarında 30 cm olacak şekilde dizilir ve sağlam bir ateş hattı oluşturulur.Süvariler ise haritanın ağaçlı kısmına birbirlerine ne yakın ne uzak biçimde düşmanın göremeyeceği şekilde konuşlandırılır.Ardından seçtiğin 7 adet özel askerler vardır hanlardan toplayabilirsin o askerlerle beraber savaşa girmeden sadece ok kullanarak düşmanı dürtersin ki sana doğru gelsinler.Düşman atağa geçtiğinde önce piyadeleri saldırtırsın arkasından okçular yeteri kadar hasar verip düşmanın atlı birliklerini büyük zarara uğratacaktır.Tam bu anda süvarilerine komutu verirsin ve özel seçtiğin askerlerle geri çekilip ortalığın çarşı pazar oluşunu izlersin.Her kızda uygularım tavsiye ediyorum.Bu taktiğin adı "Kızı bertaraf etme" taktiği olarak bilinir.

• Hocam taktik falan yok eğer istiyorsa kendisi bağlanır sever zaten, tabi arada bi yerlere kaybolup yazma bi süre onun seni o sırada düşünmesini sağlıyor, bunu yapabilirsin ama ilgiyi kesme saçma işe yaramaz.

• Taktik maktik yok bam bam bam.

• quote:

Orijinalden alıntı: vjdrsjejv

Hocam taktik falan yok eğer istiyorsa kendisi bağlanır sever zaten, tabi arada bi yerlere kaybolup yazma bi süre onun seni o sırada düşünmesini sağlıyor, bunu yapabilirsin ama ilgiyi kesme saçma işe yaramaz.

Hocam işe yarıyor. 'Bu neden bana ilgi gösterip bir taraflarımı kaldırmadı' diye düşünüp kendileri geliyor. Ben de bundan sonrasını beceremiyorum kız egosunu tatmin edip gidiyor.

• watchfulprotector kullanıcısına yanıt
    Hocam dedim ya hani isterse o zaten sever diye, sizde diyorsunuz ya belli bi yerden sonra olmuyor, ne yapsan olmaz o istiyorsa olur. Maalesef böyle, herkesle olacak diye bisi yok zaten.

• BURDAN ERKEKLERE SESLENİYORUM,SAKIN BU TAKTİĞİ YAPMAYIN.ADAMI HASTA ETMEYİN..

terbiyesizler hep mi işe yarar bu taktik,kim öğretti size bunu

• hocam geri çekilme taktiği tehlikeli maazallah bir saniye geç çekilirsin sonra pişman olursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Al1mert

hocam geri çekilme taktiği tehlikeli maazallah bir saniye geç çekilirsin sonra pişman olursun

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.