Şimdi Ara

KURYENET HAKKINDA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
11.492
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Teb'den kredi kartım bugün kuryenet aracılığla gelmiş. Fakat ben evde yoktum annemede kartı bırakmamışlar. Sadece not bırakmışlar , üzerinde randevu talebinde bulununuz yazıyor. Müşteri hizmetlerini aradım randevu veremiyoruz diyor. Bu nasıl iş anlamadım. Bir kaç gün içinde tekrar gelir dedi. Fakat ben eve akşam 5 gibi geliyorum. Yine evde olamıcam tekrar geri gitçek kart. Bu yüzden kendim gidip almak zorundayım. İzmir'de nerede bu kuryenetin yeri ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

KURYENET Hakkında

KURYENET, Türkiye'nin önde gelen kargo ve kurye şirketlerinden biridir. Müşterilerine çok çeşitli hizmetler sunmakta olup, bunlardan biri de "aynı adrese randevu alma" özelliğidir.

Aynı Adrese Randevu Alma Nedir?

Aynı adrese randevu alma, KURYENET'in müşterilerine belirli bir tarih ve saat aralığında teslimat yapılmasını sağlayan bir hizmettir. Bu özellik, işyerinde olmayan veya belirli saatlerde müsait olmayan kişiler için uygundur.

KURYENET Evde Bulamazsa Ne Olur?

Eğer KURYENET kuryesi sizi evinizde bulamazsa, gönderiniz adresinizdeki en yakın şubeye bırakılır. Bu durumda, gönderinizi şubeden teslim alabilirsiniz.

KURYENET Randevu Nedir?

KURYENET randevusu, müşterilerin KURYENET kuryesiyle belirli bir tarih ve saat aralığında teslimat için buluşmalarını sağlayan bir sistemdir. Bu, müşterilerin teslimatları için müsait oldukları zamanı seçmelerine olanak tanır.

KURYENET Şubeden Teslim Alma

KURYENET gönderilerinizi, size uygun olan herhangi bir KURYENET şubesinden teslim alabilirsiniz. Bunun için gönderi takip numaranızı ve kimlik kartınızı yanınızda bulundurmanız gerekmektedir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Merakmından soruyorum; bu kartlar başvurudan sonra kaç günde geliyor ? Online işlemlerden ek kart başvurusu yapacağızda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Merakmından soruyorum; bu kartlar başvurudan sonra kaç günde geliyor ? Online işlemlerden ek kart başvurusu yapacağızda.

2 hafta icerisinde gelir basimdan sonraki sure icin gecerli bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nétwork

Merakmından soruyorum; bu kartlar başvurudan sonra kaç günde geliyor ? Online işlemlerden ek kart başvurusu yapacağızda.

Ben şubeden yaptım. Bayram bittikten sonraki cuma günü başvurdum. Daha bugün gelmiş.
  • Teşekkürler cevaplar için. Garanti GS Bonus ve Akbank Axess başvuruları yapacağız. Duruma göre TEB World'de eklenebilir. Borca batmak gibi bir durum yok, ihtiyaç halinde kullanmak için.
    Konu içinde soru sormuş gibi olduk ama konuyu güncel tutmuş olayım.
  • Up.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kardesim onlarla ugrasılmaz hic ugrasma dagıtım yerinizden geliyim alıyım diyorum yok diyolar elden teslim yapmıyoruz banka izin vermiyo diyolar. o zaman siz yollayın diyorum 3 günden önce yollayamayız diyolar. kartı ellerinde 5 gündür tutuyolarmıs tam 50 dakika telefonda konustum tartıstım kim varsa baglandım evime getirttim 2 saat icinde. ama benim durumda hatalı oldukları icin cok ugrastırdılar ama yolladılar sonucta. sen evde beklemeye gec derim numarası da 444 93 93tü sanırım. bol şans
  • Biraz önce aradım tekrar şubeden teslim yapmıyoruz dediler. Eve gelincede sadece ben alabiliyormuşum sözleşmeli olduğu için. Tekrar göndericez dediler. Yarın gelmezse sövücem artık.
  • Dün Akbank Axess, bugün Garanti GS Bonus Gold ek kartlarına başvurdum. Anlaşılan bu zorlu maraton benide bekliyor. Hadi hayırlısı.
  • Yarın alıyorum kartı.
  • Cumartesi-Pazar çalışıyor mu bunlar ? Cumartesi çalışıyordur gerçi.
  • Biraz önce emaneti aldım.
  • Koca bankaların böyle dandik firmalarla çalışmasını anlamıyorum. Aktif iletide kuryem var

17 days + 4h : 15m :45s

Oldu daha gelmedi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _flintstone -- 3 Aralık 2011; 10:18:32 >
  • yalancının önde gideni bir firma

sabah dağıtıma çıktı yazıyor, saat 12 de adreste yok deyip tekrar randevu al diyor

evde nöbet tutuyordum, telefonda mı yok sizde hangi çağda yazşıyoruz ara be insan ara

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ogameci -- 1 Temmuz 2017; 13:10:34 >
  • Merakımdan soruyorum cidden bu adamların şubesi falan var mı ya? 1 ay oldu halen kargo gelecek.https://www.mesaisaatleri.net/kuryenet-calisma-mesai-teslimat-saatleri/ Şurda saat belirtmişler meslea bu saatler içinde arasam bile adamlara ulaşamıyorum. Ne iğrenç bir firma bu.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.