Şimdi Ara

Bu kız milleti zenginlikten ve paradan başka birşeye bakmıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
15
Favori
16.380
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Lafı dolandırmıycam direk olayı anlatıyorum. Kıza bu hafta buluşalım hangi gün müsaitsin diyorum, diyorki belki perşembe olabilir haber veririm pek vaktim yok ablamlarda kalıcam sonra annemlerleyim falan diyor. Bugün perşembe bakıyoruz kızdan ses seda yok vakti yok diye düşünüyordumki bi bakıyorum kız dışarda hikaye atmış. Şeytan diyorki hani vaktin yoktu dışardasın ama sen ne yalancıymışsın bana bir gününü ayırmak bu kadar zormu ama niye başımı ağrıtayım diyor insan

Açıkça diyemiyor "ilgimi çekmiyosun araban güzel değil zengin değilsin" ama "pek vaktim yok belki şu gün olabilir" diyor. -Masum imajı veren- Yalan kısacası

Bu arada not düşeyim aynı kız oturduğu semtte arkadaşımın bmw 520siyle sosyal medyaya yer bildirimli fotoğraf attım "bizim oralara gelmişsin niye haber vermiyosun" diye trip attı. Dedim nerden biliyim "bi dahakine haber ver mutlaka" diyor. Bu resmen "ooo yeni araba almışsın sen zenginsindirde şimdi dur ben senin yakana yapışayım"

Cidden keşke birisi biz türk erkekleri için yapabilceği bi test olsa (gerçi internette bir sürü video var ama) size yüz çeviren sizi takmayan kızın karşısına lüks bir arabayla marka kıyafetlerle çıksanız kızın gösterdiği davranışlar nasıl değişir diye. Yeminle türk kızların bilançosunu ortaya koyarız

(Sözüm meclisten dışarı ablası kız kardeşi vs olanlar üzerine alınmasın ama benim çevremde gözlemlediklerim bu yönde)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ocak 2018; 17:44:46 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• bu kız benle konuşurken aynı zamanda başka biriyle daha konuşuyormuş.
    konuştuğu oğlan odtü bilgisayar müh, ben başka üni elektrik müh.
    kız bigün bana bilgisayar mühendisliği daha iyi dedi.
    ben lafımı esirgemeyen biriyim tartışmıştık bi gün, bu da durduk yere geçti karşıma pc müh daha iyi diyor. o ne alaka şimdi falan dedim ben de. tabi bilmiyorum ya olayı.
    ne pc müh o ne alaka dedim? hıı yok bişey falan yaptı geçiştirdi. çirkefliğe bak.

bunun pc müh sonra girdi kıytırık yazılım firmalarına, ben direkt yurtdışında patlattım bombayı hacı. tüm maaşlarım euro-dolar üzerinden. avanslar ikramiyeler.ücretsiz arabalar,uçak biletleri,eşyalı evler,cep telefonları hatlar falan tabi hemen toparladım durumu.başladım stoklamaya. bizim pc müh yardırıyo yardırıyo bişey yok tr de,e tr de durumlar zor.adama hak veriyorum. bi de ailevi durumları kötü adamın.adam yardırıyo yardırıyo bişey yok. sonra bizim kıza basmış resti. kız bana yanaştı tekrar bende bastım resti.

kız sap gibi ortada kaldı.pc müh daha iyi diyen kız dayandı 30yaşını geçti, evde kaldım demeye başladı, ben yine konuşuyorum onla ama arkadaş olarak çünkü evlendim başkasıyla. bu kız kafayı yedi nasıl kaçırdım ikisini birden.. hasta oldu. ameliyat oldu. işin sonunda gitti ilköğretim okulunda çalışan birisiyle evlendi. şimdi burda meslek küçümsemiyorum sadece kızların ne denli yamyam olduğunu gösteriyorum. çevresine hava atıcak şekilde sevgileri şekillenir onların.bu anlattığım kız çekingenlikten konuşamayan, ailesinin sözünden çıkmayan hanım hanımcık kızlarımızdan biri gibi görünür dışardan.ama içinde fırtınalar döner 50sini parmağında oynatmaya çalışır.kız milletine karşı dikkatli olun ömrünüzü çürütürler,beyninizi kontrol altına alırlar.
    Bakın beyler, yaşınız 25 civarındaysa evlilik hayali kuran bir kıza aşk haricinde ortalama bir hayat sunmanız gerekir ki sizinle ilgilensin. Elbette işler kötü giderse sorumluluk alacaktır ama en baştan neden buna razı olsun? Kızların gezip tozmasına para yetiştirmezsiniz ama eğer değecek biriyse bir süre bunu da yapmalısınız. Herşeyi garanti etmenizden sonra rağbet görmeniz samimiyetsiz görünüyor biliyorum ama yalnız kalsanız bile hayat sizi bunu yapmaya zaten itecektir.
    Kızların yüzde 90ı böyle vur geç yapın acımayın.

Ha baktınız sizin paranız için altınıza yatmıyor o kızla ciddi düşünebilirsiniz.

Zaten öyle çok paralı değilseniz ve o kız sizinle siz olduğunuz için takılıyorsa da fazla bişey söylemeye gerek yok onuda sonuna kadar sahiplenin.
    33 yaşındayım 2005’ten beri yalnızım bu kadınların iğrençliği yüzünden.herkes bir değil muhakkak ama geneli böyle.ezik ya da tipsiz değilim sadece yalnızlığı seviyorum ve kimseye yedirecek param yok o yüzden kafam rahat :) zengin biri gelir evleneli mi derse belki evlenirim kafa dengiyse :D yoksa işim olmaz kadınlarla.tek üzüldüğüm konu evin tek çocuğu olduğum için annemin mürüvvetimi göremeyecek olması.
  • Bmw mevzusunda verseydin ayarı hocam.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hacı çok masum olduğunu düşündüğüm bi kız vardı, bu kızla yıllarca konuştum. maddi durumum yıllar boyunca gitgide düzeldi, bu kızda bana başta tam yeşil ışık yakmadığı için kendi kendini yedi.tabi en başta maddi durumu iyi olmayan birisiydim ya.

kızlar paracıdır,çantacıdır,makyaj,parfüm,ayakkabı,bot,eşarp yada mont vardır... sadece kızlar değil herkes böyledir.menfaatçidir. sonuçta herkesin ilgi alanına giren hoşuna giden birşeyler vardır.. ve onların hepsi parayla oluyor.bu nedenle paran yoksa şansın yok istersen brad pit ol. şansın yok.brad pit bile olsan illaki 1gün kötü gözükürsün o gün tekmeyi yersin. paran varsa al kızı bindir arabana götür lüks restorana,götür manzaralı yerlere, 5 yere götür,6. da afedersin en namuslusu altına da yatar en değerlisi de olursun.yurtdışına çıkar gezdir metresin de olurlar. ohoo bu göz neler gördü neler :D

• quote:

Orijinalden alıntı: semavi7

Bmw mevzusunda verseydin ayarı hocam.

Keşke ah ahh. O zamanlar kızla yeni tanışmıştım çat pat konuşuyoduk belki samimiyeti ilerletirim öyle bi kız değildir dedim biraz yüzyüze geliriz gidişata göre bakarım ama aylar geçti ne ilerlemiş bi sohbet nede buluşmalar, baktım çıt yok işte bugün dedimki bu ve bunun gibiler zenginlikten arabadan cüzdandan başka bişeye bakmıyor. Tecrübelendik diyelim ama %90ından fazlasının böyle olması can sıkıcı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ocak 2018; 18:12:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: em2018

hacı çok masum olduğunu düşündüğüm bi kız vardı, bu kızla yıllarca konuştum. maddi durumum yıllar boyunca gitgide düzeldi, bu kızda bana başta tam yeşil ışık yakmadığı için kendi kendini yedi.tabi en başta maddi durumu iyi olmayan birisiydim ya.

kızlar paracıdır,çantacıdır,makyaj,parfüm,ayakkabı,bot,eşarp yada mont vardır... sadece kızlar değil herkes böyledir.menfaatçidir. sonuçta herkesin ilgi alanına giren hoşuna giden birşeyler vardır.. ve onların hepsi parayla oluyor.bu nedenle paran yoksa şansın yok istersen brad pit ol. şansın yok.brad pit bile olsan illaki 1gün kötü gözükürsün o gün tekmeyi yersin. paran varsa al kızı bindir arabana götür lüks restorana,götür manzaralı yerlere, 5 yere götür,6. da afedersin en namuslusu altına da yatar en değerlisi de olursun.yurtdışına çıkar gezdir metresin de olurlar. ohoo bu göz neler gördü neler :D

Benden daha iyi özetlemişsiniz durumu kesinlikle. Baştan aşağı 12 den vuruş yapacak şekilde açıklamışsınız. Biz aslında boşuna birbirimizi dertlendiriyoruz tipim yok kızlar bakmıyo veya vücudum yok ondan bakmıyolar diye. alakası yok. Hepsi para pul cüzdan araba mekan derdinde. Bunlar olsun aklınız şaşar bu kızlar nasıl benim çevremde diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ocak 2018; 18:10:52 >

• MeGaDave06 kullanıcısına yanıt
    bu kız benle konuşurken aynı zamanda başka biriyle daha konuşuyormuş.
    konuştuğu oğlan odtü bilgisayar müh, ben başka üni elektrik müh.
    kız bigün bana bilgisayar mühendisliği daha iyi dedi.
    ben lafımı esirgemeyen biriyim tartışmıştık bi gün, bu da durduk yere geçti karşıma pc müh daha iyi diyor. o ne alaka şimdi falan dedim ben de. tabi bilmiyorum ya olayı.
    ne pc müh o ne alaka dedim? hıı yok bişey falan yaptı geçiştirdi. çirkefliğe bak.

bunun pc müh sonra girdi kıytırık yazılım firmalarına, ben direkt yurtdışında patlattım bombayı hacı. tüm maaşlarım euro-dolar üzerinden. avanslar ikramiyeler.ücretsiz arabalar,uçak biletleri,eşyalı evler,cep telefonları hatlar falan tabi hemen toparladım durumu.başladım stoklamaya. bizim pc müh yardırıyo yardırıyo bişey yok tr de,e tr de durumlar zor.adama hak veriyorum. bi de ailevi durumları kötü adamın.adam yardırıyo yardırıyo bişey yok. sonra bizim kıza basmış resti. kız bana yanaştı tekrar bende bastım resti.

kız sap gibi ortada kaldı.pc müh daha iyi diyen kız dayandı 30yaşını geçti, evde kaldım demeye başladı, ben yine konuşuyorum onla ama arkadaş olarak çünkü evlendim başkasıyla. bu kız kafayı yedi nasıl kaçırdım ikisini birden.. hasta oldu. ameliyat oldu. işin sonunda gitti ilköğretim okulunda çalışan birisiyle evlendi. şimdi burda meslek küçümsemiyorum sadece kızların ne denli yamyam olduğunu gösteriyorum. çevresine hava atıcak şekilde sevgileri şekillenir onların.bu anlattığım kız çekingenlikten konuşamayan, ailesinin sözünden çıkmayan hanım hanımcık kızlarımızdan biri gibi görünür dışardan.ama içinde fırtınalar döner 50sini parmağında oynatmaya çalışır.kız milletine karşı dikkatli olun ömrünüzü çürütürler,beyninizi kontrol altına alırlar.

• Beyler kendinizi ezik yerine koymayın. Paraya önem vermeyen kadınlarda var. Gidin onlardan bulun.

Erkeklerde şöyle güzel olsun böyle tatlı olsun (fiziki olarak) diyerek kendimize partner arıyoruz. Gerek yok. İçi güzel olsun, sizi sizin kadar sevsin. Gerisi hikaye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bu kızlar niye böyle?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Lan o zaman paramız olduğu halde ben niye kız bulamıyorum bütün kızlar paraya bakıyorsa malmıyım ben.
  • Kıza söylemeye cesaret edemediğin şeyler için DH'de konu mu açıyorsun? Söyleseydin suratına. Buraya yazdın da ne fayda etti?

• Paracı olmayanmı var ?

Parayı herkes sever

• quote:

Orijinalden alıntı: Kartal Göz

Kıza söylemeye cesaret edemediğin şeyler için DH'de konu mu açıyorsun? Söyleseydin suratına. Buraya yazdın da ne fayda etti?

Milletin otobüs konularına bişey demezsiniz isteyen istediğini açıyor bişey demezsiniz benim buraya konu açmammı battı sana ? Buraya yazıpta kim ne fayda alıyor öznel bişey bana faydası varki kendime burda dert ortağı aynı fikir arkadaşları buluyorum bundan sanane ? Yaptığım bişey keyfi olamazmı illaha faydalımı olması gerek ?

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Kıza söylemeye cesaret edemediğin şeyler için DH'de konu mu açıyorsun? Söyleseydin suratına. Buraya yazdın da ne fayda etti?

Milletin otobüs konularına bişey demezsiniz isteyen istediğini açıyor bişey demezsiniz benim buraya konu açmammı battı sana ? Buraya yazıpta kim ne fayda alıyor öznel bişey bana faydası varki kendime burda dert ortağı aynı fikir arkadaşları buluyorum bundan sanane ? Yaptığım bişey keyfi olamazmı illaha faydalımı olması gerek ?

Yoo batmadı. Bunları kıza söylememişsin, burada söylemeninin sana veya kimseye bir faydası yok. Kızın suratına söyleyeceksin ki bir şeyler değişebilsin. Aksi, kuru gürültüdür, boş lakırdıdır. Burası forum. Yorumlara açık olmayacaksan konu açmayacaksın. Babanın forumu değil, isteyen kurallar çerçevesinden veya yeni kurallar oluşturmaya zorlamayacak sınırlar içerisinde her türlü yorum yapabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ocak 2018; 22:26:59 >

• savunma sanayi sektörlerinden birinde satın alma müdürlüğünde bölge sorumlusu olarak çalışıyorum, sıkıntıdan daraldığımdan yabancı dil kursuna yazıldım vakit geçer diye , elim yüzüm düzgündür sınıfta ilk hafta derslere gidemedim şehir dışında oldugum için , 2. hafta derse girdiğimde sınıfta bi kız vardı güzel kız hoş kız ama motor yani belli burnu havada , oturdugum sıranın yanı boştu geldi yanıma ya sen , öndeki arkadaşla otururmusun dedi ben tek oturmayınca daralıyorum dedi , hayır yer de değiştiremem yanımada oturma bende daralırım dedim . 2. gün derse geç kaldım şansımada kursun önünde boş yer vardı arabayı tam kapıya bıraktım , daha yeni aldım sayılır estoril mavi f 30 kız çıkışta beni arabaya binerken gördü , bi dahaki derse geldiğimiz gün elime kağıt sıkıştırdı telefon numarasını yazmış kızlara güvenme , para geçicidir bmw aldığımdan beri ne swarmda 100 den fazla kız eklemiş vur geç ama daha iyisini bulunca o tip kızlar başkasına gider hevesini al postala

• Bakın beyler, yaşınız 25 civarındaysa evlilik hayali kuran bir kıza aşk haricinde ortalama bir hayat sunmanız gerekir ki sizinle ilgilensin. Elbette işler kötü giderse sorumluluk alacaktır ama en baştan neden buna razı olsun? Kızların gezip tozmasına para yetiştirmezsiniz ama eğer değecek biriyse bir süre bunu da yapmalısınız. Herşeyi garanti etmenizden sonra rağbet görmeniz samimiyetsiz görünüyor biliyorum ama yalnız kalsanız bile hayat sizi bunu yapmaya zaten itecektir.

• quote:

quote:

quote:

Yoo batmadı. Bunları kıza söylememişsin, burada söylemeninin sana veya kimseye bir faydası yok. Kızın suratına söyleyeceksin ki bir şeyler değişebilsin. Aksi, kuru gürültüdür, boş lakırdıdır. Burası forum. Yorumlara açık olmayacaksan konu açmayacaksın. Babanın forumu değil, isteyen kurallar çerçevesinden veya yeni kurallar oluşturmaya zorlamayacak sınırlar içerisinde her türlü yorum yapabilir.

Sana veya kimseye bi faydası yok.

Sen kimsin bana bi söylesene sen hangi kalıpla bana veya başkalarına yararlı olup olmayacağı hakkında kesin bi bilgiye varıyosun ? Sanane ulan benim açtığım konudan istediğimle dertleşirim yazışırım belki ben rahatlıyorum ?

Ama sana battığı kesin çekemiyosan konudan çıkabilirsin. Senin dışında herkesin yazdığından memnunum ve bu forumu senin gibi burnu havada kendi egosunda boğulmuşlara rağmen seviyorum.

Bi derdin varsa özele gelirsin aslanım

• Bu adamların söylediklerini dikkate alın. Alın size gerçek yaşanmış olaylar.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Sana veya kimseye bi faydası yok.

Sen kimsin bana bi söylesene sen hangi kalıpla bana veya başkalarına yararlı olup olmayacağı hakkında kesin bi bilgiye varıyosun ? Sanane ulan benim açtığım konudan istediğimle dertleşirim yazışırım belki ben rahatlıyorum ?

Ama sana battığı kesin çekemiyosan konudan çıkabilirsin. Senin dışında herkesin yazdığından memnunum ve bu forumu senin gibi burnu havada kendi egosunda boğulmuşlara rağmen seviyorum.

Bi derdin varsa özele gelirsin aslanım

Bu Kartal Göz üyeliğimle insan bedeni içinde sana bu mesajı yazıyorum.

La yürü git mesajı batmışmış. Daha kıza yaptığı terbiyesizliği açıklayacak cesaretin yok gelmiş burada aslan kesiliyorsun. Bu kafayla daha çok ağlanır, daha çok dertlenirsin. Belki de bunu hak ediyorsundur. Belki de sadece sorun senin çevrendeki kadınlarda yani sendedir. Bunu bir düşün.

Bence benim mesajım sana çok fena battı. Zira neticede bu kadar alınganlık ve saldırganlık gösteren ben değil sensin.

"Bi derdin varsa özele gelirsin aslanım" Benim, hayatımda hiç tanımadığım, büyük ihtimalle, çoluk çocuklarla ne gibi bir sorunum olabilir ki.

Daha da boş yapacaksan blok ✋ geliyor

• Umarım ölmeden bütün bu medeniyetin çöktüğünü görürüm. Bütün dünyanın düştüğünü.
  • bmw m power diye bi güç vardır her kapıyı açar.Arabanın ön camında numaram yazıyor ne alaka demiyin arabayı genelde çok sorumsuz park ederim çok kez otoparktan gidip almışlığım var o yüzden numara yazılı.Bu numaradan kaç kişi mesaj attı kızlardan araban çok güzel diye

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 25 Ocak 2018; 23:23:55 >
  • kardeş anlayamadığınız noktalar var tecrübesizsiniz bilmiyosunuz şimdi dinle

1-kızla sosyal medyadan konuşup buluşalım diyosun ama bu kıza sormuyosun hoşlandığın veya konuştuğun bi erkek varmı diye seni kırmamak için bi ara bakarız diye kibarca reddetmiş konuştuğu en az 2-3 tane erkek vardır senin gibi senle buluşmak zorunda değil yazıyo diye kızlar yazışmayı ilgili severler

2-araba para herşey değildir git arabası olan zengin kızlarla takıl seni arabasıyla dolaştırır gezdirir gidip aç gözlü kızlarla takılıp bu algıya kapılmayın

3-kadınların bi erkeği seçmesi zaman alır sen onu değil o seni seçer bi çok erkeğin arasından seçer hemde yakışıklılık konuşma şans bmw gibi bi araban varsa sana artı katar evet ama bmwn var diye hiç bi kız senle buluşmaz direk
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.