< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ocak 2018; 17:44:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ocak 2018; 17:44:46 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
bu kız benle konuşurken aynı zamanda başka biriyle daha konuşuyormuş.
konuştuğu oğlan odtü bilgisayar müh, ben başka üni elektrik müh. kız bigün bana bilgisayar mühendisliği daha iyi dedi. ben lafımı esirgemeyen biriyim tartışmıştık bi gün, bu da durduk yere geçti karşıma pc müh daha iyi diyor. o ne alaka şimdi falan dedim ben de. tabi bilmiyorum ya olayı. ne pc müh o ne alaka dedim? hıı yok bişey falan yaptı geçiştirdi. çirkefliğe bak. bunun pc müh sonra girdi kıytırık yazılım firmalarına, ben direkt yurtdışında patlattım bombayı hacı. tüm maaşlarım euro-dolar üzerinden. avanslar ikramiyeler.ücretsiz arabalar,uçak biletleri,eşyalı evler,cep telefonları hatlar falan tabi hemen toparladım durumu.başladım stoklamaya. bizim pc müh yardırıyo yardırıyo bişey yok tr de,e tr de durumlar zor.adama hak veriyorum. bi de ailevi durumları kötü adamın.adam yardırıyo yardırıyo bişey yok. sonra bizim kıza basmış resti. kız bana yanaştı tekrar bende bastım resti. kız sap gibi ortada kaldı.pc müh daha iyi diyen kız dayandı 30yaşını geçti, evde kaldım demeye başladı, ben yine konuşuyorum onla ama arkadaş olarak çünkü evlendim başkasıyla. bu kız kafayı yedi nasıl kaçırdım ikisini birden.. hasta oldu. ameliyat oldu. işin sonunda gitti ilköğretim okulunda çalışan birisiyle evlendi. şimdi burda meslek küçümsemiyorum sadece kızların ne denli yamyam olduğunu gösteriyorum. çevresine hava atıcak şekilde sevgileri şekillenir onların.bu anlattığım kız çekingenlikten konuşamayan, ailesinin sözünden çıkmayan hanım hanımcık kızlarımızdan biri gibi görünür dışardan.ama içinde fırtınalar döner 50sini parmağında oynatmaya çalışır.kız milletine karşı dikkatli olun ömrünüzü çürütürler,beyninizi kontrol altına alırlar. |
Beyler kendinizi ezik yerine koymayın. Paraya önem vermeyen kadınlarda var. Gidin onlardan bulun.
Erkeklerde şöyle güzel olsun böyle tatlı olsun (fiziki olarak) diyerek kendimize partner arıyoruz. Gerek yok. İçi güzel olsun, sizi sizin kadar sevsin. Gerisi hikaye. |
Bmw mevzusunda verseydin ayarı hocam.
|
Bu adamların söylediklerini dikkate alın. Alın size gerçek yaşanmış olaylar.
|
Bakın beyler, yaşınız 25 civarındaysa evlilik hayali kuran bir kıza aşk haricinde ortalama bir hayat sunmanız gerekir ki sizinle ilgilensin. Elbette işler kötü giderse sorumluluk alacaktır ama en baştan neden buna razı olsun? Kızların gezip tozmasına para yetiştirmezsiniz ama eğer değecek biriyse bir süre bunu da yapmalısınız. Herşeyi garanti etmenizden sonra rağbet görmeniz samimiyetsiz görünüyor biliyorum ama yalnız kalsanız bile hayat sizi bunu yapmaya zaten itecektir.
|
Umarım ölmeden bütün bu medeniyetin çöktüğünü görürüm. Bütün dünyanın düştüğünü.
|
Kızların yüzde 90ı böyle vur geç yapın acımayın.
Ha baktınız sizin paranız için altınıza yatmıyor o kızla ciddi düşünebilirsiniz. Zaten öyle çok paralı değilseniz ve o kız sizinle siz olduğunuz için takılıyorsa da fazla bişey söylemeye gerek yok onuda sonuna kadar sahiplenin. |
33 yaşındayım 2005’ten beri yalnızım bu kadınların iğrençliği yüzünden.herkes bir değil muhakkak ama geneli böyle.ezik ya da tipsiz değilim sadece yalnızlığı seviyorum ve kimseye yedirecek param yok o yüzden kafam rahat :) zengin biri gelir evleneli mi derse belki evlenirim kafa dengiyse :D yoksa işim olmaz kadınlarla.tek üzüldüğüm konu evin tek çocuğu olduğum için annemin mürüvvetimi göremeyecek olması.
|
GARDAŞ KIZLARDA ENTELEKTÜEL BİLGİ BİRİKİMİ VAR Kİ SENİNKİNE BAKSINLAR
(qapaq) |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ocak 2018; 18:12:5 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 25 Ocak 2018; 18:10:52 > < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 25 Ocak 2018; 22:26:59 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KenzoParis -- 25 Ocak 2018; 23:23:55 > |
|