Şimdi Ara

Bu kız milleti zenginlikten ve paradan başka birşeye bakmıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
154
Cevap
15
Favori
16.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
131 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu konu ve altında ki yorumları okuduktan sonra halime kendime şansıma binlerce kez şükür ediyorum :-) 30 bin tl icra borcum var eşim bir gün den bir güne ne yapacağız bu kadar borcu dememiştir Allâh razı olsun. Parada yok ha çok şükür idare ediyoruz ne araba var ne ev :-D Valla bin şükür halime :-)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Okul bitti 2 senedir hiç bir kızla konuşmuyorum. Atandıktan sonra ciddi bir ilişki düşünüyorum o da aradığım gibi bir kız çıkarsa. Tabii arada hoşuma giden kızlarla tanıştım yani mesajlaşma falan değil denk geldik okulda vs. Takip isteği falan atmadım ama düzenli olarak profiline baktığım biri var mesela. Ne zaman adam akıllı bir işim olur o zaman yazacağım. Maalesef bu işler böyle

• quote:

Orijinalden alıntı: m-99

Var da çok az. İstanbulda atıyorum 7 milyon kadın varsa bunun yüzde 1 inden azdır. Nerden denk gelecek.

kardeşim söylediğin şey erkekler için geçerli değil mi? o kadınla yatayım bu kadınla yatayım. şu kadar kadınla yattım diye gezinen gerizekalı sürüsü dolu. elinden başka kendine ten değmemiş veletler burda ahkam kesiyor. bence çevrenizi değiştirin ya da sosyal medya kullanmayın.
  • Bu konu çok üzücü. Çiftlesme umudum da hevesim de kalmadi. Kizlara ne kadar ihtiyscim olsada nefret ediyorum bazen. Keske param olsaydi. Saygilar

• quote:

Orijinalden alıntı: voodoo child

tam bir loser ve kiro yakarisi... kizlarin yuzune bakmadigi ezikler gelip surekli yine kizlara saydirarak populerlik ve kendini tatmin etme pesinde...

100lerce kizla birlikte olmus biri olarak ( ovunmek amaci ile degil deneyim amaci ile soyluyorum ) kadinlar entellektuel seviyenize herseyden cok bakar... tipiniz de ilk izlneim icin onemlidir...

gidip kendiniz gibi kiro kizlarla birlikte olmaya calisirsaniz onlar da sizin gibi eziklere kezban gibi davranmasi normal... o hakaret ettigin kizlar bile muhtelen dunya gorusu sizden daha iyidir..

neyse ki cevremde bu kadar ezik ve kiro ne kadinlar ve erkekler var... ve dunyaya sadece para bakisi ile bakan kadinlarla da tanismadim bu sayede....

GARDAŞ KIZLARDA ENTELEKTÜEL BİLGİ BİRİKİMİ VAR Kİ SENİNKİNE BAKSINLAR

(qapaq)

• Karsilikli alisveris var ortada. Alan razi veren razi. Size ne oluyor canlar? Niye bu kadar caninizi siktiniz?
    Eski donemde de avlanabilen, eti getiren kizi kapiyordu. Bu kadar basit.

Siz guzel kiz isterken sorun yok da kiz sizin paraniza bakinca mi sorun oluyor? O guzelligini pazarlamanin pesinde neden sizin gibi garibana ucuza versin?

Siz yanibasinizdaki fatmaya, gulsume, ayseye yuz verdiniz mi? Siz pelinin, ecenin pesinde dolandiniz. Paran, kariyerin, statun yoksa ece veya pelin sana neden tamam desin?

Bu arada paraniz coksa satin alma degil de kiralama opsiyonunu tavsiye ederim beyler f30'lu arkadas gibi vurup gecin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • yahu biriniz diyor boy her şeyden önemli ,diğeriniz zenginlik mal mülk
    artık iyice anlaşıldı bu forum üyeleri çok yeteneksiz ve suçu hep başka şeylerde buluyorlar :)
  • BeylerBeyi35 kullanıcısına yanıt
    Ben bu mesajı yeni gördüm oha. İşte tamda bundan bahsediyorum ya işte tamda olay bu arkadaşlar. Tipimiz iyi veya kötü demiycez artık paramız var veya yok diycez

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: prestige07

Karsilikli alisveris var ortada. Alan razi veren razi. Size ne oluyor canlar? Niye bu kadar caninizi siktiniz?

Siz guzel kiz isterken sorun yok da kiz sizin paraniza bakinca mi sorun oluyor? O guzelligini pazarlamanin pesinde neden sizin gibi garibana ucuza versin?

Siz yanibasinizdaki fatmaya, gulsume, ayseye yuz verdiniz mi? Siz pelinin, ecenin pesinde dolandiniz. Paran, kariyerin, statun yoksa ece veya pelin sana neden tamam desin?

Bu arada paraniz coksa satin alma degil de kiralama opsiyonunu tavsiye ederim beyler f30'lu arkadas gibi vurup gecin

Avlanabilen eti getiren kızı kapardı diyorsun sonra paraya bağlamışsın. O ilk zamanlarda olarak örnek verdiğin şey günümüzde Güven veren sadık olan her işin üstesinden gelebilen kızı koruyup kollayabilen sevgi veren bi erkekle birlikte olmak olur.

Benim kızı kapmam için ne güven veriyim ne sadık olayım ne seviyim ne ona bişey sunayım nede her işin üstesinden gelebilen biri olayım altımda sadece araba olsun yeterlidir. Avlanabilen eti getiren erkeği değil malına mülküne bakılıp ona göre seçilen erkekler olduk. Normalde et aynı et her yerde gördüğümüz dana yani onu getirirsin kaparsın eyvallah, e arabada her yerde araba 4 tekeri var ayağını yerden kesiyor ama benimki tofaşsa onunki lüks bi markaysa neden onu tercih ediyor.

İşte "arabası var" demekle "şu marka arabası var" diyen kız arasında dağlar kadar fark var. Arabası olması bile yeterli diyen kızla dolu olsa etraf hiç birimiz şikayet etmeyiz. Ama şu marka arabası varsa diyorsa ordada tespitlerimiz çıkıyor işte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: hhhmehmet

Lan o zaman paramız olduğu halde ben niye kız bulamıyorum bütün kızlar paraya bakıyorsa malmıyım ben.

Paranı göstermiyor olabilir misin?

• Bazen diyorum kadınların kafalarının üstünde fiyatı yazsa ona göre bir piyasa oluşsa falan hem rekabetle fiyatlar düşer, kalite artar.

• ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RustyCohle -- 12 Ocak 2021; 18:22:32 >
  • Güldürdün kardeşim konuda en tutarlı yorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: C.CEMİL

yahu biriniz diyor boy her şeyden önemli ,diğeriniz zenginlik mal mülk
    artık iyice anlaşıldı bu forum üyeleri çok yeteneksiz ve suçu hep başka şeylerde buluyorlar :)

Ben sana soyleyeyim. Cirkinlerin ayristirici ozelligi para, o yuzden sadece paraya bakacak, guzellige bakmicak kizlar geliyor bunlara, bunlar hep bundan yakiniyor.

Boy onemli diyenler de tipe bakan kizlarla basi dertte olanlar.

Yani aslinda ne sadece paraci kiz var, ne ille brad pitt isteyen. Onlar da bizler gibi en uygununu ariyor her yonden, bizim cirkin osbirci vasifsizlar bekliyor ki kiz hicbir sey beklemesin, tipe bakiosa kasar, paraya bakiosa golddigger, onlar hint kumasi, bu yuzden surekli boyle konular aciliyor.

Kampuste porsheyle daireler cizen elemanin arabasina binen bir kiz gormedim, burda fake videolarla algi yapiliyor. Gel gelelim kizlar begenirse asil onlar arabasina atar gezdirir, bizim asosyaller bilmez bunlari sanarlar ki paralari yok diye boyle oluyor, butun kizlar paraci.

• quote:

Orijinalden alıntı: MeGaDave06

quote:

Orijinalden alıntı: prestige07

Karsilikli alisveris var ortada. Alan razi veren razi. Size ne oluyor canlar? Niye bu kadar caninizi siktiniz?

Avlanabilen eti getiren kızı kapardı diyorsun sonra paraya bağlamışsın. O ilk zamanlarda olarak örnek verdiğin şey günümüzde Güven veren sadık olan her işin üstesinden gelebilen kızı koruyup kollayabilen sevgi veren bi erkekle birlikte olmak olur.

Benim kızı kapmam için ne güven veriyim ne sadık olayım ne seviyim ne ona bişey sunayım nede her işin üstesinden gelebilen biri olayım altımda sadece araba olsun yeterlidir. Avlanabilen eti getiren erkeği değil malına mülküne bakılıp ona göre seçilen erkekler olduk. Normalde et aynı et her yerde gördüğümüz dana yani onu getirirsin kaparsın eyvallah, e arabada her yerde araba 4 tekeri var ayağını yerden kesiyor ama benimki tofaşsa onunki lüks bi markaysa neden onu tercih ediyor.

İşte "arabası var" demekle "şu marka arabası var" diyen kız arasında dağlar kadar fark var. Arabası olması bile yeterli diyen kızla dolu olsa etraf hiç birimiz şikayet etmeyiz. Ama şu marka arabası varsa diyorsa ordada tespitlerimiz çıkıyor işte

Yaz döneminde instagramımda plakasında ismim yazan bmw vardı sosyal medya üzerinden 1 tane kız düşmedi yani kızlar arabaya düşmez

• Garip garip hanım kızlara yazılıp, paran yoksa bakmaz araban yoksa gelmez diye genelleme yapılması çok büyük talihsizlik. Doğru, bir 3. Dünya ülkesinin vatandaşı olarak sürekli yokluk görmüş bir millettin böyle lüks, para, araba düşkünü hem kadın hem erkek nüfusa sahip olması gayet normal. Bir kadın gözünden bakarsanız onlar da tüm erkekler sadece sex istiyor sex olmazsa ilişkiye yanaşmıyor vs gibi düşüncelere sahipler ki bu da tam olarak aynı şey. İkisi de aynı şekilde saçma ve benzer temellere dayanıyor.

Ben de 2 seneye yakın bir süre msport f30 kullandım bir kere bir kadın gelip güzel arabaymış, numaranı verir misin şöyle görüşelim böyle buluşalım demedi benim de hiç öyle bir derdim olmadı ki zaten evliyim işim de olmaz. Demek istediğim siz varlığınızı insanların gözüne sokarsanız onlar da içlerindeki o kişilik bozukluklarını sizin gözünüze sokar diye bakıyorum ben meseleye.

O yüzden az sakin olun, nerede yanlış yaptığınızı analiz edin ve sıkıntıyı bulduğunuzda bunu tekrarlamayın. Sosyal medyadan kahve içmeye çağırdım gelmedi vs diye de üzmeyin kendinizi biraz özgüvenli olup yüz yüze teklif edin zaten hal ve hareketleri size meyilleri olup olmadığını belli edecektir.

• ares19051978 A kullanıcısına yanıt
    evet matraştan 2600 tl ye ceket giyip maviden 400 tl ye kot pantalonu giyip emperio armani saat takıp göstermiyorum kardeş kesindir.
  • bu olayın yaşandığına yürekten inanan kardeşlerim ne yapması gerektiğini çok iyi biliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhiLum

swarm kullanıyorsan senin de amaç belli

Swarm kullanınca ne oluyor

• Kadınları etkileyen şey güç aslında bundan binlerce önce fiziksel olarak güçlü olanlar bir adım önde oluyordu hayatta kalıyordu şimdi ise parası olanlar bir adım önde. Parası olan güzel giyinen, ileride çocuğu olursa ona iyi imkan sunabilecek erkeklerin kadınlara daha çekici gelmesi normal bence. Her kadın da bu şekilde düşünmüyor tabiki.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.