İlk motor olarak 250cc
Merhaba arkadaşlar çalışıyorum paramı kendim kazanıyorum motor almayı düşünüyorum mt 25 yada honda forza felan ailem çok korkuyor artık belli bir yaşa geldik arabam var ama heves ettim binmek istiyorum sizce mt25 felan öldürmez dimi hız yapmazsak ekipmanla felan.
Arabaya ses sistemi kurmak tahmini fiyat
Merhaba arabaya ses sistemi kurmak istiyorumda bir yeri aradım 1800 euro fiyat çekti sizce ben kazıklanıyormuyum ?
istediğim çok bir şey değil sesin güçlnemesi ve bassın baya kuvvetli olması başka bir şey istemiyorum.Araç Ssangyong Torres bu arada
Askerlik yoklama hakkında
Merhaba bu sene mezun oldum daha diplomam basılmadığı için yoklama 2028 e kadar gözüküyor yoklama geldiğinde yoklamayı yaptırınca bedelli askerliğe başvuracağım 2024'demi askerliğe alınırım yoksa 2025'demi tam olarak anlayamadım bu konuyu çünkü işe başladım ve celp dönemi direk kasıma denk gelirse iş konusunda sıkıntı olur.
yurt dışında master
Merhaba konuyu nereye açacağımı bilemedim avrupaya tek legal şekilde bu şekilde gidecez herhalde üniversite mezunu turist rehberliği okuyorum iş fazla yok aslında var ama bir ev olmuş 5 milyon tl araba olmuş 1.5 milyon tl ömrüm boyunca çalışsam satın alamam kiraya çıksam diyorum 10k kira 1+1 için antalyada İspanyada felan master yapsam sonra orda kalsam mantıklımı aklımdaydı uzun süredir bayadır para biriktiriyordum.
arabayı kitledikten sonra emin olamamak
forumdaki arkadaşlar bu size oluyormu bilmiyorum ama arabayı kitledikten sonra bazen evden arabaya dönüp bir daha kitliyorum bazen abartıp 5 6 kez felan kitleme tuşuna basıyorum yokmudur bunun bi çaresi internette araştırdım obsesif kompulsif bozukluğu felan diyorlar buna.
hani bmwyle kız tavlanıyordu la
6 aydır bmw x5 kullanıyorum instaya hikaye foto felan atıyom tık yok.
İş hayatına 27 yaşında başlamak
|
İelts ydt
|
Yurt dışı yasağı coronavirüs
|
Aileye sigara içtiğini söylemek
|
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 471
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 16.337 (Bu ay: 278)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 283 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic