Şimdi Ara

İelts ydt

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
910
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba ielts de 6.5 biri almış ydt de ortalama kaç doğru yapar acaba reading 8.0 dı ieltsde ona göre hazırlanacamda?

• Ben de tam tersini sorayım YDT 2019'dan 72 doğru yapan birisi ielts veya toefldan kaç alır
  • Hocam ielts test gibi değil ne yazık ki bunun speakinginde direkt adamla konuşuyorsun birde essay yazma var 8 essay türü bilmen lazım ona bide reading var boru listening kolay ama.
  • Dostum sorular var internette aç çöz işte

Ydt çok zor bir sınav değil, 2 kere girişim keyfine

İelts bilmiyorum
  • hhhmehmet H kullanıcısına yanıt
    Essay yazma kısmında sıkıntı olacağını sanmıyorum daha önceden çok yazmışlığım var, yarışmalar olurdu onlara da katılırdım lisedeyken ama ben speakingden endişeliyim. Normalde de pek konuşkan değilim, özellikle havadan sudan konuşma özelliğim hiç yoktur bunun üzerine yabancı dil ve sınav heyecanı girince ne yaparım hiç bilmiyorum.
  • Ben 15 dakka geç geldim üstünede adama yalan söyledim metrobüs kaza yaptı diye çok fazla anlatamadğım halde 5.5 verdiler.
  • hhhmehmet H kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun hocam ama gece gece gülümsettiniz
  • 2018 ydt çöz ortalama o civar net yaparsın.
  • Hocam bu arada aklıma gelmişken yazayım TYT de çalışmaya bakın eğer sıralama için sınava giriyorsanız TYT çok fazla etkiliyor. Hatta belli bir seviyenin altında YDT fulleseniz bile TYT'den dolayı kötü sıralama gelebilir. Minimum 80 falan yapmaya bakın. Eğer 3 haneli veya iyi bir sıralama hedefliyorsanız 90 üzeri TYT neredeyse şart gibi bir şey.
  • Fullersin, birkaç vocab, grammar yapısı çalış ydt’de sık sık çıkan. YDT, YDS gibi sınavlar dil mil ölçmez. IELTS’ten 6.5 aldıysan B2 İngilizcen vardır fulleyebilirsin.
  • Hocam çok sağolun ama fazla bi amacım hedefim yok bilkent ingiliz dili edebiyatı veya amerikan kültğr edebiyatı tuttursam yeter onlarda 30k ile 15k arasındalar geçen gün kendime test yaptım ve 40 soruda 38 doğru 2 boş vardı.
  • JusteMilieu kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.