Şimdi Ara

İş hayatına 27 yaşında başlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.807
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben 2 sene kaybettim çoğu babamın yüzünden seni yurt dışına felan göndericem dedi göndermedi şu an 20 yaşındayım yaşıtlarım 2 sene sonra üniversiteyi bitircek ben bu sene üniversite sınavına gircem 5 sene üniversite hazırlıkla beraber 2 sene pilotluk okulu 27 26 yaşıma geldiğimde hala babamdan para isteyecem yaşıtlarım ise evlencek çok berbat bir durum.

• Niye berbat, yaris mi var benim bilmedigim?
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Hocam gözünü seviyim 27 yaşında babandan para isteyebilirmisiniz?
  • yurt dışı işi bitti bu saatten sonra
  • Evet koronadan dolayı biraz zor artık ondan hem ondan gidemedim hemde babam tam gidicekken oğlum dur evde kal dedi aslında baya zengin insanlarız para konusunda sorunda yoktuda beni uzağa göndermek istemiyormuş.
  • quote:

Hocam gözünü seviyim 27 yaşında babandan para isteyebilirmisiniz?

35 yaşında bile isterim
  • Sen babandan iste babanda senden istesin elin bollaşıca tabu haline getirmeye gerek yok.
  • Evet bende öyle düşünüyorum babama bi araba almayı pilot olduktan sonra
  • hhhmehmet H kullanıcısına yanıt
    Zevkine degil sonucta, plilotluk okulu okuyacagim diyorsun, istenir. Ben 24 yasinda mezun oldum, uzerine 2 yil master yapacak olsam ben de 26 yasinda okul isini bitirmis olurdum ve ailemden harclik alirdim, ama artik okuma isi baydigi icin calismaya basladim.

Hicbir sey eskisi gibi degil, liseden 3 seneden 4 seneye cikarildi, mezuna kalma gibi bir sey girdi genclerin hayatina, universitelerin hazirliklari olmaya basladi ve universite okuyan sayisi artti, o yuzden hayata atilma yasi baya bir ilerledi son 15 senede.
  • Perturbator kullanıcısına yanıt
    Hocam öyle değil benim yaşıtlarım evlenip iş sahibi olurken ben hala okuyor olucağım adamlar dese napıyorsun diye hala okuyorum demek gülünç bir durum biraz.
  • okurken aynı zamanda çalışabilirsin.
    ben okurken çalıştım, tam zamanlı çalıştığımdan bir sene kaybettim ortalamam yüzünden.

tavsiyem part time olur, hafta sonu garson-komi işleri olur bir şekilde kendine bir para kaynağı yarat. bu sana sadece para kazandırmayıp, iş deneyimi ve network olarak da yardımcı olacaktır.
    hatta thy'nin falan öğrenciler için ilanları oluyordu corona-öncesi dönemlerde. mutlaka iş fırsatlarını kovala.
  • Baban en güzelini yapmış bu kaybettiğin zamanda maddi ve manevi açıdan kötü bir hayat yaşatmadıysa hayatının en güzel yıllarını gülerek eğlenerek yaşamışsın .
    30 yaşında da bitirmen önemli değil bişey kaybetmedim tam tersi onlardan üstünsün daha çok şey gördün yaşadın ve tecrübelisin hayat konusunda , düşünce olarakta beynin daha çok gelişti . O yüzden üzülme hiç yoluna bak .
  • mrsmrc kullanıcısına yanıt
    Hocam kimse almıyorki otellere başvurmuştum koronadan önce part time için geri bile dönmüyorlar.
  • Okurken çalışamıyormusun? İstersen en iyi bölümü oku ilk işe başlarken tecrübesizlikten seni iş hayatında ezerler.Deneyim ve ortama ayak uydurman gerekli.Yoksa milletin ayakçılığını yaparsın.
  • ynı bende 20yaşında başlayip 5sene muhendislim okuyacam(tabi 5senede mezun olabilirsem ).sonra 2sne yüksek lisans düşünüyorum.etti 27
  • Virtüöz V kullanıcısına yanıt
    Hocam başvurdum tuvalet bile temizlerim ama almıyorlarki sayısız otele başvurdum
  • Yirikalische kullanıcısına yanıt
    Uzattın mı sen
  • hhhmehmet H kullanıcısına yanıt
    Pilotluk ayrı kardeş 30 yaşında eğitime başlayan var
  • Hazırlık okumak zorunda mısın?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.