Şimdi Ara

İş hayatına 27 yaşında başlamak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
6.809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Aslımda gerek yok ama öyle varsayıyorum.
  • hhhmehmet H kullanıcısına yanıt
    Gerek yoksa neden varsayıyorsun ki? Hem olan olmuş artık çok zaman kaybettim diye üzülmenin bri manası yok önüne bak
    aramaktan vazgeçme sen yine de.
    online bir işe dönüş bekleme, zira deneyimin az.
    onun yerine yaşadığın yerde çıkıp dolaşman gördüğün ilanlara gidip yüz yüze konuşman iş kabul olasılığını artıracaktır.
  • türkiyede üniversite okuma bence, yurtdışında okumayı dene lisansı direk.
  • 42 yaşındayım oğlumdan para istiyorum.
  • birader sende geniş biri değilsen yarı zamanlı bileo lsa bir işin ucundan tutarsın
  • Türk toplumunun saçma sapan algıları yüzünden hep bi geç kalmışlık duygusu her türk gencinde olur. 27'de başlasan nolacak 30'da başlasan nolacak. Bizim topluma kalsa 18'de işe başla 19'da evlen 20'de kredi çek borca gir derler.
  • Birader siz şakamısınız ya? Kardeş o zaman alternatifler üreteceksin. Okurken de çalışabilirsin. Sen kendini şartlamışsın resmen 7 sene hüküm giydirmişsin kendine. Hayat çok dinamik, 2 sene sonrası bile böyle olmayacak. 7 seneyi bekleme ne yapacaksan şimdi yap.
  • Sen ne sacmaliyon ya gerekiyosa istersin babandan para nolcak 50 yil surunecegine 3 yil gec baslarsin olur biter kafana dert etme fazla
  • Şuan 23 yaşındayım daha üni bile okumadım askere gidip geldikten sonra ya okurum ya da bir işe girerim ama evlenmek gibi bir derdim yok benim genelde evlilik yüzünden laf ederler bu duruma tanıdığım bazı kişiler var 40 yaşında ve bir mesleği bile yok belki bende öyle olurum bilemiyorum ama kendi kendime yetsem yeterli bana fazlasında gözüm yok :)
  • lisede 1 sene almanca hazirlik vardi, universiteyi de 1 sene uzattim
  • Pilotaj okuyacaksan eğer geç değil. Bende 24 yaşında üniversiteden mezun olup çalışmaya başlamıştım.
  • Milletin ne düşündüğü senin niye shikinde olsun? Sen onları memnun etmek için mi çalışacaksın?
  • Normalde kaç yaşında başlanıyor zannediyorsun güzel kardeşim benim çalışma hayatına sen? Üniversiteden her mezun olan çıktığı gibi iş bulabiliyor sanki. Hayır belirli bir meslek okumadıysan ve asgari ücretin bi tık üstüne maaşlarda çalışmak istemiyorsan ya iş arama sürecin zaten fazlasıyla uzuyor ya da mecbur yüksek lisans yapıyorsun. Ben yüksek lisansımı yaptıktan sonra 26 yaşında çalışmaya başladım. Benimle birlikte mezun olan bir çok arkadaşım da hemen hemen o dönemde çalışma hayatına başlayabildi. Daha bunun askerliği var senin hesaba katmadığın. Calm your tits down.
  • Madem çok kazancın var neden bu kadar dert oldu ki bu ? Yorumunda gördüm zenginiz yazmışsın sıkıntı yaratmaz bence bu durum. Ha avrupa için, cüzdanın değil diplomanın zengin olması gerekir paran olsa bile oraya gittikten sonra diplaman yoksa ya pizzacı olursun ya da cüzdanından harcayıp dükkan açarsın
  • 6341 6 kullanıcısına yanıt
    Hocam estonya ve isveçte bussines management gidicektim bu sene koronadan olmadı bizde maddi sıkıntı yok zaten babam gel türkiyede oku bişeyler yaparız diye tutturdu.
  • 40 yaşında pilot olan var.
    Şöyle düşün gittikten sonra iş nasıl bulucam ? Veya iş hazır ama ben gittiğimde şirketin başka birisi ile anlaşmayacağı ne malum. Bence baban haklı çünkü eğer şirket senin masraflarını karşılayıp seni o ülkeye getirmiyor ise güvenemezsin. Yani oralara gidip aylarca iş bulamayan insanlar çok var. Belki de baban bundan korkmuştur. Ama dediğin gibi pilotaj okursan da çok iyi olur bol tatil, bol maaş, havalı ve eğlenceli bir meslek.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.