Şimdi Ara

Ortaokulda Kınama cezası almak sıkıntı çıkarırmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar 7. sınıfta kınama almıştım olay sonucu 8 sınıfım seneye liseye gitcem sıkıntı çıkarırmı bana öyle yok dediler meslek sahibi olamıcan yok arkadaşların olmiyacak felan inanmadım tabi :D yaramazlık yapmim diye dedilerde bi sıkıntı cıkarabilirmi ?

• Yapay Zekanın Yanıtı

Ortaokulda Kınama Cezası Almak Sıkıntı Çıkarır mı?

Ortaokulda alınan disiplin cezaları, öğrencilerin okul hayatlarını ve geleceklerini etkileyebilecek önemli sonuçlar doğurabilir. Kınama cezası, ortaokulda verilebilecek en ciddi disiplin cezalarından biridir.

Kınama Cezasının Sicile İşlenmesi

Ortaokulda alınan kınama cezası, sicilinize işlenir ve gelecekteki eğitim ve iş başvurularınızda görülebilir. Sicildeki kınama cezası, olumsuz bir izlenim yaratabilir ve bazı fırsatların önünüzde kapanmasına neden olabilir.

Ortaokulda Alınan Diğer Disiplin Cezaları

Kınama cezasının yanı sıra, ortaokulda alınan diğer disiplin cezaları şunlardır:

• Uyarı
    • Okuldan uzaklaştırma
    • Okuldan çıkarma

Uyarı cezası sicilinize işlenmezken, okuldan uzaklaştırma ve okuldan çıkarma cezaları sicilinize işlenebilir.

Disiplin Cezalarının Silinmesi

Ortaokulda alınan disiplin cezaları, belirli koşullar altında silinebilir. Örneğin, bazı okullar, öğrencilerin belirli bir süre disiplin cezası almadan okula devam etmeleri halinde geçmişteki disiplin cezalarının silinmesini sağlar. Disiplin cezalarının silinmesiyle ilgili kurallar okuldan okula değişiklik gösterebilir.

Ortaokulda Disiplin Cezası Almanın Sonuçları

Ortaokulda disiplin cezası almak, aşağıdakiler de dahil olmak üzere çeşitli sonuçlara yol açabilir:

• Okuldan uzaklaştırılma
    • Okuldan çıkarma
    • Eğitim fırsatlarının kaybedilmesi
    • İş başvurularının reddedilmesi
    • Sosyal damgalanma

Bu nedenle, ortaokulda disiplin cezası almaktan kaçınmak ve olumsuz sonuçlardan korunmak çok önemlidir. Okul kurallarına uymak, öğretmenlere ve diğer öğrencilere saygılı davranmak ve uygunsuz davranışlardan kaçınmak, disiplin cezalarından kaçınmanıza yardımcı olabilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • yalan.
  • Inanmamissin belli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yalan.
  • Siciline işledi artık ömür boyu peşinden gelecek o.

Şaka la bişi olmaz :D

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Artık sana kız bile vermicekler. Hayatın bitti
  • Teog kaç yanlış ? Benim 7
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ehliyet kaybı yardım.
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bişy olmaz
  • ifşa team e gerek kalmamış
  • Lise 2 ye gidiyorum şu forumda takılmaktan çekiniyorum ilkokullularda varmış

• YGS'de okul puanından uyarı ve kınamalar için 5 uzaklaştırma ve atılmalar için 10 puan gidiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Essentiel

YGS'de okul puanından uyarı ve kınamalar için 5 uzaklaştırma ve atılmalar için 10 puan gidiyor.

kalkti.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Belli inanmamışsın banada baltayla sünnet olucan derlerdi :(

• Ufacık çocuklara söylediklerine bakın, öğretmen diye geçiniyorlar.
  • Ortaokullular yapmayın bunu
  • Utanmadan yaziyor bir de.Sana degil meslek ciraklik bile vermezler.Hem lisede almayacagin ne malum ?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise 1deyken arkadaşlar osurdukları iddaasıyla disiplin kuruluna sevk edilip sonunda kınama cezasına çarptırılmıştı.

hocalarına yapılan itiraz reddedilip yetkili kurum tarafından karar onanmıştı.
  • Beyler ne yapam :D sordum işte sıkıntı cıkarırmı etmediğinz dalga kalmadı.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.