Şimdi Ara

Steroid kürü satan adamları şikayet etmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
4.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şikayet etsek sonuç alınır mı ? Sonuçta yaptıkları illegal

instagramda apaçık "definasyon kürü için pm" falan fotoğraf paylaşıyorlar

sporun hilecileri bunlar

• Yapay Zekanın Yanıtı

Steroid Satan Kişilere Şikayet Etme Hakkında Bilgiler

Steroidlerin sağlığa zararlı olduğu bilinen bir gerçektir. Bu zararlı maddeleri satan kişilerle ilgili şikayetler ise her geçen gün artmaktadır. Eğer siz de steroid satan bir kişiden şikayetçiyseniz, yapabileceğiniz birkaç şey vardır.

Öncelikle, ilgili kişi veya kuruluş hakkında şikayette bulunmanız gerekir. Bunu Tüketici Hakem Heyeti'ne veya ilgili bakanlığa yapabilirsiniz. Şikayetinizde, satın aldığınız steroidin orijinal olmadığını, size zarar verdiğini veya satıcının güvenilir olmadığını belirtebilirsiniz.

Şikayette bulunurken aşağıdaki hususlara dikkat etmelisiniz:

• Şikayetinizi yazılı olarak yapın.
    • Şikayetinizde somut deliller sunun (örneğin, satın alma belgesi, ürünün fotoğrafları).
    • Satıcının adını, adresini ve iletişim bilgilerini belirtin.

Şikayetinizi yaptıktan sonra, ilgili kurum inceleme başlatacaktır. İnceleme sonucunda satıcının suçlu bulunması halinde, para cezası veya hapis cezası gibi yaptırımlara tabi tutulabilir.

Steroid satın alırken güvenilir satıcılardan alışveriş yapmanız önemlidir. "Anabolic Kapında Güvenilir mi?", "Steroid Sipariş 20 Güvenilir mi?" gibi aramalar yaparak güvenilir satıcıları bulabilirsiniz. Ayrıca, "Anabolic Kapında Şikayet", "Steroid Sipariş Şikayet", "Orjinal Steroid Şikayet" gibi aramalar yaparak diğer kullanıcıların şikayetlerini inceleyebilirsiniz.

Unutmayın, steroid kullanımı ciddi sağlık sorunlarına yol açabilir. Bu zararlı maddeleri kullanmaktan kaçınmanız ve sağlığınızı riske atmamanız önerilir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • O rly ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Piyasada illegal olan ne varsa hepsi engellenmeli ama inan o kadar çok var ki
  • Ohooo hocam onlara gelene kadar neler var ya

Uyusturucu satanlar

Pkk propagandasi yapanlar

Hayat kadınlığı yapanlar

Say say bitmez sosyal medyanin pisligi sen buna mi takildin?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: hamza5806

Ohooo hocam onlara gelene kadar neler var ya

Uyusturucu satanlar

Pkk propagandasi yapanlar

Hayat kadınlığı yapanlar

Say say bitmez sosyal medyanin pisligi sen buna mi takildin?
    o zaman uyuşturucu satıcıları tamamen bitmedi diye , uyuşturudan hafif bütün suçlar serbest mi olacak

ne biçim bir mantık bu
  • Sen o devlet büyüklerinin yanında gezen veya o iri kıyım özel harekatların leblebi tozu ile filan mı vucut yaptığını sanıyorsun ?

Sadece benim tanıdığım bi hocanın 20 tane özel harekat müşterisi vardı sürekli bunlara stok sağlanıyordu :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 9 Kasım 2018; 19:34:7 >
  • İnandırıcı değil muhtemelen hoca onlar bile benden kür alıyor diye reklam yapmak için söylemiştir kür işi basit bi iş değil çünkü

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-74F84D677

İnandırıcı değil muhtemelen hoca onlar bile benden kür alıyor diye reklam yapmak için söylemiştir kür işi basit bi iş değil çünkü
    Ben 6 yıl seo'sunu yaptım bu işin türkiyede bütün kür satan adamlarla calıştım. Websitelerini cıkarıyorduk kafaya. Bu insanlara yardımcı olan endokrin bile tanıyorum istanbul'da. Ne kadar sahte fake ilaç varsa hepsini biliyorum kafa satıcıları tanıyorum. En çok kür alan adamlar polislerdir kendimde gördüm , kendimde yardımcı oldum. Kendimi bildim bileli işin içindeyim yani.

Hele danabol ile , testo enathi su gibi götürürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB39D0135 -- 9 Kasım 2018; 19:40:44 >
  • Suriyeliler bu işin ticaretini şimdiden yapmaya başladılar bile, İrandan aldıkları ilaçları satıyolar türklere ve iran ilaçları ise benim gördüğüm en orjinal ilaçlar % 99'u ile calışıyor heriflerde nasıl farmakologlar varsa iranlılar olimpia bile cıkarırlar 1 2 yıla.

• Peki bunları kullanan elemanların fotoları varmı elinde merak ettim nasıl bi vücutları var

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

Ben 6 yıl seo'sunu yaptım bu işin türkiyede bütün kür satan adamlarla calıştım. Websitelerini cıkarıyorduk kafaya. Bu insanlara yardımcı olan endokrin bile tanıyorum istanbul'da. Ne kadar sahte fake ilaç varsa hepsini biliyorum kafa satıcıları tanıyorum. En çok kür alan adamlar polislerdir kendimde gördüm , kendimde yardımcı oldum. Kendimi bildim bileli işin içindeyim yani.

Hele danabol ile , testo enathi su gibi götürürler.

Alıntıları Göster
    hocam bu kadar ilaca böbrek karaciğer nasıl dayanıyor ya , zararlı değil mi bunlar ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

o zaman uyuşturucu satıcıları tamamen bitmedi diye , uyuşturudan hafif bütün suçlar serbest mi olacak

ne biçim bir mantık bu

Alıntıları Göster
    Yok hocam demek istedigim ustteki agir suclari isleyenlere bir sey olmuyor steroidcilere nolacak sanki

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

hocam bu kadar ilaca böbrek karaciğer nasıl dayanıyor ya , zararlı değil mi bunlar ?

Alıntıları Göster
    Tamamen genetik yatkınlık bana göre böyle 25 yıl haftada 700 mg üstü ilac alıpda normal insanlardan daha iyi tahlil sonucları cıkaranlar var, 3 aylık kür ile hem erekde hemde böbrek sorunu yasayanlarda var. Rus ruleti bu iş. Düzgün kür yapmak mct, pct kavramları tabi önemli ama pctnin bile kurtaramadığı genetikler var ben 2012 gibi meso rx steroid formunda modluk yaptım cocuğun biri 2 aylık kürde hayatı darmadağın olmuştu hiperpigmentasyondan tut böbreklerine kadar fire vermişti. Malesef böyle hocam bu iş ama insanlar şey sanıyo herkes natural herkes tavuk pilav ile büyüdü öyle bi dünya bodybuilding de malesef yok az çok 3 yıl yapan adam az çok neyin ne olduğunu bilir.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-BB39D0135

Tamamen genetik yatkınlık bana göre böyle 25 yıl haftada 700 mg üstü ilac alıpda normal insanlardan daha iyi tahlil sonucları cıkaranlar var, 3 aylık kür ile hem erekde hemde böbrek sorunu yasayanlarda var. Rus ruleti bu iş. Düzgün kür yapmak mct, pct kavramları tabi önemli ama pctnin bile kurtaramadığı genetikler var ben 2012 gibi meso rx steroid formunda modluk yaptım cocuğun biri 2 aylık kürde hayatı darmadağın olmuştu hiperpigmentasyondan tut böbreklerine kadar fire vermişti. Malesef böyle hocam bu iş ama insanlar şey sanıyo herkes natural herkes tavuk pilav ile büyüdü öyle bi dünya bodybuilding de malesef yok az çok 3 yıl yapan adam az çok neyin ne olduğunu bilir.

Alıntıları Göster
    aynen öyle hocam haklısın , bende 4 yıldır falan yapıyorum supplement kullanıyorum ama hiç steroid kullanmamama rağmen bir ara böbrek karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı

• quote:

Orijinalden alıntı: alexdesouza.10

aynen öyle hocam haklısın , bende 4 yıldır falan yapıyorum supplement kullanıyorum ama hiç steroid kullanmamama rağmen bir ara böbrek karaciğer değerlerim yüksek çıkmıştı

Alıntıları Göster
    protein zararlı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-89183934B

protein zararlı

Alıntıları Göster
    kanıtı var mı hocam ?
  • Merhabalar konu 2 yil onceki muhabbet ama yeni denk geldim steroid kullanmak istesem kan tahlili yaptirmak gereklimi yani kandaki degerlere goremi kür hazirlaniyo veya olcusu hazirlaniyo

• Steroid kürdü diye okudum psikolojimi bozdu lan bu forum çıldırıyorum  

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.