Şimdi Ara

Mecidiyeköy-Kadıköy nasıl gidilir?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
9.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Üç buçukta okuldan çıkıyorum ve Perşembe günü Kadıköy'e gitmem lazım, en çabuk nasıl giderim?
    Metrobüs ile direkt olarak gitmiyor diye duydum.

• Yapay Zekanın Yanıtı

Mecidiyeköy'den Kadıköy'e Nasıl Gidilir?

Mecidiyeköy'den Kadıköy'e ulaşmak için çeşitli ulaşım seçenekleri mevcuttur. Bu seçenekleri ve bunları nasıl kullanacağınızı aşağıda bulabilirsiniz:

• Metrobüs: Mecidiyeköy Metrobüs İstasyonu'ndan Kadıköy'e direkt metrobüs seferleri bulunmaktadır. Bu seçenek, hızlı ve uygun fiyatlıdır.

• Otobüs: Mecidiyeköy Otogarı'ndan Kadıköy'e giden çeşitli otobüs hatları bulunmaktadır. Bu hatlar 30A, 30D, 32T, 36T ve 39Ç'dir.

• Marmaray: Mecidiyeköy'den Yenikapı'ya ve ardından Marmaray ile Kadıköy'e ulaşabilirsiniz. Bu seçenek, metrobüs kadar hızlı olmasa da tren yolculuğu tercih edenler için uygundur.

• Taksi: Mecidiyeköy'de taksi bulmak kolaydır. Taksiyle Kadıköy'e gitmek, hızlı ancak diğer seçeneklere göre daha pahalı bir seçenektir.

Şişli'den Kadıköy'e Nasıl Gidilir?

Şişli, Mecidiyeköy'e çok yakın bir konumdadır. Mecidiyeköy'e ulaşım sağladıktan sonra yukarıda belirtilen seçenekleri kullanarak Kadıköy'e gidebilirsiniz.

Ek İpuçları:

• En hızlı seçenek metrobüstür.
    • En uygun fiyatlı seçenek otobüstür.
    • Trafik saatlerinde metrobüs ve otobüslerde yoğunluk yaşanabileceğini unutmayın.
    • Gerekli aktarma noktalarını önceden kontrol ederek zamanınızı verimli bir şekilde kullanın.
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • hmm. Eminönü'ne gidip karşıya geçebilirsin ?
  • Metrobüs.inince yürüyerek 10 minibüsle 2 dakika

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Metrobüsle uzunçayır , uzunçayırdan Kadıköy - Kartal metrosuna bin 1-2 durak var zaten .
  • En hızlı metrobüsle gidersin
  • yukardaki arkadaşa katılmakla beraber beşiktaşa 30A veya 30M ile inip vapur ile geçebilirsin. Sana yaklaşık 50-60sk ya patlayacaktır. Metrobüs ile 15-20dk da söğütlüçeşmede olursun.
  • atla metrobüse ordanda sorarsın kadıköyün neresine gideceğini
  • İstanbul bu ülkenin en güzel şehri fakat Kadıköy hiç bir şey değişilmez. Kadıköye gelmeden önce yerleşmeden önce bende nasıl gideceğimi merak ediyordum vakti zamanında... Çok araştırdım aradım o zamanlar tek aktif bilgi paylaşan nasilgidilir.net sitesi vardı. Oraya bakabilirsin şuraya bırakıyorum siteyi sadece sen değil başkaları da yararlansın dostum nasıl gidilir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.