Şimdi Ara

Kadıköy'deki Boğaya Nasıl Gidilir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
0
Favori
6.046
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yakacıkta ikamet ediyorum. Minibüslerin son durağı demiryollarını geçtikten hemen sonra haydarpaşanın karşısında indiriyor işte biliyorsunuz. Kadıköy'e çocuklugumdan beri gittim ama hatırlayamadım boğaya nasıl gideceğimi. Yardımcı olur musunuz ?

• sahili arkana al karşıda iş bankası yürü ilerde :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 3 Şubat 2011; 17:57:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim

sahili arkana al karşıda iş bankası yürü ilerde :D

Kaç metre yürüyeceğim ?
  • Boyum 1,84 adımlarımda ona göredir 15 dk çok rahat yürürsün max 15-20 dk düz yol zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cihan -- 3 Şubat 2011; 18:59:54 >
  • otobüslerin oldugu son durakta in orda sor gösterirler cok yakin ordan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ozel_uretim
    Boyum 1,84 adımlarımda ona göredir 15 dk çok rahat yürürsün max 15-20 dk düz yol zaten

benim boyumda 190 ne olacak simdi? :D

kardes benim bildigim biraz yokus vardi sanki?..
  • Anadolu yakasında oturan birinin boğa'yı bilmeme gibi bi durumunu anlamıyorum. Van'dan gelen adam bile kadıköy'deki boğayı bilir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: snsnc

Anadolu yakasında oturan birinin boğa'yı bilmeme gibi bi durumunu anlamıyorum. Van'dan gelen adam bile kadıköy'deki boğayı bilir

100 kere Kadıköy'e gitmişimdir ama işte hatırlayamadım.
  • Minibüslerin indirdikleri yerden karşı tarafa geçeceksin ışıklardan, yol boyunca devam edeceksin 5-6 dk sürer. Ziraat bankasından geçince sola dön orda zaten arkadaşın gösterdiği hafif yokuş çıkıcak orası da 10 dk sürer, boğayı görürsün zaten.. Yine bulamazsan kime sorsan gösterir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GodSmacker -- 3 Şubat 2011; 22:32:21 >
  • minibüs indirdi, dümdüz yürüyüp camiyi bulacaksın.caminin yukarısı boğa görürsün zaten.
  • Teşekkürler arkadaşlar. Bir de kitap alıcam hazır arkadaşlarla buluşmuşken onu da aradan çıkarayım. Hakmar mı ne varmış onun önünde bir pasaj varmış, orayı da tarif edebilir misiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brakisefal*

Teşekkürler arkadaşlar. Bir de kitap alıcam hazır arkadaşlarla buluşmuşken onu da aradan çıkarayım. Hakmar mı ne varmış onun önünde bir pasaj varmış, orayı da tarif edebilir misiniz ?

hakmar değil akmar.onu anlatmak biraz karışık ama kadıköyde kimse sorsan bilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ivoorzwart

quote:

Orijinalden alıntı: Brakisefal*

Teşekkürler arkadaşlar. Bir de kitap alıcam hazır arkadaşlarla buluşmuşken onu da aradan çıkarayım. Hakmar mı ne varmış onun önünde bir pasaj varmış, orayı da tarif edebilir misiniz ?

hakmar değil akmar.onu anlatmak biraz karışık ama kadıköyde kimse sorsan bilir.

Her ne boksa. Neyse yarın arkadaşlarla hallederim onu...
  • Akmar'ın önünde pasaj yok Akmar zaten bi pasaj Pazarlık yapmayı unutmayın iyi gezmeler..
  • quote:

Orijinalden alıntı: GodSmacker

Akmar'ın önünde pasaj yok Akmar zaten bi pasaj Pazarlık yapmayı unutmayın iyi gezmeler..

Ne biliyim hoca bir şeyler demişti. Teşekkürler.
  • Minibüsten in boğayı da akmar'ı da kadıköy'de bilmeyen yoktur birine sorarsın minibüsçüyede sorabilirsin.

edit: akmar'da pazarlık yapmadan ve kitabı iyiyce incelemeden alma sakın. sayfalarını falan kontrol et..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oki91 -- 4 Şubat 2011; 17:59:11 >
  • yakacıktan in kartal dan trenle söğütlüçeşme de in.kime sorsan gösterir
  • quote:

Orijinalden alıntı: mrtxx
    yakacıktan in kartal dan trenle söğütlüçeşme de in.kime sorsan gösterir

hocam gec kaldınız eve geleli 2 saat oldu :)
  • Akmarın alt katına inecektin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.