Şimdi Ara

youtube ekonomistleri insanları yarı yolda bırakmaya devam ediyolar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
11
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • yıllardır: "ev almayın, ev balondur, mevduatta durun" diye bağıran sözüm ona ekonomistler var, milleti keklediler. şimdi ev fiyatları gene uçuşa başlıyo.

balon diyeceksek Türkiye'de herşeyin fiyatı balondur. çünkü Türkiye'de herşey dolar bazında x2 fiyat ile satılır. ama bu durumda sen insanlara hitaben: "onu alma, bunu alma" diyemezsin. çünkü bu x2 kat fiyattan satma olayının sonu gelmeyecek. bu insanlar bu ülkede yaşıyolarsa, ev almak zorundalar. araba almak zorundalar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• millete: "ev alma, araba alma" diyenlerin hepsinin evi ve 2 adet arabası var.

• hep diyorum, yurt dışına çıkma planınız yoksa, alabildiğiniz her şeyi alın! ben yıllardır öyle yapıyorum. hayatımdan memnunum.

• Cihat e çiçek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bırak ekonomistleri Şu atasözünden de mi haberin yoktu, dünyada mekan ahirette iman

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türk halkının son 2 senedir mevduatta katladığı parası yakında realize olacak. istikamet belli. konut. sonra görün fiyatlar nasıl fırlıyo.

bu her ülkede böyledir. Trump da konut ile zengin oldu, ABD'de zengin olanların çoğu böyle. Çin'de de böyle.

• Havya Makinesi kullanıcısına yanıt
    ne diyo hocam o herif? ben o herifi son 10 günde keşfettim. biraz dinledim. adam klasik varlıklı-emekli. derdi-tasası yok. para harcamayın fiziksel altın depolayın diye bağırıyo.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Siz kimi takip ediyorsunuz bilmiyorum ama hiç öyle diyen birine rastlamadım.

• Valla bende altın var tek günde 7 bin lira kazandım :)

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.